Arama sonuçları: *

• Users: furkanrd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Ekrana görüntü gelmiyor.

Merhabalar. Geçen gün sistemim tozlu ve kablolaması kötü olduğu için arkadaşlarla toplanıp sistemimi sıfırdan topladık. Her şeyi sıfırdan temizleyip geri taktık. Tekte çalıştı hiçbir sorun olmadan daha önceden de bilgisayarımla alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Birkaç gündür bilgisayarımda hiçbir...
  2. F

Oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor.

Lol dışında oyun oynarken usb'ye bağlı ne varsa kapanıyor. Atıyorum valorantta oyundayken bi anda klavye mouse kulaklık ne varsa kapanıyor. 1-2 saniye sonra geri geliyor. Bu olay tamamen rastgele gerçekleşiyor. Ama sadece oyun oynarken oluyor. Yardımcı olabilecek var mı arızanın nerede olduğunu...
  3. F

Sapphire Nitro+ RX 6700XT crash

Arkadaşlar elimde sapphire nitro+ 6700xt ekran kartı var aldığım günden beri sorunlu ya driver ile alakalı ya da ekran kartı ile sürekli olarak ağır oyunlarda crash yiyorum crash öncesi de drop yiyorum elinde 6700xt olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Son çare teknik servise...
  4. F

RX 6700xt oyunlarda crash

6700xt ekran kartım var ve forza oynarken bi anda oyunum kapanıyor ve hata kodu falan almıyorum. Fifa 23 açarken de bu kodu alıyorum. Bir sürü sürücü sürümü denedim ancak sorun düzelmedi. Eski sürümleri denedim. Önerilen sürümü denedim. Opsiyonel olarak sunulan sürümleri denedim. Hem de temiz...
  5. F

RX 6700XT GPU kullanımı yük altında %0'a düşüyor.

Ekran Kartı : RX 6700XT İşlemci : Ryzen 5 5600X Ram: Kingston FURY Beast 8 GB DDR4 3600 MHz ( 2 tane ) Anakart: MSI B550-A Pro Kasa : Corsair carbide spec delta Psu : Corsair CV650 680W 80+ Bronze Gears 5 oynarken bazen drop yiyorum gpu kullanımı %0'a düşüyor. Gears 5 oynamadan önce...
Geri