Arama sonuçları: *

• Users: alperellow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alperellow

Görev çubuğunda çizgiler çıktı ve artmaya devam ediyor

Merhaba, 2 yıldır Gigabyte G24F-2 kullanıyorum ve tam garantisi bittikten sonra başta alttaki yeşil çizgi çıktı, sonra onun üstündeki çıktı, sonra 4. çizgi çıktı ve şimdi de 3. çizgi çıktı. Yeni monitör mü almam gerekiyor yoksa HDMI yerine DP ile bağlasam olur mu? DP kablom yok, almak zorunda...
  2. alperellow

Görev çubuğunda çıkan çizgi

Merhaba, yaklaşık 2 yıldır Gigabyte G24F-2 kullanıyorum ve son 1-2 haftadır bu sorunla karşılaşmaktayım. Eski bilgisayarım laptoptu ve onda da bu sorunu yaşamıştım bir süre. Neden yaşandığını çözemedim, araştırdım fakat net bir çözüm bulamadım. Monitörün tuşuna basarak ayarlara girdim, tüm...
  3. alperellow

Zotac RTX 3060 & i5 11400F ile LoL'de düşük FPS

YouTube'daki videolarda işlemci 12400F, en yüksek ayarlarda FPS 300-400 civarlarında genelde fakat ben FPS'yi 200e sabitledim 180Hz monitör olduğu için. FPS bazen fight sırasında 75e kadar düşüyor nedense. Oyunun ilk dakikalarında 175'in altına düşmüyor ama genelde 100 küsurlerde. Sizce bunun...
  4. alperellow

TürkNet iyi mi kötü mü

1000mbps alabilirim ama binadakilerin izin vermesi gerek kablo çekilmesi için. Binadakiler de çekmiyor kötü gibi şeyler demişler. Kullananlara veya bu konuda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Kopmalar, bağlantı sorunları, hız düşüşleri gibi şeyler oluyor mu? TürkNet gerçekten kötü mü?
  5. alperellow

Monitör neyle silinmeli

Monitörde biraz parmak izi çıktı da neyle silmem gerekir
  6. alperellow

3060 ile Orta Ayarlarda 200+ ve 300+ fps az değil mi

Arkadaşım az dedi, sizce normal mi 1667218592 Oyun csgo bu arada yazmayı unutmuşum
  7. alperellow

GeForce Experience Game Ready Driver güncellemesinden sonra fps düşüşü

Csgo'da orta ayarlarda 300+ fps alırken şu anda 200 küsür alıyorum, arada 100lere de düşüyor, 12 Ekim'deki 522.25 güncellemesinden sonra oldu bunlar, sizce neden oldu? 1666983738 Ekram kartım RTX 3060
  8. alperellow

GeForce Experience Driver güncellemesinden sonra FPS düşüşü

Normalde Csgo'da 300-400 arası fps alıyordum ama bu akşam driver güncelledikten sonra fps 150-250 arası olmaya başladı
  9. alperellow

Çözüldü✓ GeForce Experience Driver güncellemesinden sonra FPS düşüşü

Normalde Csgo'da 300-400 arası fps alıyordum ama bu akşam driver güncelledikten sonra fps 150-250 arası olmaya başladı
  10. alperellow

Fan Çoklayıcı önerir misiniz?

MSI MAG Force 100R kasam var, kasanın önde 2 tane fanı bulunmakta. Anakartım ise MSI H510M PRO, kasamdaki 2 fanı da çalıştırmam için bir fan çoklayıcı almam gerek. Bu yüzden bana fan çoklayıcı önerir misiniz?
  11. alperellow

TurkNet altyapı kaç günde hallolur?

TurkNet'in sitesinde 1000mbps alabileceğim yazıyordu ama altyapı daha bitmemiş o yüzden altyapıyı bitirip bağlayacaklar interneti bize. Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? Olduysa da kaç gün sürdü?
  12. alperellow

Superonline XDSL numarası ile hizmet numarası farklı mı?

Superonline'dan hizmet numarasını istedik 12 haneli bir numara verdiler ama TurkNet'in istediği hizmet numarası 10 haneli ve XDSL olarak adlandırılmış. Hizmet numarası ile XDSL farklı mı, farklıysa tekrar arasam verirler mi? İnternetim fiber ve bir yerde XDSL numarası fiberde yok diye okudum...
  13. alperellow

Superonline hizmet numarası TurkNet'in istediğiyle uyuşmuyor

TürkNet 17, 18 ya da 88 ile başlayan 10 haneli hizmet numarası istiyor ama Superonline müşteri hizmetleri bana ve arkadaşıma 101 ile başlayan 12 haneli bir numara verdi
  14. alperellow

Superonline cayma bedeli

Superonline'dan TurkNet'e geçeceğim o yüzden cayma bedelini merak ettim. Faturam bu şekilde. Ne kadar bir cayma bedeli öderim? 2 yıllık bir sözleşme yenilemiştik Şubatta.
  15. alperellow

Superonline 10 haneli hizmet numarası

Ne faturadan ne de e-devletten bulamadım. Ne yapacağım..
  16. alperellow

Superonline 10 haneli hizmet numarası

TürkNet'e geçeceğim de bu hizmet numarasını nereden öğreneceğim, faturalarda yazmıyor
  17. alperellow

Superonline'dan TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

Yıllardır Superonline kullanıyorum. Ethernet kablosu bağlıyken yaklaşık 50 civarı download, 5 civarı upload alıyorum ve aynı fiyata TurkNet'te 1000mbps internet var. Sizce geçmek mantıklı mı? TurkNet ekstra ücret ister mi?
  18. alperellow

''All settings were reset to default values.'' hatası

Daha 1,5 hafta önce topladığım pc açılırken bir anda ''All settings were reset to default values.'' hatası veriyordu. Altında ''Press F1 to run SETUP'' ve ''Press F2 to Continue'' seçenekleri çıkıyordu. Dün ilk kez çıktı ve BIOS'a girdim, oradan RAM'i 2400den 3200'e çıkardım tekrar. Bilgisayarı...
  19. alperellow

''All settings were reset to default values.'' hatası

Daha 1,5 hafta önce topladığım pc açılırken bir anda ''All settings were reset to default values.'' hatası veriyordu. Altında ''Press F1 to run SETUP'' ve ''Press F2 to Continue'' seçenekleri çıkıyordu. Dün ilk kez çıktı ve BIOS'a girdim, oradan RAM'i 2400den 3200'e çıkardım tekrar. Bilgisayarı...
  20. alperellow

Trendyoldan 16tl'ye Windows 10 Pro key alınır mı?

Bir yerde OEM key alınmalı diye görmüştüm ama alacağım şeyde OEM yazmıyor, OEM yazan siteler de var da kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Geri