Arama sonuçları: *

• Users: Eypf5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Sıfır pc görüntü gelmiyor

pc yi sıfır topladım monitörden görüntü gelmiyor windows için flashı taktım sıvı soğutmanın lcd ekranı açıldı kapandı sonra fanların iki tanesi rbg yanarken kapandı 10 dk oldu hala bir şey olmadı güç kablosunu çıkarıp tekrar açtım hala bir şey olmadı ne yapmalıyım
  2. E

Msi mpg velox 100r fan nasıl bağlanır

Bu kabloyu nereye takıcam anakartım msi b850 gaming plus wifi6e
  3. E

Yardım Thermalright frozen warframe 360 fan montajı nasıl yapılır

İlk defa pc birleştiriyorum bu sıvı soğutmanın fan kablolarını bir türlü takamadım nasıl yapılır yardımcı olun lütfen
  4. E

Galax RTX 5070 TI 1-Click OC White 2X alınır mı

İki fanlı rtx 5070 ti alınır mı soğutması nasıldır
  5. E

100k bütçe ile monitör dahil beyaz sistem tavsiyesi

100k bütçe ile monitör dahil beyaz sistem toplamak istiyorum bütçeyi belki birazcık yükseltebilirim sadece oyun içi kullanacam çoğunlukla hikayeli oyun yazlımdır overclocktur render falan anlamam o işlerden ekran kartı nvidia tercih ediyorum çünkü amd ekran kartlarda yazılım sorunu oluyor diyo...
  6. E

2000 tl klavye önerisi

Bütçe 2000 numlock tuşları olmayan sesi çok çıkmayan bir klavye arıyorum gamepower rampage gibi markaları önermezsiniz sevinirim🙏
  7. E

COLORFUL CVN B850M GAMING FROZEN V14A alınır mı

Bu anakart iyi mi? ryzen 7 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum
  8. E

Beyaz am5 anakart tavsiyesi

Beyaz sistem topluyorum bütçem 8000 anakart olarak hangi am5 beyaz anakartı tavsiye edersiniz
  9. E

Aoc mi Msi mı hangisi alınır

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g42xe-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1017357369.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g272qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,661333277.html Bu iki monitörden hangisi alınır sizce
  10. E

2k ips monitör önerisi

Bütçe max 10k 27 inch 2k 165 hz ve üzeri ips monitör arıyorum pivot olup olmaması önemli değil ekranı kavisli değil düz olsun önerileriniz nelerdir
  11. E

bitfenix artemis psu olamdan

bu kasanın psu olmayan modelini arıyorum internette bulamadım
  12. E

win 11 bitlocker nasıl açılır

disk ve birimlerden bitlockerı aç a tıklıyorum fakat denetim masası aracı açılamadı diye hata veriyor ne yapmalıyım
  13. E

4k bütçe ile beyaz kasa önerisi

bu bütçede beyaz kasa arıyorum 360mm sıvı soğutma desteği olsun
  14. E

Yardım iphone da google ara yüzü masaüstü moda düzeltemiyorum

safariden google a girdiğimde sekme karşıma böyle çıktı yeni sekme açmayı denedim ama hala böyle bunu nasıl düzeltebilirim bu haldeyken girdiğim siteler ya açılmıyor ya da çok yavaş açılıyor telefon çok kullanmadığım için nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
  15. E

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming B550-Plus WiFi II anakart rtx 4070 ti ile kullanılır mı

bilgisayar almayı düşünüyorum aynı zamanda da kullandığım parçaların ileriye dönük olmasını istiyorum büyük ihtimalle kullanacağım anakart bu ve bu anakartla rtx 4070 ti uyumlu olur mu yoksa am5 bir anakart mı kullanmalıyım
Geri