Arama sonuçları: *

1. SandeviStaN

RTX 5070Ti Monitör Tavsiyesi

Bütçemin en üst noktası 20k diyebilirim. Ben 2K oled ve 4K Ips arasında kaldım. Gördüğüm kadarıyla 5070ti 4k tarafında çok üzmüyor ama OLED'e de içim gidiyor. Daha önce deneyimleyen arkadaşlar varsa 2K ve 4K'yı kıyaslayabilirler mi OLED'den vazgeçecek bir deneyim sunuyor mu? Tavsiyeniz ne olur...
  2. SandeviStaN

Çift RTX 4090 Ti Kasa

Konu çok basit 2 tane rtx4090ti oc ekran kartım var. Uygun bir kasa toplamak istiyorum net bileşenleriyle bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var
  3. SandeviStaN

Witcher 2 Black Screen ve Oyundan Atma

Bugün Witcher 2 indirdim oyuna girdiğimde oyun açıldı ama siyah ekranda takıldı ne kapayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum görev yöneticinde bile oyun gözükmüyor mecbur restart attım pcye.Tekrar denememde oyuna girebildim 160fps sabit oynarken ara sahne sonunda bi anda oyun kapandı tekrar...
  4. SandeviStaN

Freedos Laptopa kurulması gerekenler

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Laptop aldım. Win 11 Pro yükleyip OEM key aldım ve aktifleştirdim. -CPU (Ryzen5 5600H) driverını kurdum -GPU (RTX 3050) driverını kurdum -Lenovo Vantage yazılımını kurdum Daha kurmam gereken başka ne var kaçırdığım ya da Laptopun performansını etkileyecek ne kurmam...
  5. SandeviStaN

Kamerası öncelikli telefon

Daha önce yurtdışından gelme bir s20 kullanıyodum ancak yeni yasal düzenlemeler ve gerek kayıt ücretlerinden dolayı yeni telefon almaya karar verdim. Elimdeki mevcut telefonu ne yapabilirim ? Ayrıca oyun oynamayacağım sadece sosyal medya kullanıyorum ve fotoğraf çekiyorum buna göre ne almak...
  6. SandeviStaN

500-950 TL Arası Kulaklık Tavsiyesi

500-950 TL arası bütçem var çok fazla bir şey aramıyorum ama haliyle piyasada binlerce model var.Yardımcı olursanız sevinirim -Kulakiçi kulaklık -Kablolu kablosuz çok fark etmez.Bluetooth tercihim -En yüksek sesin mümkün olduğunca yüksek olmasını istiyorum en önemlisi -Bluetooth ise gecikme...
  7. SandeviStaN

Çözüldü✓ 8gb ramın 5.9 kullanılabilir.

Lenovo ideapad gaming 3 bir freedos notebook alıp Win 11 pro kurdum. Ramin 2.1gb donanıma ayrılmış durumda ve oyun performansında çok sıkıntı yaratıyor. Bu değer normal midir ? . Bir çözümü var mıdır ? Ryzen 5 5600h rtx 3050 mobile
Geri