Arama sonuçları: *

• Users: R7-4800H
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R7-4800H

Strongman antremani yapmama ragmen guc kazanamiyorum

Oncelikle yasim 16, spastik engelim var ama oyle agir degil sadece nadiren kasiliyorum ve yuruyemiyorum. El yayinda strongman antrenmani yapiyorum, basladiktan 17 gun sonra 30 kg kavrama gucunden 40 kg ciktim, şu an bilek gucum tahminen 43 kg ama takıldım resmen arkadaşlar. 45 kg el yayi...
  2. R7-4800H

USB Portuyla ilgili The driver \driver\wudfrd failed to load for device hatasi.

Bu sorun w11 de oturum kapatirken, yeniden baslatirken veya kapatirken ve amazon prime da bazen bolum bittiginde oluyodu. Sorunun cikardigi semptomlar = siyah ekrana girmesi (ctrl alt delete falan hic bir sey islemiyor) w10 a gectim suanda sadece amazon primeda bazen bolum bittiginde oluyor...
  3. R7-4800H

Yardım MSI Afterburner da Power Limit nasil acilir RTX 3050 4 GB LAPTOP

Power limiti ayarlamak istiyorum ama olmuyor voltaj kontrolu falan da acik.
  4. R7-4800H

R7 4800H Ve RTX 3050 4 GB, Amd ekran kartini guncelledikten sonra fps dususu.

Esenlikler, AMD Vega 7 yi guncelledikten sonra gta 5 de 90 fps aldigim yer de 60 fps aliyorum. Eski driveri de denedim DDU ile her 2 gpuyuda kaldirdim olmuyor. Ve gpu kullanim oranida dustu.
  5. R7-4800H

Lenovo ve Evkur mukemmel rezalet.

Evet, simdi neden Lenovo alinmaz acikliyorum. Evkur magazasindan lenovo ideapad 3 aldik 20 bin tl fiyata. Normal de 10 bin bu bilgisayar ama bu da baska konunun konusu. Eveet geldi pc actim bilgisayari gta san andreasa girdim. gordugum sey ne biliyor musunuz? EKRAN KARTI 70 DERECE DE GUCUNU...
  6. R7-4800H

Merhabalar, Ben R7-4800H.

diger forumlarda i5-7200u olarak taniniyorum. aranizda taniyanlar olacaktir. r7-4800h oldum :D
Geri