Arama sonuçları: *

• Users: sooykan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

RX 6900XT Düşük FPS Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 5800X3D ve Sapphire RX 6900 XT ikilisinden oluşan bir sistemim var. Düşük FPS ve yüksek sıcaklık konularında şikayetçiyim. GTA 5'de 30 FPS alırken, RDR 2'de 50 FPS civarı alıyorum. Sıcaklıklarsa 100 derece oluyor bazen. 2K full ayarlarda oynuyorum. Başka diğer oyunlarda da...
  2. S

MSI Anakartlarda AMD Ryzen 5800X3D Performans Artışı

Pek bir konusu geçmiyor Türkçe kaynaklarda, bu sebeple fikir alışverişi olabilir umuduyla konuyu açıyorum. Belki bu konuyu duymayan 5800X3D kullanıcılarına faydalı olabilir. MSI daha önce anakartların beta BIOS sürümlerinde getirdiği Kombo Strike özelliğini son BIOS güncellemesi ile birlikte...
  3. S

R7 5800X3D Aldığıma Biraz Pişman Oldum

Bildiğiniz üzere AMD işlemcinin yapısı sebebiyle undervolt ve overclock kilidi koydu bu işlemciye. Önceki 3800X ve 5600X işlemcileri undervolt ile çok stabil ve performanslı şekilde kullanıyordum. Intel'de durum nasıl bilmiyorum ama AMD işlemcili bilgisayarda normal takılırken, ani voltaj...
  4. S

🔥İndirim Sapphire AMD Radeon RX 6900XT 16GB GDDR6 Toxic Gaming 15.500 TL

https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6900xt-16gb-gddr6-toxic-gaming-oc-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11308-13-20g-p-HBCV0000318G3M 3 ay önce 16.000 TL'ye 6900XT alıp pişman olan ben. Neyseki 360mm radyatörü kasama sığdıramam diye kendimi avutuyorum. Bence çok güzel fırsat.
  5. S

Corsair ICUE Yeniden Başlatma Sorunu

ICUE uygulaması AIDATA64, hwinfo ve bunun gibi sensör okuma programlarını çalıştırdığım zaman kendini yeniden başlatıyor. Bu sırada RGB ışıklar yanıp sönüyor ve yeni donanım sesi geliyor bilgisayardan. ICUE yüzünden hiç bir sistem monitör programı kullanamıyorum. Hiç bir güncellemede bu sorun...
  6. S

BIOS'dan Ayarladığım CPU Frekansı Değişiyor

Merhaba arkadaşlar, Undervolt işlemi için 3800X işlemcimi 4475 mhz 1.3V şeklinde ayarladım. Fakat bazen ayarladığım frekansı tutmamaya başlıyor. Hatta normalde tam yükte 4475'e sabitlerken, 4.2 civarında gezinmeye başlıyor. Bunu genelde oyunlardan sonra özellikle MW sonrasında yapıyor. PSS...
  7. S

Ryzen 7 3800X Undervolt İşlemi Sizce Nasıl Olmuş?

Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere AMD işlemcilerde voltaj dalgalanması sebebiyle fanlar gereğinden fazla ses yapıyor. Sebebi anakart mı bilmiyorum ama voltaj konusunda çok bonkör bir sistem. 1.41 voltaj değerine yaklaşıyor gereksiz yere, bilgisayarı günlük kullandığımda. Bende performanstan...
Geri