Arama sonuçları: *

• Users: Liaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

S24U mu yoksa IP15PM mi almalıyım

Merhaba dostlar acil telefona ihtiyacım var ekranı kırıldı ve çalışmıyor samsung A71 kullanıyordum yaptırmak yerine yenisini almak daha mantıklı olur bütçem var. İki telefon arasında kaldım iç mimar olduğumdan dolayı samsungun kalemiyle aklıma gelen herhangi bir mobilyayı veya o anki projemin...
  2. L

Yardım YD TELEFONLAR HAKKINDA

1 2 güne yd ip15pm alacam imei kaydını atınca tel tr cihazı olarak gözüküyor dimi güncelleme almıyor vs diyenler oldu. 8 ay kullanabildiğimi biliyorum imei atınca full kullanabileceğim değil mi tekrar imei yaptırmama da gerek yok. Üniden bir arkadaş eski iphonenin imeisinin aktarılabildiğini...
  3. L

TEMU SİPARİŞİM ve BİLMEK İSTEYECEKLERİNİZ

Arkadaşlar merhaba ben 10 Ağustos cumartesi günü Temu'dan 2 ayrı sipariş verdim. İlk siparişimde 7 ürün var ve 1300tl tuttu. İkinci siparişimde 11 ürün var ve 1090tl tuttu. Dün MNG kargoyla yollanacağına dair mail aldım ve maili incelediğimde iki siparişimin de 2 ayrı pakete bölündüğünü gördüm...
  4. L

Beyaz oyuncu ekipmanları

Arkadaşlar merhaba ben odamı baştan tasarlıyorum. Beyaz masa ve ekipmanlar alacam. Hem kablolu hem kablosuz 7.1 kulaklık (ikisi bir arada yoksa kablosuz tercihimdir), beyaz klavye (kırmızı veya sessiz başka bir switch varsa ondan istiyorum ve numlock tuşları olmasa da olur), bir de beyaz mouse...
  5. L

KREDİ KARTI LİMİTİNİN ÜSTÜNE PARA ATILINCA ONU KULLANABİLİYOR MUYUZ

Merhaba kredi kartı limitim 10k bunun üstüne extradan 2k koyarsam 12k limitim mi olur oluyorsa 12klık taksit yapabilir miyim
  6. L

Acer laptop ısınma problemi

Geçen sene acer nitro an515 58-57pt modelini aldım. Acer olupda ısınma problemi olmayan laptop görmedim çevremde bu laptobun bir çok çeşidini kullanan arkadaşlarım var hepimizde de ısınma problemi var. Masaüstünde hiçbir uygulama açık değilken min 90derece çalışıyor sistemim servise yolladım...
  7. L

Timetec ram güvenilir mi alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Timetec-PC4-25600-Unbuffered-Compatible-Notebook/dp/B098TYN671/ref=pd_sbs_d_sccl_3_2/257-2433907-5812739?pd_rd_w=RrGdW&content-id=amzn1.sym.d9eb5010-4e9a-4ab1-814a-0fd12713d3bf&pf_rd_p=d9eb5010-4e9a-4ab1-814a-0fd12713d3bf&pf_rd_r=D6AGJA9TG4R5A19C3GJQ&pd_rd_wg=iQzGd&pd_rd...
  8. L

Acer nitro 5 klavye aydınlatması değiştiremiyorum

Acer nitro 5 AN515 58 57 pt aldım alırken sitede aydınlatma değiştirilebiliyor olarak gözüküyordu ama nitro sense uygulamasında klavye seçeneği yok driver mı yüklemem gerekiyor https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-57pt.html
  9. L

Laptoplarda intel mi daha iyi amd mi

https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-e1011nt-amd-ryzen-5-6600h-8gb-ram-512gb-ssd-4gb-geforce-rtx-3050ti-161-inc-fhd-144-hz-freedos-siyah-68s27ea?ref=akakce&v=1.68.1#overview...
  10. L

Rtx'li laptop önerisi

Bu laptop iyi midir iç mimarlık okuyacağım o yüzden modellemedir çizimdir onlarla uğraşacağım rtxin bir teknolojisi varmış render işlerini hızlandıran bir de tek tuşla rtx koyabiliyormuşuz yaptığımız şeylere kablosuz pil ne kadar gidiyor bilen var mı okul dışında ben oyun bağımlısıyım o yüzden...
Geri