Arama sonuçları: *

1. B

Yardım cs 1.6 indirdim ancak bi kaç saniyeliğine gözüküp kapanıyor nolur çözemedim

Ben csdurağı ve ya başka bir yerden cs 1.6 indirdiğim zaman ekranda görseldeki gibi 3 saniye gözüküp geri kapanıyor nasıl çözerim nolur 2-3 saattir arıyorum düzgün bir çözüm yönetmi bulamadım. (tüm uyumluluk sürümlerini yönetici olarak çalıştırarak denedim ancak olmadı aynı zamanda anti virüsüde...
  2. B

cs 1.6 indirdim ancak bi kaç saniyeliğine gözüküp kapanıyor nolur çözemedim

Ben csdurağı ve ya başka bir yerden cs 1.6 indirdiğim zaman ekranda görseldeki gibi 3 saniye gözüküp geri kapanıyor nasıl çözerim nolur 2-3 saattir arıyorum düzgün bir çözüm yönetmi bulamadım. (tüm uyumluluk sürümlerini yönetici olarak çalıştırarak denedim ancak olmadı aynı zamanda anti virüsüde...
  3. B

Cs 1.6 yükseltme sorunu

cs durağından cs 1.6 indirdim ancak böyle bir hata alıyorum ve sonrasında cs 1.6 görüntüsü 2-3 saniyeliğine çıkıp kapanıyor her sürümü denedim yönetici olarak çalıştırdsım ancak olmadı forumlarda da araştırdım ama net bi bilgiye ulaşamadım (sadece csdurağında böyle yapmıyor tüm cs 1.6 indirme...
  4. B

Cs 1.6 açılmama hatası

csdurağından ve ya başka bir yerden cs 1.6 indirdiğim zaman bi kaç saniyeliğine ekrana böyle çıkıp kapanıyor nasıl çözerim halledemedim nolur
  5. B

cs 1.6 indirdim ancak bi kaç saniyeliğine gözüküp kapanıyor

csdurağından cs 1.6 indirdim ancak açmaya çalıştığımda görseldeki gibi bikaç saniyeliğine açılıp tekrar kapanıyor nasıl çözerim?
  6. B

Start PXE over IPv4 hatası

Vmware de windows kurmaya çalışıyorum ama böyle hata alıyorum boot manager sekmesinden ne yapabilirim düzelmesi için
  7. B

Okullardaki Qr Kod Nasıl Kırılır ?

Bizim okulda akıllı tahtalar qr kod ile açılıyor, ben bu tahtanın açığını aradım ancak çok bişey bulamadım bu qr kod okuma yerini usb anahtar ile açabilirmiyiz ve ya bu E-kilit Akıllı Tahta programında nasıl perm oluşturabilirim
  8. B

kendi websitemde bu hatayı alıyorum

web sitesinde her şey yaptım ama böyle oluyo file:///C:/Users/HP/AppData/Local/Temp/Opera%20Anlık%20Görüntü_2022-09-18_121606_www.golgebank.cf.png
Geri