Arama sonuçları: *

• Users: hakantunc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Cs2 de 350-400 fps alacak sistem önerisi

Arkadaşlar sadece cs2 oynuyorum 350-400 fps alacak sistem arıyorum. Bütçe olarak belli bir limit yok.
  2. H

Öneri 2400 Limitli Lc Waikiki Kartı

Arkadaşlar hediye kartını nasıl nakite çevirebilirim
  3. H

Yardım Scyrox v8 mouse sarjı hızlı bitiyor

arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce scyrox v8 aldım şarjı 100 den 25e kadar çok hızlı bitiyor. 25ten sonra sarjı yavaş bitiyor. Normal birşeymi bu
  4. H

Çözüldü✓ Mouse nasıl sarj edilir

Arkadaşlar ilk defa kablosuz mouse aldım(scyrox v8) kutu içinde typce kablo çıktı mouseyi telefon adaptörü ilemi sarj edicem yoksa bilgisayar üzerindenmi sarj edicem
  5. H

Öneri 3000 TL mouse Önerisi?

Arkadaşlar bütçe 3k claw tutuyorum hangi mouse önerirsiniz
  6. H

ATK Blazing Sky F1 mi Scyrox V8 mi

Arkadaşlar ikisininde fiyatı aynı hangisi alınır sizce kullanan varmı. Claw tipi kullanıyorum.
  7. H

Ajazz Aj159pro mu furylevr z11mi

Hangisi alınır sizce
  8. H

Yardımm. Laptop Klavyesi Çalışmıyor

Laptop klavyesi çalışmıyor arkadaşlar donanımlardan baktım üstünde ünlem var sürücüleri güncelle dedim ama olmadı
  9. H

Aliexpress Kargom nerede

Aliexpress den almışım olduğum klavye 2 hafta önce kargoya verildi ve 1 haftadır uzun mesafeli nakliyat merkezinde yazıyor acaba tam olarak nerede ürün çünkü kargo takipteki barda bulunduğum ilçede gözüküyor
  10. H

Yardım Aliexpress Siparişi Nerede

Aliexpress den almışım olduğum klavye 2 hafta önce kargoya verildi ve 1 haftadır uzun mesafeli nakliyat merkezinde yazıyor acaba tam olarak nerede ürün çünkü kargo takipteki barda bulunduğum ilçede gözüküyor
  11. H

Ali express kargo süreci

11.11 tarihinde aliexpress ten z11t klavye aldım ortalama kaç günde gelir
  12. H

Type-c to usb gecikme yaparmı

Laptopumda 2 tane usb girişi var mouse ve kulaklık takılı. 2tanede Type-c girişi var. Klavye aldım dönüştürücü almam lazım öneriniz varmı ve gecikme yapma gibi şansı varmı
  13. H

Rampage ALLY K11 Nasıl

Arkadaşlar K11 Nasıl
  14. H

Yardım MAKS 1000 TL MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

1000 TL BÜTÇEM VAR PARASINA DEĞECEK KLAVYE ÖNERİSİ
  15. H

Yardım XTRFY K4 RGV KLAVYE NASIL

Connectgamede XTRFY klavye 1000 TL pek bilgim nasıl klavye ve fiyat. Birde hangi switch alan oldumu yazmıyor https://shop.connectgame.com.tr/products/xtrfy-k4-rgb-si%CC%87yah-turkce-mechanical-gaming-keyboard
  16. H

Öneri 1000 TL CİVARI RED SWİTCH KLAVYE

Uzun süredir laptopun klavyesini kullanıyorum 1000 TL civari Red Switch Klavye önerisi
  17. H

Endgame Xm1r alınır mı?

Arkadaşlar xm1r almayın düşünüyorum kullananlar memnun mu nasıl sizce
  18. H

Öneri 1000₺ Civarı Mouse Önerisi

Uzun zamandır Gaming mouse arıyorum ama hala daha tam karara varamadım aklımda; Deathadder V2 HyperX Haste Glorious Model O veya D Sizce hangisi almalıyım veya başka ne alabilirim şimdiden teşekkürler
  19. H

Öneri Deathadder v2 mi g305 wireless mi

Veya 1000₺ civarı farklı öneri alabilirim
  20. H

mouse önerisi bütçe: 1000₺

mouse almayı düşünüyorum bütçe 1000₺
Geri