Arama sonuçları: *

• Users: The|Boss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. The|Boss

Google sayfamda aldığım hata??

Aldığım hata fotoğraftaki gibi nasıl çözüme ulaşabilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  2. The|Boss

Günlük giyim için forma önerisi

Merhabalar günlük giyyim için forma arııyorum, beyaz olabilir. Vücudum var biraz şık duracak forma önerebilir misiniz
  3. The|Boss

Fitness programı tavsiye

Merhaba dün gym e başladım, sırt-biceps yaptım Şuan ne yapacağımı bilmiyorum programı olan arkadaşlar atabilir mi?
  4. The|Boss

Kaliteli Şampuan önerisi

herkese merhaba, saçım son zamanlarda sınav stresinden epey bir döküldü ve dayanıklılığı azaldı, farklı şampuan kullanmaktan da olabilir. Başlıktaki gibi saçın kalitesini artırabilecek kapasitede olan kaliteli şampuan varsa önerebilir misiniz(saçlarım yumuşak)
  5. The|Boss

Bargello parfüm önerisi

merhabalar başlıktaki gibi bargellodan kullandığınız ve önereceğiniz parfüm var mı? klişeleşmeyen, iltifat aldığınız varsa önerebilir misiniz (Yalnızca bargello)
  6. The|Boss

20K bandında telefon önerisi

selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar
  7. The|Boss

Tabelasız yeri Google haritada göstermek?

başlıktaki gibi bir sorunum var yardımcı olabilecek, anlayan bir arkadaş var mı acaba? İyi forumlar
  8. The|Boss

Google işletme doğrulamak için kod gelmiyor

Merhabalar Google haritalara işletme eklemek istiyorum ancak kod veya arama hiçbir şekilde gelmiyor, önceden başına gelen veya konu hakkında bilgi sahibi olan varsa çok minnettar olurum.
  9. The|Boss

Ses ayarı yapamıyorum

merhabalar ses çıkışlarını değiştirmek için realtek audio kullanıyorum ancak sesi ses kartındaki hoperlöre vermek istediğimde yapamıyorum windowsun üzerinden yapmaya çalıştıığımda tuşlar pasif kalıyor yardımcı olur musunuz
  10. The|Boss

Bluetooth kulaklık önerisi

merhabalar daha çok müzik dinlemek için kulaklık arıyorum, çakma airpods olabilir(zararının farkındayım) yani kullanıp önerdiğiniz varsa önerilerinizi bekliyorum
  11. The|Boss

Tercih konusunda yardıma ihtiyacım var

merhabalar bölümüm bilişimdi ek puanlı sıralamam 600 bin, tyt 880k ,sözel 350k bilgili olanlar yardım edebilir mi
  12. The|Boss

Sazımın değeri nedir?

Merhaba evde kullanmadığım bir saz var teknesi 35cm sapıda 72 cm olması lazım ne kadara satabilirim? Bilgili arkadaşlar var mı acaba?
  13. The|Boss

internetsiz Youtube videosu nasıl izlerim

merhabalar 1 haftalığına yazlığa gideceğiz sorun şu ki orada internet çekmiyor video izlemem gerekecek ders için fakat pek mümkün değil .Sorum şu burada iken bir şey yapıp orada internet olmadan izlemem mümkün mü ? (videoları kaydedemem)
  14. The|Boss

Kimsenin en yakın arkadaşı olmamak

hayatınıza giren insanların zamanla diğer kişilere daha çok yakınlaşması hakkında düşünceleriniz neler?
  15. The|Boss

Deri ceketteki bu leke nasıl geçer?

Merhabalar alalı 5 ay civarı olan bu deri ceketimde (suni) böyle bir leke var aldığımda yoktu sanırım , vazelinle ceketi parlatınca daha az belli oluyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek varmı?
  16. The|Boss

Jbl 520bt Alınır mı?

Merhabalar bir süredir kulaklık istiyorum 1100 liraya 520bt buldum alınır mı sizce
  17. The|Boss

IOS 17.2.1 e güncellemeli miyim?

3 ay önce aldığım iphone 13 üme hiç güncelleme yapmadım sizce son sürüm olan 17.2.1 e geçilmeli mi pil sağlığı veya bildirim sorunları duydum kullanan varsa fikir verebilir mi?
  18. The|Boss

Çakma Magsafe kılıflar zarar verir mi

Merhaba Fibaks Apple iPhone 13 Kılıf Kamera Lens Korumalı Magsafe Şarj Kilifi Şeffaf Renkli Yumuşak Kapak https://www.hepsiburada.com/fibaks-apple-iphone-13-kilif-kamera-lens-korumali-magsafe-arj-kilifi-effaf-renkli-yumuak-kapak-p-HBCV00003HWOR8?magaza=FiberAksesuar&url_src=ios-product-detail...
  19. The|Boss

Satıcı ürünü onaylamaz ise thh ye başvurulabilir mi

başlıktaki gibi siparişten sonra red verirse başvurulur mu
  20. The|Boss

sata ssd önerisi 500gb veya 1tb

Merhaba halihazırda indirimde olan ssd varmıdır 500 veya 1tb. önerebilir misiniz?
Geri