Arama sonuçları: *

• Users: stellar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. stellar

Yükseltme sonrası bilgisayar açılmıyor

iyi forumlar iyi bayramlar öncelikle. bilgisayarımı yükseltmek için b450m anakart ve r5 5600 işlemci aldım. bağlantıları vs. eksiksiz tamamladım fakat bilgisayarı açtığımda ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. farklı ram’ler ile vs denedim bios pilini söküp taktım fakat sonuç aynı. bios...
  2. stellar

Soğutucu tavsiyesi r5 5600 için

iyi forumlar r5 5600 aldım b450 anakartla beraber işlemci için bi hava soğutma arıyorum. 1000 tl ye kadar tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler şimdiden. biraz araştırdım 1000 lira altına var ama iyi midir bilemedim sormak istedim.
  3. stellar

R5 5600 için anakart tavsiyesi

ikinci el olarak r5 5600 için anakart arıyorum bütçem 2500 tl. tercihen 4 ram slotlu olursa çok iyi olur elimdeki ramleri kullanabilmem için. eğer o bütçeye bulunmaz derseniz de bütçem için en iyisini önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. stellar

Işlemci yükselticem darboğaz olur

iyi forumlar bilgisayarımı parça parça yükseltmek istiyorum ryzen 5 5600 almaya karar verdim ama 1 ay boyunca bunu kullanmam gerekecek ekran kartı alana kadar. ekran kartım rx 580 8 gb 2048sp darboğaz vs bir sıkıntı yaşar mıyım? ( anakart ve soğutucu tavsiyeleriniz varsa da alabilirim)
  5. stellar

Ram yükseltmesi yapamıyorum

herkese iyi forumlar bilgisayarda 8 gb ram vardı 16 ya yükseltmek istiyordum bir süredir yeni ram aldım mhz değerleri vs uyumlu. 2 adet 8 gb ram aldım fakat ikisi aynı anda çalışmıyor. yeni aldığım 8 gb ile eski 4 gb ramim birlikte çalışıyor 12 gb olarak kullanabiliyorum. fakat iki 8 i aynı anda...
  6. stellar

Bilgisayara uygun ram arıyorum?

iyi günler bilgisayarımda 8 gb ram var 16 yapmak istiyorum bir ram aldım fakat çalışmadı. her sisteme her ram uymuyormuş onu öğrendim. msi h310m pro vdh plus anakartım var hangi ramler uyumlu çalışır? yardımcı olursanız sevinirim. bilgisayarın üstündekiler 2666 mhz cl18 4+4 ram. zaten anakart...
  7. stellar

Yeni aldığım ramler çalışmıyor

herkese iyi geceler 4x2 8 GB ram kullandığım bilgisayarımı 16 GB a yükseltmek için 2 tane RAM aldım fakat ramler çalışmıyor taktığımda. bilgisayarın ram arıza ışığı yanıyor, 3 saniyede bir ram ışığı sönüp işlemci arıza ışığı yanıyor sonra tekrar ram arıza ışığı yanıyor. sebebi ne olabilir...
  8. stellar

Hesabımın fiyatını neye göre belirlemeliyim?

arkadaşlar steam hesabımı satmak istiyorum ama fiyatını neye göre belirlemeliyim isteyene profil linkini atarım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  9. stellar

Yardım GTA San Andreas %100 Olmadı

iyi forumlar arkadaşlar gta san andreası senelerce oynadım ve %100 bitirmek istedim sevdiğim oyunu her şeyiyle tamamlamak istedim internetten %100 için gerekenlere baktım ve hepsini yaptım ama %99'da kaldı bi site vardı save dosyasını yüklüyorduk eksikleri falan gösteriyordu onun gibi bir şey...
  10. stellar

Sistemim ne kadar eder?

Telefon almak için bilgisayarımı satmak istiyorum ikinci el bu sistemi sizce kaça satabilirim? Intel i3 9100F 3.60 GHz İşlemci TurboX AMD Radeon RX 580 2048SP 8 GB GDDR5 Ekran Kartı MSİ H310M PRO D PLUS Anakart 8 GB 2400 MHz RAM Toshiba 240 GB SSD Kasayı eke ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. stellar

Discord Türkçe Ama İngilizce

iyi forumlar arkadaşlar discord ayar yerinde türkçe seçili ama uygulama komple ingilizce bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  12. stellar

Yardım gta san andreas çökme sorunu

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. bir nostalji yapmak istedim ve gta san andreas yükledim. fakat ekteki videodaki sorunu yaşıyorum görüntüyü kendim kaydettim. oyunun dosyaları videoda mevcut. sadece bu görevde değil önceden de birkaç kez yaptı nerde ne zaman yapacağı belli olmuyor yani. aynı...
Geri