Arama sonuçları: *

1. beyazimsiyaka

🔥İndirim 3 adet Rexona Roll On redorant 187 TL

Merhaba, Amazon'da 2 indirimi birden uyguluyor ve ortalama 100 TL civarı olan dedorantların 3 tanesini aldığınızda 187 TL'ye denk geliyor. Nays'la alınca 160 civarı, iyi geldi gözüme paylaşmak istedim. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084XSRGH1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  2. beyazimsiyaka

Hp Victus Ses sorunu - Yardım

Selam arkadaşlar, Dün aldığım hp victus leptop bugün elime ulaştı. Windows 11 kurdum ve hp sitesinden model numarasıyla tüm driverleri indirdim. Her şey kusursuz çalıştı, bilgisayarı da beğendim ama bir sorunu çözemedim. Ne yaptıysam bilgisayara ses sürücüsünü görmüyor. Daha önce aynı modeller...
  3. beyazimsiyaka

Bu leptop ne kadar eder?

Selam arkadaşlar, bir leptop almayı düşünüyorum, arkadaş toptan satıcı uyguna ayarlayabilecegini söyledi ama fiyat vermedi. 13. Nesil olduğu içinde çok fiyatı yok etrafta, ne kadar eder sıfır 2 yıl garantili aşağıdaki leptop fikri olaran var mı? HP VİCTUS 15'6 144 HZ 5-13500 8gb-L 3200 MHZ...
  4. beyazimsiyaka

Leptop öneri 19k, 13. Nesil

Merhaba hocalarım, Tüm gün leptop takip ettim ve en mantıklı tercihin aşağıda bıraktığım olduğunu gördüm. 13. Nesil 12 çekirdek, 3050 6gb modeli ekran kartı, Rami düşük ama tek slot ilerde artırım.m2 SSD de cabası, 19k fiyatı var, zaten 12. Nesiller 17 den aşağıya değil, çok mantıklı geldi...
  5. beyazimsiyaka

Çözüldü✓ Neden bu leptop değil?

Selam herkese, Leptop tavsiyelerine bakıyorum da hiç bu leptopu öneren yok.i5 11. Nesil 3050 ekran kartlı gayet stabil bir makine, büyük kasa ve Dell marka kalitesi fena sayılmaz. Orta segment bir leptop bakarken en mantıklı bu geldi 15.000 fiyatiyla, 8 GB tek slot ram taksan yeter gibi ama...
Geri