Arama sonuçları: *

• Users: Arda0193
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arda0193

Yardım Apacer Panther DDR5 6000MHz vs Team T-Force Vulcan Red 6000Mhz DDR5

Ben Incehesap'tan aldığım bir bilgisayarda sorun olduğu için yetkili servise götürdüm. Ram'i normalde Apacer Panther 32 (16x2 GB) DDR5 6000MHz CL40'dı ama stokta olmadığı için Team T-Force Vulcan Red 32GB(2x16GB) 6000Mhz DDR5 takmışlar. Az önce aradım bana ellerinde olmadığını ve o yüzden bunu...
  2. Arda0193

Çözüldü✓ Amazon siparişimde parayı çekmedi ve sms ve e-postaya hiçbir mesaj gelmedi.

Amazon'dan Razer deathadder v2 mini aldım. Ne para çekti ne bir mesaj geldi hiçbirşey olmadı. Amazon'un kendi uygulamasından aldım.
  3. Arda0193

Öneri 500 TL Palm mouse Önerisi

Daha iyi olucaksa 600 TL'ye kadar çıkabilir kronik sorunu olmayan, uzun ömürlü, palm tutuşlu, marka isminde power, game, boost, rampage geçmeyen, xrades mousepad veya James Donkey JD450 Pro Gaming mousepad ile uyumlu, sensörü iyi olan, 1.5m veya daha uzun kablolu, gaming olan bir mouse...
  4. Arda0193

Yardım Bolt Kargo'dan gönderilecek ürünüm olmamasına rağmen mesaj atması

Ben ınventus'dan bir klavye satın aldım. Kargo firması olarak Yurtiçi Kargo gözüküyor ve daha kargoya verilmemiş gözüküyor. Hatta e-fatura'da gönderiyi taşıyan unvan Yurtiçi Kargo gözüküyor. Ama az önce bolt Kargo'dan benim ismim yazan ve ınventus'dan gönderilen paket bolt kargo tarafından...
  5. Arda0193

AMD User Experince Service %100 CPU kullanıyor

Ben AMD'nin Graphics driverını yüklemek için AMD Adrenalin yükledim. Yeniden başlattım. 6 dakika hoş geldiniz ekranında bekledikten sonra bilgisayar o kadar kasıyorduki 2 saat boyunca Windows siyah ekranda bekledim ardından incehesabın yetkili servisi oxyd aradım. Sorunu bulmaya çalıştık ama...
  6. Arda0193

Yardım İnventus Sipariş İptal Edilmiyor

İnventus'dan REDRAGON K568R aldım vazgeçip REDRAGON K568 V2 almak için iptal edecektim ama daha İnventus tarafından onaylanmamasına rağmen siparişi iptal edemiyorum. Telefondan ve bilgisayardan denedim ama ''Üzgünüz, sitede bir hata oluştu. Hata site yöneticisine otomatik olarak bildirildi. ''...
  7. Arda0193

Yardım Redragon K568R vs Redragon K568 V2

İnventus'dan ben 887 TL'ye Redragon K568r aldım ama araştırırken hem RGB hem de V2 olan Redragon K568 V2 784 TL'ye buldum. Aralarındaki farklar nedir daha Inventus'dan onay bekleniyor iptal edip Redragon K568 V2 olanını almalı mıyım? Klavye önermeyin.
  8. Arda0193

Öneri 600 TL Klavye Önerisi

600 TL altında, mekanik olursa güzel olur, RGB, kenarları düz(sade) olan, kronik sorunu hiç olmayan veya fazla olmayan, kolay bozulmayacak, kablolu, Türkçe Q ve yurtiçinde satılan bir klavye önerir misiniz?
  9. Arda0193

Windows 11 Sürekli Mavi Ekran Veriyor.

Merhaba ben cihazımda BIOS 27 saniyede açıldığı için hızlandırmaya çalışıyordum. MSI Center'ı başlangıç uygulamalarından devre dışı bıraktım ardından CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow sonra powercfg.exe /hibernate on ve shutdown /s /hybrid yaptım. En sondakini yaptıktan sonra bilgisayar...
  10. Arda0193

Yardım MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti FurMark testinde az güç kullanıyor

Merhaba ben MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti'lı bir sistem aldım. Normalde FurMark'da ekran kartı %97 kullanılırken 280 civarı watt çekmesi gerekirken 180 - 220 arası güç çekiyor o yüzden 380 civarı FPS alıyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Nihai Performans'a aldım güç tasarrufunu "sanırım" kapattım...
  11. Arda0193

Yardım MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti performans sorunu

İncehesap'dan bir MSI Ventus 3X RTX 4070 Ti'lı hazır sistem aldım. Dün elime geçti. FurMark testi yaptım. Normalde internetdeki FurMark testlerinde 540 civarı FPS alıyor ama benim ekran kartım FurMark testinden 370 civarı FPS alıyor. Yardım eder misiniz? Ne yapabilirim? İşlemci: Ryzen 5 7600x...
  12. Arda0193

40 bin TL hazır sistem önerisi

4070 Ti ekran kartlı, AMD Ryzen 7000 serili işlemcili, 32 GB RAM'li, uzun zamanlar gidebilecek, PSU kaliteli olan, mesh kasalı bilgisayar önerir misiniz? Bütçeyi hafif aşabilir.
  13. Arda0193

33.000 TL Sistem Önerisi

6 taksit ile Max. 33 bin TL'ye. Grafik belleği 12 veya 16 GB olan. NVIDIA ekran kartlı. Işıklı falan olması yerine daha performans odaklı bir sistem önerebilir misiniz?
Geri