Arama sonuçları: *

• Users: antilag
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. antilag

R5 5600 - RTX 3080 1080p ne kadar darboğaz yapar?

Dostlar 3080 almayı düşünüyorum hatta bilgisayarcı ile konuştum fakat işlemcim R5 5600 ve 2 yıl falan işlemci değiştiremem. Darboğaz çok yapar mı? rahatsız edici düzey de yapar mı en azından. Almalı mıyım yoksa almayayım mı arada kaldım şu an en çok istediğim kartlardan birisi. Ryzen 5 5600...
  2. antilag

RTX 3080 için güç kaynağı önerisi

Hocalar selamlar. Kısa keseceğim bütçem 2.000 TL ( MAX ) 2.el bir PSU almayı düşünüyorum elden teslim ile istanbul ümraniyedeyim. RTX 3080 ekran kartını alacağım ilk önce güç kaynağını çözeyim dedim kaç watt lazım bilmiyorum 5 yıl ekran kartını yükseltmeyeceğim abartı bir güç kaynağına gerek...
  3. antilag

Ekran kartı kasama sığar mı?

Selamlar. " Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity " bu marka ekran kartını 2.el olarak satın alacağım fakat aklıma bir şey takıldı. Benim kasamın markası Gameforce Cold 4. Ve epey sitesin de max gpu uzunluğu 305 MM yazıyor. Ama bu kart 318 MM. ( sanırım ). Şimdi kasayı da alıp kartı almaya...
  4. antilag

RX 6700 XT Vs RTX 3070 vs RX 6800 ( 10.000 TL )

İyi sosyaller arkadaşlar. Öncelikle farkındayım, bu kapışmanın bir kazananı yok; iki kart da farklı işlerde birbirlerinden güçlü çıkabiliyor. 3 yıldır GTX 1060 6GB kullanmış birisi olarak bu iki kart da gözümde oldukça büyük. Farkındayım, bu yılda artık 8 GB VRAM’e sahip ekran kartı almak...
  5. antilag

Zotac RTX 3070 alınır mı?

Selamlar. Yeni bir ekran kartı alacağım RTX 3070 fakat en ucuzları hep zotac marka oluyor 2.el alacağım. İyi bir marka mıdır? Hiç tecrübem olmadı bu marka ile. Bütçem 9.000.
  6. antilag

GTX 1060 ekran kartı açılışta görüntü vermiyor ( arıza tahmini )

Merhaba, Bir süredir başıma gelen bir ekran kartı sorunuyla uğraşıyorum, belki benzerini yaşayan olmuştur diye buraya yazmak istedim. Geçen gün bilgisayarımı normal şekilde kapattım ve fişini çektim (her zaman yaptığım gibi). Ertesi sabah fişi takıp bilgisayarı açtığımda ekrana hiçbir şekilde...
  7. antilag

Ağır hasar kayıtlı motor alınır mı?

Selamlar. Bir kaç kere gördüm sahibinden üzerinde ağır hasar kayıtlı motorlar satışa sunulmuş. R125 motor beğendim arkadaş 140K fiyat biçmiş 45.000 KM'de ve granajında ağır hasar kayıdı var. Alınabilecek bir motor mu maddi durumum yok yani sigorta kısmında falan da sorun çıkartıyormuş sanırım bu...
  8. antilag

Hero Dash 125 Motor kaça satılır?

Selamlar, aktif olarak Hero Dash 125 kullanıyorum. Motoru 5 ay önce 2. el olarak 13.200 km’de satın aldım, şu an 13.500 km’de. Düzenli bakımını yapıyorum, aldığım kişi de motoru yaklaşık 9 ay yatırmıştı, gerekli bakımlarını o gün yaptırıp o zamandan beri sorunsuz şekilde kullanıyorum. Şimdi...
  9. antilag

125 CC manuel motor önerisi

Selamlar, Hali hazır da 4 ay önce 2.el olarak aldığım Hero Dash 125'i kullanıyorum. Ailem yüzünden ilk başlarda manuel motor almama izin vermemişlerdi artık iyi kullandığımı gördükleri için alabilirsin diyorlar. Daha önce hiç manuel motora elimi dahi sürmedi kullanmasını bilmiyorum internet...
  10. antilag

Motor sigortası ve satış durumu hakkında bir soru

Selam, aklımda takılan birkaç soru var ve bunu uzun uzun yazmak istiyorum. 17 yaşındayım ve 4 ay önce Hero dash 125 markalı bir motor aldım 2.el olarak. Notel de işlem sırasında sigortamı yaptırdık motoru satan kişinin tanıdığı yaptı 15.000 TL para ödedim ilk motorum olduğu için. Şu an motorumun...
  11. antilag

RTX 3070 için PSU önerisi.

Selamlar. Yakın zamanda kısmet olursa 2.el RTX 3070 satın alacağım şuan da aktif olarak Ryzen 5 5600 ve GTX 1060 kullanıyorum. İlk önce PSU'u değiştireyim dedim çünkü şuan da 6 + 6 = 12 pinli PSU'a sahibim. Ve markası da çok tatmin etmiyor Rampage 600 Watt Bronze. 2 sene önce sıfır olarak...
  12. antilag

Termal macun işe yaramadı

Selam, Bir termal macun satın aldım Vatan PC'den eve geldim işlemcime sürdüm bu arada i5 4590'ım var her neyse sürdüm eskiden 100 derece falandı her oyunda termali sürdükten sonra da oyun testi yaptım ve hala 100 dereceden aşağı inmiyor hava akışı da iyi termali fazla koymadım korktum anakarta...
  13. antilag

GT 1030 + i5 4590 Darboğaz Yapar mı?

Oncelikle selam, sistemimde GT 1030 + i5 4590 isimli bilesenler var, GTA 5, CS:GO, PUBG, Ve bunun gibi bir cok oyunda sorunlar yasiyorum ornek vermek gerekir ise GTA 5 i en dusuk ayarlarda oynayamiyorum sebebi ise en dusuk ayarlara aldigim da droplar meydana geliyor cozunurlugu dusursem de ayni...
Geri