Arama sonuçları: *

• Users: hytax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hytax

Obs de yayında bağlantı kesilmesi

2k yayın yapmak istiyorum yayın kalitesini 2k ya çekince sürekli bağlantı kesiliyor yeniden bağlanıyor neden olabilir
  2. hytax

Yardım Razer Seiren Mini Ses

Razer seiren mini mikrofonum var ineceleme videolarına bakıyorum tertemiz pürüzsüz ses alıyor ama ben kayıt aldığımda veya yayın yaptığımda ses kötü geliyor neden olabilir.
  3. hytax

DLSS Fps arttırmıyor

Hangi oyun olursa olsun dlss nin tüm modlarını denedim hiç fps arttırmıyor bazen düşürdüğü bile oluyor. Neden olabilir?
  4. hytax

Monster Bakım Sonrası Isınma sorunu

Merhaba Monster Tulpar T7 V20.2 laptopumu bugün öğlen bakıma götürdüm akşam pc yi kullandığımda oyunda 90 99 derecelere kadar çıkıyor ama inceleme videolarına baktığımda oyunda 70 max 75 civarı geziyor sıcaklık neden olabilir
  5. hytax

Kickde nasıl host atılır

Kickde başka yayıncıya nasıl host atabilirim moderasyon panelindede chattede komut yok
  6. hytax

Monster işlemci çok yüklü olamamasına rağmen sıcak çalışıyor

Monster Tulpar T7 V20.2 laptopumda kendi kendine fan hızlanıyor boşta olmasına rağmen bi sesli çalışıyor bi duruyor
  7. hytax

Laptopta performans düşüklüğü

anlamadığım bi şekilde laptobumun performansı çok düşük arkada bi uygulama falanda çalışmıyor sıcaklıklar normal nasıl çözebilirim
  8. hytax

Yardım Razer Seiren mini çevre sesleri sorunu

Razer seiren mini mikrofon kullanıyorum diğer miktofonlara göre çevre seslerini çok alıyor masa, klavye fare sesi gibi masaya en ufak dokunmamda alıyo sesi nasıl çözebilirim ve mikrofonu masada değil stantta kullanıyorum
  9. hytax

Win güncellemesinden sonra oyunlardan atıyor

Son windows güncellemesinden sonra tüm oyunlardan atmaya başladı nasıl çözebilirim
  10. hytax

Monster Tulpar T7 v20.2 her oyunda düşük FPS veriyor

Sistemim iyi olmasına rağmen oyun farketmeksizin tüm oyunlarda düşük fps alıyorum artık kafayı yedirtti. CS2 de 100 fps alıyorum o durumda Monster Tulpar T7 V20.2 RTX 2060 İ7 10750H 16 GB 3000 mHZ Ram
  11. hytax

Kablolu mouseyi kablolu yapmak

Merhaba herkese elimde şuan bir kablolu bir kablosuz mouse var kablosuz mousenin alıcısını kabloluya entegre edip kablolu mouseyi kablosuza çevirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  12. hytax

Discord yayınım kasıyor

İnternetim ve sistemim gayet iyi olmasına rağmen discord yayın sürekli kasıyor RTX 2060 İ7-10750H
  13. hytax

Yardım Discordda yayın açınca mikrofonun sesi yayına gidiyor

Discordta yayın açtığım mikrofon sesi yayına gidiyor yani ses 2 kere gidiyor karşıya hem yayından hem normalden
  14. hytax

Yardım Razer Seiren Mini Obs Ayarları

Yeni Razer Seiren Mini mikrofon aldım obs de masaya vurma sesi klavye sesi vb. sesleri direk alıyor gürüldü engelleme ve profesyonel bi yayıncı mikrofonuna nasıl çevirebilirim. OBS filtreleri gibi şeyleri kullanarak
  15. hytax

Discord Video sesleri karşıya gidiyor

Discordda video sesleri karşıya gidiyor bi türlü çözemedim kulaklığım razer kraken
  16. hytax

Discord sesli sohbette ses gitmiyor

Discordda ses test etme yerinde sesim normal düzgün bi şekilde gidiyor ama sesli sohbete geçince gitmiyor.
  17. hytax

Razer Kraken PC sesleri karşıya gidiyor

Kulaklığım Razer Kraken spotify hariç diğer uygulamalardaki sesler karşıya gidiyor bir türlü çözemedim.
  18. hytax

Yardım Pubg Steam oyundan atıyor

Oyunu açtıktan 2 dk sonra takılıp 2 3 sn sonra kapanıyor.
  19. hytax

Yardım Forza Horizon 5 açılmıyor

Forza horizon 5 açtığımda siyah ekran geliyor bi kaç saniye bekledikten sonra hiç hata vermeden kapanıyor.
  20. hytax

Yardım Forza Horizon 5 veriler eşitleniyor ekranında kalıyor

Xbox game pass de oynadığım forza horizon 5 açarken veriler eşitleniyor ekranında kalıyor açılmıyor.
Geri