Arama sonuçları: *

1. X-Mysterious

Razer darthvader v2 vs Razer basilix ultimate

İki mouse arasında kaldım biri 1000 tl civarı iken diğeri 3000 tlyi geçiyor acaba bu fiyat farkına değer mi çok merak ediyorum donanım arşivi yt kanalında ultimate versiyonun videosunu izlemiştim hile gibi mouse idi sizin yorumlarınız nedir tşkler
  2. X-Mysterious

Bu kulaklığı aldım h.o mu g.o mu

Resimde ki kulaklığı aldım bugüne kadar aldığım en pahalı kulaklık oldu daha önce hep rampagein ucuz kulaklıklarını kullanmıştım sizce nasıl kullanan varmı
  3. X-Mysterious

Monitörüm 1080p fakat önerilen 1024x768 görünüyor

Sorunum başlıkta ki gibidir arkadaşlar henüz ekran kartım yok yarın takılacak inşallah sizce sorun ne olabilir hdmi display kablolarıyla denedim fakat sonuç değişmiyor
  4. X-Mysterious

40000 TL Bütçeye Yeni Sistemi Almadan Önce Son Kez Fikir Alıyorum

Arkadaşlar vatanda siteye özel %15 indirim var bende alaya karar verdim yorumunuzu merak ediyorum
  5. X-Mysterious

23500 TL evga 3090 trenyol

23500 TL'ye trendyolda evga 3090 var koşun kapın 4070ti almıcak olsam kaçırmazdım https://ty.gl/mb7qxky5sn
  6. X-Mysterious

Sarı site hakkında yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar sistemimi sarı sitede satışa çıkarttım bir arkadaşla anlaştık kendisi parayı ibandan yollamak yerine siteden satın almak istediğini belirtti benim bu konuda hiç tecrübem yok burda işler nasıl işliyor acaba kazıklanma durumum olmaz değilmi ?
  7. X-Mysterious

40k sistem yükseltme

Herkese selam elimde msi b450 gaming plus ana kart ryzen 5 3600 rtx 2070s 650w ximatek venom x kasa 24gb 3200 mhz cl 16 ramler 1tb Samsung sata ssd var 40kya 4080e yükseltebilirmiyim psu işlemci ve 4080 alıp fikirlerinizi bekliyorum
  8. X-Mysterious

36k ile 2.el bile olabilir sistem önerisi

36k bütçe ile nasıl bir sistem toplayabilirim aslında ddr5 4070tilı bir sistem dizmek istiyorum ama 40k üstüne çıkmam gerekiyor 2. el bile olsa 36kya toplayabileceğim en iyi sistem nasıl olabilir ?
  9. X-Mysterious

Oyuncu koltuğu önerisi

Herkese selamlar 33 yaşındayım hayatımda ilk kez oyuncu koltuğu alacağım 1.90 boyunda 98 kiloyum bana uygun max 3200 tl bütçeye oyuncu koltuğu önerebilir misiniz acaba?
  10. X-Mysterious

Asus vg279q1a hakkında

Linkte ki monitörü aldım direk ayağını takıp çalıştırdım fakat ekran ki ekran koruyucudan dolayı ekran karanlık gibi duruyordu parlaklığı kontrol ettim %100dü bilgisayardan arttıranmaya çalıştım nitekim faydası oldu ama şimdi de renkler rahatsız edici discord a giriyorum sarımsı duruyor nette...
  11. X-Mysterious

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27 Aldım Ama?

Selamlar ben ince hesaptan gaming gecesinde Asus TUF Gaming VG279Q1R 27 aldım üründen şüphem yok ama ince hesaptan endişeliyim ürünü pazartesi kargoya vereceklerini söylüyorlar ama sözlerinde dururlar mı bilemiyorum tecrübesi olanlar yorumunu belirtebilir mi İncehesap hakkında çok şikayet...
  12. X-Mysterious

AOC 24G2ZE Alınır Mı?

Acil alınır mı arkadaşlar
  13. X-Mysterious

Pc satıp Geforce now almak

Öncelikle herkese merhaba elimde bi pc var 2070 süperli bunu 15kya şuan alacak birisi var pc i satıp 5-6 ay kadar telefondan geforce now takılayım diyorum da geforce now ne kadar iyi çalışıyor internetim fiber 100 mgbit
  14. X-Mysterious

Sistemimi ne kadara satabilirim

Elimde ryzen 5 3600 işlemcili Msi rtx 2070 super gaming x triolu 24 gb 3200 mhz ramli Msi b450 pro max ana kartlı 1 tb samsung sata ssdli Xmatek venom x kasalı 650 w 80 plus psulu Aoc 24 inc 75 hz 1 ms monitörlü sistem var kaça satabilirim acaba??!
  15. X-Mysterious

35k sistem toplamak istiyorum

Öncelikle hepinize merhabalar 35 k bütçem var işlemci olarak amd ekran kartı olarak bütçe neyi el veriyorsa olabildiğince ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum ben akakçe vasıtasıyla baya bi kafa patlattım fakat bi türlü karar veremedim özellikle monitör konusunda bir türlü net bir şey...
Geri