Arama sonuçları: *

1. E

Windows 11 de uygulamalar içi internet hızı ayarlamak

Merhabalar başlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayarımda uygulamaların ne kadar internet hızını tüketip tüketemiyeceği bir program var mı diye sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  2. E

Kendi Sistemime Ram Takviyesi için önerilerinizi isterim.

Merhabalar, Asus Tuf Z790-d4 wifi anakarta sahibim, sistemimde 2x16=XPG Gammix D20 ram'e sahibim, işlemcim şu anlık 12400f ekran kartım RTX 3060 12gb, şimdi demeyin bana bu anakarta bu işlemci bu ekran kartı ne ulan diye, parça parça yükseltiyorum, kullandığım programlar çok fazla ram tüketiyor...
  3. E

15 Pro Max için Öneri

Arkadaşlar merhaba, 15 pro max alacağım fakat Türkiyeden alırsam 1 adet 512gb almış olacağım fakat yurt dışından alırsam 2 adet 256gb almış olacağım Uçak Bakım Teknisyeni olduğum için bilete para vermiyorum, aklımdaki soru şu Türkiye'den mi almalıyım yoksa yurtdışı mı ?(not: eğer olursa ikinci...
  4. E

Yükseltme Yapacağım Sisteme Uygun PSU Önerisi...

Arkadaşlar merhabalar, mevcut sistemim i5-12400f, asus tuf z790, 2x16gb 3200mhz ddr4 ram, rtx3060 ve th240 sıvı soğutucu Psu: fsp hydro 700. ben bu sistemde 6 ay içerisinde yükseltmeler yapacağım ki, yavaş yavaş yapmaya başladım anakartı upgrade ettim, işlemciyi 13600k/kf ekran kartını da 4070...
  5. E

Anakart Yükseltme Tavsiyesi

RAMXPG AX4U320038G16A-SR30 XPG Spectrix D30 DDR4-3200Mhz C16 16GB (2x8GB)İşlemcii5 12400f Arkadaşlar Merhaba ASUS PRIME H610M-E D4 anakarta Sahibim işlemci olarak i5-12400f var anakartı yükseltmek istiyorum, çünkü işlemciyi 5ghz seviyesine çıkartamıyorum voltaj değerlerini yükseltip, 240mm sıvı...
  6. E

Monster Abra A5 V12.1 Ekrana ve çıkışlara görüntü gelmiyor.

Merhabalar bilgisayarımı açtığım zaman(güç alıyor fan çalışıyor) ne görüntü ne mouse ve klavyeye güç geliyor(klavyenin numpad ışıkları yanmıyor numpad tuşuna falan basıyorum ama işlemiyor mouse un lazeri çalışmıyor) Yardımcı Olabilir Misiniz Lütfen?
  7. E

Intel T9400'a Sahibim Laptop'tan Dönüştürmek İstiyorum.

Merhabalar Intel T9400 İşlemcisine sahibim dell laptobum vardı geliştirmek için işlemci ram falan almıştım fakat artık laptop hem kozmetik olarak hemde mekanik olarak laptop çok sıkıntı yapmaya başladı bana. bu yüzden laptoptan kasalıya çevirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz...
Geri