Arama sonuçları: *

• Users: xAeterna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xAeterna

Bilgisayarım Çok Yavaş Sürücüler Güncel Değil

Laptopumu win10 dan win11 yaptım ve sonra çoğu uygulama donuyor ethernet ile 0.5mb yukarsını görmüyorum sürücülerim 2006 tarihli gözüküyor ekran kartım nvidia da gpu ya bağlı ekran yok diyor
  2. xAeterna

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Fakat Görüntü Yok

Bilgisayarım normal bir şekilde çalışıyordu Bugün temizledim ve şimdi görüntü gelmiyor
  3. xAeterna

Vantilatör önerisi 3k bütçe

odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz
  4. xAeterna

12k bütçe telefon öneri

12k bütçem var telefona ihtiyacım var android tercihimdir 2. el cihazlara güvenemiyorum
  5. xAeterna

Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım

turkcell 55mb paketim bitti ve farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum önerileriniz neler acaba
  6. xAeterna

AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms nasıl

6-7k bütçem var bu monitörü gördüm pivot ve 240hz olmasına rağmen bu kadar ucuz olması beni şaşırttı alınır mı...
  7. xAeterna

Çözüldü✓ Ekran Kartım Driver Hatası Veriyor

amd radeon 7800xt ekran kartım var bugün pc ye oturduğumda bir kaç tuhaf şeyle karşılaştım hoparlörler gözükmüyordu uyku modu yoktu amd raden software e girmeye çalıştığımda alttaki uyarıyı veriyor aygıt yöneticisinde ekran kartının üstünde ünlem var amd uygulamalarına erişim...
  8. xAeterna

Pc ile ilgili sorun yaşıyorum

pc de sıkıntı yoktu arada uygulamalar donmaya başladı rastgele zamanlarda donup kalıyor uygulama bazı oyunlarda alt tab atarken donuyor bazı oyunlarda 100fps in üstüne çıkamıyorum bütün ayarlara baktım hiçbiri yanlış değil ekran kartı 7800xt %63 kullanmasına rağmen lolde 120 fps alıyorum
  9. xAeterna

minecraft fps im 240 ı geçmiyor

lunar clienti kullanıyorum eskiden 2000+ fps alırken birden 240 tan yukarı almamaya başladım vsync veya bir kısıtlama açık değil yardımcı olursanız sevinirim
  10. xAeterna

25 k laptop önerisi oyun için

oyun oynamak için laptop arıyorum max sınır 25-26 olabilir
  11. xAeterna

Çözüldü✓ Oyun Açılırken Mavi Ekran Hatası

Video falan izleyebiliyorum ama oyuna girince mavi ekran hatası veriyor ve yeniden başlatıyor 7800xt 5700x psu corsair rm750
  12. xAeterna

Oyuna girince bilgisayar kendini kapatıyor

Toplama pc yaptım 7800xt 3 fanlı 5700x tuf gaming a520m gaming plus II 2 fanlı güzel kule tipi işlemci fanı kingston fury 1tb ssd 2x16gb corasir vengeance ram bu sistemi kendim topladım şubat ayından beri sıkıntısız kullanıyordum herşeyi dikkatlice indirdim fakat pc bugün valorant...
  13. xAeterna

lol tr hesap aktarımı ne zaman açılır

westten tr ye geçiricem hiç öyle bir hata yapma falan demeyin westtede toxic bir kitle var tr de daha fazla ama en azından pingim düşük oluyor rp yi hazırladım tr serveri gözükmüyor hesap aktarımı kapalı galiba ne zaman gelir
  14. xAeterna

2k ips panel curved 27' monitör önerisi düşük bütçe

curved olursa iyi olur ama düz olsada olur düşük bütçem var 7 10k arası
  15. xAeterna

30k hazır sistem öneri

30k ya hazır sistem önerir misiniz? üstüne çıkamam
  16. xAeterna

amd 7800xt sistemde düşük fps alıyorum

7800xt red devil 3 fanlı ekran kartı 5700x işlemci işlemci için çift fanlı güzel bir soğutucu 32gb 3600mhz corsair ram 1tb 7200okuma 6000 yazma ssd 750w 80+ gold power supply 240hz 0.5 ms va panel monitör sistem bu ama bazı oyunlarda çok düşük fps alıyorum yeri geliyo benimkinden düşük...
  17. xAeterna

Slime Rancher 2 Nasıl Multiplayer oynanır

Slime Rancher 2 yi arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim
  18. xAeterna

17k gaming laptop önerisi

17k bütçem var yukarı çıkamam belki 500 tl falan max 18k oyun için 60hz üzeri varsa eğer yoksa sorun değil
  19. xAeterna

35k gaming laptop önerisi

35k ya laptop önerir misiniz?
  20. xAeterna

8-10k arası laptop önerisi oyun için

8-10k arası laptop tavsiye edebilirmisiniz
Geri