Arama sonuçları: *

• Users: _Wolf_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Hazır Sistem Tavsiyesi

Merhaba, Arkadaşlar bütçem 35-40K genelde hikaye tarzı oyunlar GTA ,Rdr2 ve araba oyunları odaklı takılıyorum Nfs , Asetto , Forza ,Ets2 vs vs. işlemci Amd ekran kartı Nvidia olsun istiyorum. Öneri hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. W

Redmi Note 10S kaça satılır ?

Arkadaşlar selam Şuan kullandığım cihaz Redmi Note 10S 6/64 hafıza yurt içi garantili, 1 senesi bitti 1 senesi kaldı. Cihaz temiz sadece minik çizik var okadar bir yere sordum 3K dedi. Sizce ne kadara satılır?
  3. W

Çözüldü✓ Telefon garanti sorunu

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı. Cihaz Redmi Note 10S ve cihaz yurt içiydi ama garanti bozdum, Bootloader açtım ve ROM değiştim. Şimdi garantiye dönmek istiyorum ve Bootloader kapatıp orjijinal ROM kursam ve garantiye yolllasam anakarttan Bootloader falan açıldığını anlarlar mı? Lütfen...
  4. W

Redmi Note 10s şarj çabuk bitme sorunu

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 2 gün önce falan bu sorunu yaşamaya başladım daha öncesinde böyle bir sorun yoktu acaba MIUI 13 ile ilgili bir sorun mu acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)
  5. W

Paralel Space sorunu

Arkadaşlar Paralel Space de Game Guardian ı çalıştırdığım zaman iki saat bekletiyor ve açılmıyor.Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler
  6. W

Paralel Space de Game Guardian iki saat açılmıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere Paralel Space de Game Guardian ı ekliyorum ve hile yapacağım oyunu fakat Game Guardian ı çalıştırdığım zaman iki saat dönüyor ve açılmıyor ne yapmam gerek yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri