Arama sonuçları: *

1. LeBron Reyizz

Yeni Sistem Toplayacağım Öneriye İhtiyacım Var

Arkadaşlar selam öncelikle halihazırda bulunan sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum benim için yüksek performans göstermesi önemli, 45k ya kadar limitim var. Şuan ki sistemim amd ryzen 5 5600 - nvidia 3060ti 8gb a520m a pro anakart kullanıyorum. Bu sistemi satıp ya...
  2. LeBron Reyizz

Çözüldü✓ Tüketici Hakem Heyetine Başvurmalı mıyım ?

Ocak ayında n11 üzerinden Samsung 970 evo m2 ssdisini aldım. 1-2 hafta kullandıktan sonra oyunlar açılmamaya, sistemim ssdyi görmemeye başladı. Belki sistemden kaynaklıdır diye farklı ssd alıp aynı işlemleri onla denediğimde sorun çıkmadı. Samsung`un kendi uygulamasında tarattığımda resimde...
  3. LeBron Reyizz

Yeni sistem topladım nasıl olmus ?

Arkadaşlar yeni yılda parçalar zamlanır diye yıl bitmeden yeni sistem topladım. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum hertürlü tavsiyelere de açığım. - Ryzen 5 5600 - Msi A520-A PRO - Goodram 2x8 3200mhz - Cooler Master mwe 650w - Gameforce cold Argb mesh - Msi ventus 2x 3060ti ( 2.el ) - Asus TUF...
  4. LeBron Reyizz

Fps Oyunları için max 500 tl bütçeli kulaklık önerisi

Her türlü öneriye açığım arkadaşlar James Donkey 710 ve gamepower medusa dışında mümkünse
  5. LeBron Reyizz

Sahibinden 2.el Ekran Kartı Alınır mı ?

Az önce 7000 TL'ye 3070 satan birisini buldum yüzyüze görüşüp her türlü testleri yapabileceğimi söylüyor. 3 yıllık garantisi, fatura vs her şeyi duruyormuş. İşkillenmeli miyim , daha önce sahibinden üzerinden ekran kartı alan oldu mu ? 2.el konusunda biraz şüpheciyim fikrinizi paylaşırsanız...
Geri