Arama sonuçları: *

• Users: Birol Azak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Birol Azak

Öneri 750-850W PSU Önerisi

Selamlar şuan fsp 500w 90+ psu kullanıyorum ama bilgisayar yükte bir anda kapanmaya başladı sanırım 6 yıllık ömrünü doldurdu. O yüzden yeni bir psu almak istiyorum ileriye yönelik 750-850w arası güzel bir psu önerir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Birol Azak

Playstation 5 Pro Hangi Ülkeden Almak Mantıklı ?

Merhaba yurtdışından ps5 pro alma planım var vizesiz gidilen ülkeler arasından hangi ülkeden almak mantıklı sizce ? Aklımda bosna hersek veya gürcistan var
  3. Birol Azak

Öneri 4TB HDD ve 2TB SSD Önerisi

Merhaba 2tb ssd'ye sahibim ama maalesef dosyalarımı depolamam için yetmiyor bu yüzden 2tb ssd ve 4tb hdd eklemesi yapacağım hdd de final dosyalarımı saklayacağım aman aman hızlı bir şey olmasına gerek yok ortalama bir şey olması yeterli. Önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  4. Birol Azak

Öneri Bilgisayar Mühendisliği için 30K Laptop Önerisi

Selamlar arkadaşıma laptop alacağız maksimum 30k bütçesi var bu sene bilgisayar mühendisliği kazandı onun için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  5. Birol Azak

Öneri İphone 11 mi XS Max mi ?

Merhaba kardeşime yenilenmiş telefon alacağım iphone diye tutturduğu için yazdığım 2 model dışında bir telefon almıyorum maalesef. Sizce bu 2 model arasından hangisi daha iyidir ? hangisini önerirsiniz ...
  6. Birol Azak

Öneri 15-20K Civarı telefon önerisi

Selamlar kardeşim için 15-20k civarında telefon önerilerinizi bekliyorum
  7. Birol Azak

Öneri R5 7500F için sıvı soğutma önerisi

Selamlar 4000 tl bandında r5 7500f için sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Aklımda bu var ama başka öneriniz varsa bakabilirim ...
  8. Birol Azak

40k civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 40k civarında 32gb ram olacak şekilde hazır sistem bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  9. Birol Azak

45K Sistem Tavsiyesi

Selamlar , 45K civarı bütçe ile hazır sistem bakıyorum 4070 ve üstü ekran kartına sahip olursa iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  10. Birol Azak

Öneri 20K Civarı Telefon Önerisi

Selamlar 20k civarı bir telefon bakıyorum kardeşim için. Oyun vs. oynanmayacak sadece sosyal medya , film video vb. işler için kullanılacak o yüzden donmayan kasmayan bir telefon önerirseniz çok sevinirim.
  11. Birol Azak

5-10K Civarı Oyuncu Koltuğu Önerisi

Selamlar 7 yıllık emektar ofis sandalyem biraz önce dizi izlerken emekliye ayrıldı , bu yüzden 5-10k bandında sağlam ve rahat bir oyuncu koltuğu bakıyorum. Boy 1.87 Kilo 86. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  12. Birol Azak

18K Civarı Sistem Önerisi

Selamlar 18K bütçe ile 21 inç 60 hz bile olsa bir monitör dahil olacak şekilde toplama bilgisayar bakıyorum , önerilerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler
  13. Birol Azak

Oculus quest 2 ucuza nasıl oyun yükleyebilirim ?

Selamlar bugün oculus quest 2 satın aldım ama oyunlar hem dolar bazlı hem de cidden çok pahalı bunları bedava olmasa bile daha ucuza yüklemenin bir yolu var mı ?
  14. Birol Azak

Bu Aksiyon kameralarından hangisini önerirsiniz ?

Selamlar motosiklet kullanıyorum ve güvenlik amaçlı bir aksiyon kamerası alacağım bu modeller arasından hangisini önerirsiniz ? Bütçem maksimum 13k başka önerileriniz varsa bakabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. 1- GoPro Hero 10 Black...
  15. Birol Azak

Bilgisayar açılmıyor

Selamlar bu sabah ekran kartımı sattım ve sinerjiden 0 rtx 4060 aldım kasaya taktım ve açıldı drverı falan kurdum sonra bir anda dondu pc ve kapandı şuan hiçbir şekilde açılmıyor fanlar dönüyor ramin ışıkları falan yanıyor fakat ne görüntü geliyor nede klavye mouse çalışıyor . Yardımcı olursanız...
  16. Birol Azak

Öneri Trendyoldan rtx 4070 alınır mı ?

Selamlar bu kart alınır mı acaba fiyatı uygun geldi ama satıcının 3.5 puan alması biraz şüphelendirdi beni. Bu fiyat bandında başka öneriniz varsa bakabilirim...
  17. Birol Azak

Öneri Elimdeki parçaları ne kadara satabilirim ?

Selamlar elimde i5 9600k işlemci asus prime z370p anakart ve xfx rx 6600xt ekran kartı var bunları satıp pc'yi yükseltmek istiyorum ortalama ne kadara satabilirim acaba ? Kutu fatura ve garantileri yok maalesef. Piyasaya pek hakim değilim o yüzden konu açtım.
  18. Birol Azak

60000 TL Sistem Tavsiyesi

Selamlar 60K bütçe ile DDR5 ve en az 32 gb ram olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim.
  19. Birol Azak

30K Civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 30K civarında hazır sistem bakıyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz fiyatına değerse 2-3k üstüne çıkabilirim
  20. Birol Azak

35000 TL Hazır sistem önerisi

Selamlar 35K civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.Tek kriterim ekran kartı nvdia marka olması lazım çünkü çalıştığım programlarda nvdia daha performanslı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Geri