Kart olarak Enpara kartı kullanıyorum. Taksit ile telefon almak istiyorum. Taksit sayısı ne kadar çok olursa benim için daha iyi olur. Kart limitim 38 bin. Şeklinde telefon ve satış için önerilerinize açığım.
1719659652
easycep tavsiye eder misiniz
Merhaba, laptop arıyorum. Beni yormayacak işlemci i7 12. Nesil ve üstünde, ekran kartı tercihen 4060 ve üstü şeklinde, RAM 32 arıyorum. 16 da olur sonra eklerim. Bana önericeğiniz fiyat performans ve beni yormayacak laptop önerir misiniz?
Msı Alpha 17 B5Eek laptopuma meyve suyu döküldü. 6-7 adet tuş sertçe basıyor. 10 gün oldu, dün bir kere daha dokundum, yumuşamış gibi olmuştu ama yine sertleşmiş. Msı teknik servise göndermek istemiyorum, birkaç kere bazı şeylerde tam düzgün yapılamamıştı. Laptop klavyesine nasıl bir işlem...
vestel h70T / philips fc9749 / elektro eufc8 hangisi daha iyi
aklımda bu 3 model var açıkcası fiyat performans ürünü arıyorum . 4-6 bin arasında önericeğiniz toz torbasız olsun uzun ömürlü olsun . tavsiyeniz var mı
MSI Alpha 17 B5EEK-005XTR Notebook kullanıyorum artan dolar kuru sebebi ile fiyatlar artmadan 2TB lık SSD almayı düşünüyorum . Bu konuda yardımcı olabilecek tavsiye alınır
visual studio - solidworks-fusion 360 - Blender - adobe illustrator -adobe photoshop - ve PC oyunları oynamaktayım ...
MSI Alpha 17 B5EEK-005XTR Notebook kullanıyorum artan dolar kuru sebebi ile fiyatlar artmadan 2TB lık SSD almayı düşünüyorum . Bu konuda yardımcı olabilecek tavsiye alınır
visual studio - solidworks-fusion 360 - Blender - adobe illustrator -adobe photoshop - ve PC oyunları oynamaktayım ...
Maliyet muhasebesi sınavım varda ders çalışmaya ihtiyaçım var bu konuda bilgi birikimi olan var mı . Açıköğretim den okuduğum için pek metaryeller anlaşılır değil
steam üzerinden kendime ve erkek kardeşime fary cry 6 almak istedim
Far Cry 6 Game of the Year Edition 161 tl ye satılıyor du kardeşime onu aldım kendime de almak isterken kazara Far Cry 6 Standard Edition kendime bunu aldım iadesini etmek istedğimde kardeşime aldığımı iade etti bendekini iade...
limuon indirmek ve öğrenmek istiyorum ticari olarak değil ancak crackleme işini yapamadım lisans anahtarı geçerli değil hatası aldım yardımcı olur musunuz
Dramli tavsiye edeceğiniz 1 veya 2TB lık ssd almak istiyorum
MSI Alpha 17 B5EEK-005XTR
bilgisayarımın modeli bu
Kingston FURY Impact 64GB (2x32GB) 3200MHz DDR4 CL20 ram olarak bunu kullanıyorum
Bu donanıma göre ssd önerir misiniz m2
kullandığım uygulamalar visual studio ...
Thank you for purchasing Month-to-Month Plan!
Your order is almost complete, but we're having trouble verifying some payment details. Our support team has been notified, and they will complete the order as soon as it is resolved.
We will not charge your bank or credit card until we figure...
https://www.humblebundle.com/ üzerinden üyelik oluşutrdum ve 12 dolarlık üyelik aldım papara kabul etmedi ödemeyi bu yüzden enparadan sanal kredi kartın dan üyelik aldım 240,57 kuruşluk ödeme aldılar ama üyeliğe sahip olamadım işlemlerde satın alınanlarda göstermiyor 1 saat bekledim belki geç...