Arama sonuçları: *

• Users: Swazy_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

39 bin TL Gaming laptop önerisi

Merhaba, oyuncu laptopu almak istiyorum. Bana bütçeme göre laptop önerisi istiyorum. Bana önerdiğiniz laptop var mı? FİLM hikayeli oyunlar internette takılma Oyun MSI. ASUS HP Lenovo.
  2. S

RTX 4070 Ti Super vs RTX 4080 Super

Şuanki Bütcem 27934 Merhaba. Ocak PC toplayacağım 4070 Ti Super mi alınmalı. 4080 Super mi alınmalı acaba kafam karışık. Uzun ömürlü için topluyorum PC. 5000serisini almayacağım . 4080 Super alırsam ileriye dönümlük olur? Kardeşim kullanıyor super kart tamam deneyemedim oyunlarda. 2K...
  3. S

Laptop mu masaüstü mü?

Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan...
  4. S

PS5 Slim için Monitör önerisi

PS5 Slim için 1080p 24 inc monitör önerisi önerdiğiniz monitör varmı acaba dostlar fps tabanlı oyunlar oynacağım. 24 inc 05 ms 180 hz free sync allm vrr
  5. S

Playstation 5 Monitör önerisi

Playstation 5 slim var Fps rekabetçi oyunlar için monitör önerisi 1080p mi 2k mi alınır 120fps oyunlar için Call of Duty oyunlar için Bu monitörü buldum https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
  6. S

RTX 4070 Super mi 4070 ti Super mi

Dostlar Mart pc toplacağım sizden bilgi almak için konu açtım sizce.Bunlardan hangisi alınır. FPS oyunları için çözürünlük mü Hz mi ms FPS oyunları için 1080p alınmalı 4070 Ti Super mi 4070 Super mi acaba? Fps oyunları aşığım sizce fps oyunları için 1080p alınmalı acaba hz ve ms önemli galiba
  7. S

Ücretsiz Online FPS oyunu önerisi?

Merhaba. Online FPS rekabetçi oyun önerisi istiyorum. Önerdiğiniz oyunlar var mı acaba? FPS oyun açlığım var önerdiğiniz Online FPS rekabetçi önerdiğiniz. oyunlar ücretsiz olacak p2w olmasını istemiyorum
  8. S

Xbox Series X alınır mı ?

Şuan Ps5 Slim kullanıyorum oyunları ve ps plus abonelik çok pahalı Xbox series X almayı düşünüyorum sizce alınmalı Online oyunlar oynuyorum sizce Ps5 slim satışa koydum
  9. S

NVIDIA RTX 4070 Tİ SUPER MI RTX 4080 SUPER Mİ

Merhabalar mart gibi pc toplacağım ben araştırma yapmaya başladım şimdi den sizce hangisi alınmalı.2K kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi alınmalı acaba NVIDIA RTX 4080 SUPER mi NVIDIA RTX 4070 TI SUPER mi acaba Oyun oynamayı çok seviyorum sizce hangisi alınmalı Mart Pc toplacağım yakın bi...
  10. S

Öneri AMD mi? Nvdia mı? tercih edilmeli

Nisan pc toplamayı düşünüyorum.Amd mi Nvidia mı acaba sadece oyun için pc toplacağım.VRAM Olayına takılı kaldım NVIDIA rt ve dlss pek kullanmadım şuan ortak pc kullanıyorum amd mi alayım nvidia mı acaba şuan bütce belirlemedim kasım birikitiriceğim .Sadece oyunlarda hayvan gibi fps versin başka...
  11. S

40 Bin tl sistem önerisi

Bütçe 40.000 Ekim kadar birkitirim Merhaba ekim gibi PC toplayacağım? Sizce hangi ekran kartı markası alınmalı.Öneriniz varmı acaba Sistem toplama olacak hazır sistem istemiyorum. Önerdiğiniz varmı acaba .PC Ekim gibi alacağım Şuan 10086,27 tl var 30bin tl kaldı ekim gibi alacağım dostlar...
  12. S

Hangi Din doğrudur acaba ?

Merhabalar 2021 Ateist olmuştum .Şuan kafam çok karışık hangi din doğrudur? bi dine inanmak istiyorum kafamda sürekli boşluk var. Doğru yolu bulmak istiyorum Hangi dine inanmalıyım acaba kafam çok karışık.Hergün Kalbime ağrılar giriyor neden böyle şeyler yaptım diye kendimi sorguluyorum. 4...
  13. S

PS5 Yanına PC toplanır mı?

PS5 Slim aldım mayısta yanına pc toplamak istiyorum sizce toplanmalı acaba kasım gibi toplamayı düşünüyorum. sizce toplanır mı acaba
  14. S

iPhone 13 için hangi şarj adaptörü tercih edilmeli?

iPhone 13 alacağım bugün. Hangi şarj adaptörünü almalıyım? Orijinal olan hangisi acaba? İlk defa iOS geçeceğim Android'ten. Apple hangi adaptörünü almalıyım? Orijinal olan hızlı şarj destekliyor mu...
  15. S

Aygıt Yöneticisi Eksik sürücüler

Aygıt yönetcisi 2 tane sürücü sorun var bunu nasıl düzeltebilirim acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi RAM:Corsair 32GB (4x8GB) 3200MHZ SSD:Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Anakart : MSI Pro Z790-P WIFI DDR4 İşlemci :Intel Core i7-13700K
  16. S

Hunt Showdown oyun arkadaşı arıyorum

Dostlar adım buğra 20 yaşındayım. Hunt Showdown yeni aldım oyun arkadaşı arıyorum? Benimle oynamak isteyen varsa beraber oynayabiliriz. Steam ekleyebilirsiniz .https://steamcommunity.com/id/Sigurdfield Discord: sigurdfield
  17. S

Battle Royale oyun tavsiyesi

Dostlar, Battle Royale oyun tavsiyesiniz var mı acaba oyun bulamıyorum. Battle Royale oyunlarına başlamaya karar verdim? Cevaplarını bekliyorum dostlar. Beraber oynamak isterseniz Discord: sigurdfield
  18. S

Minecraft için arkadaş arıyorum

Merhaba ben. Buğra 20 yaşındayım Minecraft için arkadaş arıyorum. 20 yaş arası kafa dengi arkadaş arıyorum beraber oynamak için. Discord'tan ekleyebilirsiniz. Minecraft oynarken tek oynamak istemiyorum arkadaşlarla oynamak istiyorum. Çok sıkılıdm tek oynamaktan. Discord: sigurdfield
  19. S

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Dostlar merhabalar ben. Buğra 20 yaşındayım hiç hayattımda oyun arkadaşım olmadı dostum da olmadı benle arkadaş olmak isteyen varsa Her oyunları oynarız.Dostlar beni steam istek atarsanız kabul ederim unfurl="true"]https://steamcommunity.com/id/Thadrin/[/URL] 20 yaşindaki olanlar istek atsin
  20. S

Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi

Merhabalar ,Yaş 20 küçüklüğümden beri bilgisayarla haşır neşirim.Askerlik daha yapmadım yapıp gelince ,üniversiteye girmeye düşünüyorum çocukluğumdan beri hayalimdi? Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi acaba yazılım öğrenmek istiyorum sizce hangisine tercih etmeliyim acaba yurt...
Geri