Konu belli, alacak kişi bir arkadaşım ve ne yazık ki laptop konusunda bilgim sınırlı. Gündelik işler için kullanabileceği, arada dandik oyunlara girebileceği bir laptop önerisi belirtebilir misiniz? Max bütçe 7000
Arkadaşımda XBOX Series S - bende ise PC var... Birlikte Fifa 22 oynayabilir miyiz? XBOX Gamepass üzerinden ikimizde Fifa22 aldık fakat arkadaş ekleme yerinde birbirimizi bulamıyoruz. Bilgisi olan var mı?
TR'de de minimum 6000 dolar bandında satılacak olsa... Ve 3000 serisini es geçeyim zaten 4000 serisi çıkacak diye düşünenlere bi tokat oldu mu aga...
Ben çoğu yayıncının bile sponsorluk almadan bunu alabileceğini canı gönülden düşünemiyorum.
Serçe parmağın ile yüzük parmağım arasında bu yara çıktı birkaç gündür böyle. Egzama felan diyenler var ama şuana kadar hiç egzamalı bi durumla karşılaşmadım. Doktor demeyin, doktor randevu alınmıyor.
Oyun çok oynamayacak biri için arıyorum. Pc den anlıyorum fakat laptop bildiğim bi yer değil. İntel işlemcili, 16 gb ramli felan bi öneri verebilir misiniz?
Arkadaşlar 5600x ve coolermaster 120mm sıvı soğutma kullanıyorum. Aynı zamanda Armory Crate yazılımı ve Msi afterburner da kullanıyorum. Msi afterburner 85 derece gösterirken - Armory Crate 74 derece gösteriyor cpu'm için... E aga hangisi doğru
Arkadaşlar sistemim kısaca 5600x, Asus Rog 3080 10gb ve soğutucum ise 120mm coolermaster v2 ...
Örneğin şu an god of war oyunundayım ve işlemci sıcaklım önce 83 gösterdi, sonra kasamın camını söktüm ve birden 69 a düştü; ama bu sefer de 69 derece olan ekıran kartı sıcaklığım 72 ye çıktı...
Eee...
Arkadaşlar bende Coolermaster 120mm v2 soğutucusu var ve anakartım ise Asus Tuf B550 Plus....
Radyatörü egzos fan yerine taktım, soğutucu kısmını isi tabi ki cpu nun üzerine... Şimdi sorum şu ki, radyatörden ve soğutucudan ayrı ayrı 2 şer kablo, toplamda 4 kablo çıkıyor. Her birinin bir...
Arkadaşlar sistemim:
5600x , rtx 3080, 2x8 3600mhz ve son olarak ASUS TUF B550-PLUS
.... Bilgisayarı kapadığımda anakartımın ledlerj yanmaya devam ediyor. Her defasında psu ile kapamaktan da uğraşamam. Bunun bi ayarı yok mu. Gece uyutmuyo ışık
Konu belli arkadaşlar. Genelde oyun ve iş amaçlı kullanacak alacak olan kuzenim. Yardımlarınızı bekliyorum zira masaüstünden ne kadar anlıyorsam; o kadar dizüstünden anlamıyorum....
Arkadaşlar 5600x var elimde ve yeni bir anakart siparişi verdim. Markası:
*Asus Tuf B550 Plus*
Direkt taktığım gibi kullanmaya başlayabilir miyim? Yoksa ekran gelmesi için bios güncellemesi gerekir mi? (Ona göre usb de almam gerekicek çünkü)
Arkadaşlar vatandan bir şey alırken 888 kere düşünün, pazar günü verdiğim anakart siparişi, daha dün kargoya verme zahmetinde bulundular ve kargo olarak kullandıkları "KolayGelsin" isimli servis tahmini teslimi bugün yazmalarına rağmen aradığımda hâla ürünün yolda olduğunu; daha İstanbul'a bile...
Aga sorum belli, rampage smx-r44 kullanıyorum, mutluyum ama biraz ucuz kaçıyor artık. 700 TL bütçem var. Diğer ekipmanlarıma da yakışır bi mouse arıyorum.
Düşüncem: ASUS ROG GLADİUS II almaktan yana ama sizlere de danışmak istedim.
BÜTÇEM: 700
Diğer ekipmanlarım:
- KULAKLIK: HyperX Cloud 2...
Her türlü oyunu oynayan biriyim ve yeni sistemime kulaklık arıyorum. Sizce hangisini almalıyım. Bütçem 1.5 k ... Önerilere de açığım hala kararsızım.
Oynadığım oyunlar genelde hikayeli ve de FPS Online tarzı
Diğer ekipmanlarım:
-Asus Rog Strix Flare 2 Animate
-Rampage Smx-R44
Elimde belli süre mining yapılmış bi 3080 rog strix mevcut ve ben elime aldığımda fanlarının tozunu felan bi şekilde temizledim lakin içi de toz olmuş olacak ki kokuyor. İçine hava üfleyen saç kurutma makinesi felan denedjm ama voltajı çok az. Bana küçük mini bi hava kompresörü veya bu işlemi...
Çevre birimlerimi yeniliyorum...
Şuan elimde;
- Asus Rog Strix Flare 2 Animate
- Asus Rog Gladious II Origin. mevcut ama kulaklığım yok.
RGB takıntım da yok, daha önce rampage titan kullandım, şuan yeterli bütçem de var bence, ne önerirsiniz.
Elimde ASUS ROG STRİX 3080 OC var ve 3x8 güç girişi mevcut. Ayrıyeten atacağım görseldeki psu yu sipariş ettim. Asıl sormak istediğim kısım, nasıl bağlayacağım konusu...
Psu daki pcie portundan birinden iki tane gelip, diğer pcie portundan bi tane mi gelmeliyim