Arama sonuçları: *

1. KerTeMEyeN_KeLe

Ekran kartı termal ped uygulaması hakkında

merhaba arkadaşlar Ekran kartın çipsetine macun yerine 0,5 mm ped koyarsam nasıl olur sizce. :D tuhaf bi fikir ama deneyen oldu mu acaba ısı değerleri ne olur çok merak ediyorum
  2. KerTeMEyeN_KeLe

Donanım arşivi yeni sistem

Selam aleykum Donanım arşivi yeni sistem gelirmi uzun zamandr yoktum takip edemedim.Kendi sistemimi sattım 13k bütçe var tavsiyede alınır :) Teşekkürlr
  3. KerTeMEyeN_KeLe

Yardım LGA 1700 işlemci için soğutucu

selamlar lga 1700 işlemci için soğutucu öneriniz nedir.Yük altında 80 dereceleri görüyo stok soğutucu ile
  4. KerTeMEyeN_KeLe

Sıfır anakart VGA ışığı yanıyor

Arkadaşlar h610 m Bomber anakartim ekran kartsız görüntü alamıyorum pc hocasının sistemini almıştım.ekran kartını sattım ama dahili görüntü alamıyorum bios pilini çıkarıp taktım ama yine olmadı.ama her şey sorunsuz çalışıyor maus klavye ışıkları yanıyo.islemci i3 12100 f 1667924774 Upupup
  5. KerTeMEyeN_KeLe

Sıfır Anakartın içersinde Vida çıkmadı

Arkadaşlar pc hocasından aldığım sistemin içerisinde anakart montaj vidaları çıkmadı.Acaba sistemlerin hepsinde mi böyle yoksa çıkıyomu
  6. KerTeMEyeN_KeLe

Galakuro 3060 mining kartı

Böyle bir kart alınır mı 4k ya 10 dk 1920 / 1080 pikselde 8xmssa da 63 derece verdi Krt yurtdışı kf var
  7. KerTeMEyeN_KeLe

Lga1700 için soğutucu

İ3 12100f için kule tipi soğutucu lazım tavsiyeniz nedir
  8. KerTeMEyeN_KeLe

rtx3060 12 gb i3 12100f Darboğaz

Bu ikili darboğaz yaparmı 8*2 dual ram 600w 80+ psu MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) anakart teşkler
  9. KerTeMEyeN_KeLe

i3 12100f bu paraya ucuz değilmi

https://www.trendyol.com/intel/core-i3-12100f-4-30-ghz-4-cekirdek-17mb-1700p-10nm-islemci-p-270833165?boutiqueId=61&merchantId=417379&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68.3 incehesapta...
  10. KerTeMEyeN_KeLe

Ekran kartsız sistem önerisi

Selam aleyküm arkadaşlar ekran kartsız sistem öneriniz nedir ilk tercih Intel ama para cikmazsa AMD düşünülür ekran kartını 2.el rtx3060 aldım Maks bütçe 6k
  11. KerTeMEyeN_KeLe

Anakart dahili wifi anteni

selam aleykum kasanın arkasına hangi wifi antenler takılır normal modem antenlerini taksam olurmu yoksa ekstra olarak satılyor mu
  12. KerTeMEyeN_KeLe

En iyi termal macun ve ped önerisi

Gigabayt 1660 super ekran kartı için en iyi pad ve macun önerisi olan varmı? ve şlemci içinde kullanabilirmiyim macunu
  13. KerTeMEyeN_KeLe

Sistemime İşlemci Upgrade Gerekir mi?

Oyun esnasında pcde performans kısmını açtığımda cpu 100%olarak görünüyor.güç seçenekleri kısmında dengeli yapmama rağmen 90 san aşağı inmiyor ne yapmam gerekir..ss aldım ama telden buraya aktaramiyorum Olduğu gibi yazayım Cpu 98% 4.0 GHz Bellek 6.7/15.9 GB (%42) SSD %0 Gpu 12% (72°C) Bu...
  14. KerTeMEyeN_KeLe

Hem AMD ve hem INTEL uyumlu anakart

evet intel ve amd uyumlu anakart önerileri alalım
  15. KerTeMEyeN_KeLe

kule tipi soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-x6-rgb-fiyati,738137840.html https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x129-2xadreslenebilir-rgb-led-fanli-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx129.html bunlardan hangisi daha iyi veya bunlardan da iyi soğutucu öneriniz nedir bütçeme göre...
  16. KerTeMEyeN_KeLe

Dark freezer x129 ASUS PRİME Z390 UYUMLU MU

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x129-rgb-dkccx129-fiyati,1122111565.html Tavsiyeniz nedir arkadaşlar alınır mı? bu paraya stok var bende kule düşünüyorum i3 9100f den i5 9600k ya geçicem 1664549623 upupup
  17. KerTeMEyeN_KeLe

BİOSTA XMP SEÇEMİYORUM

biosta ramlerden tam performans alabilmem için abdullah reisin videosunu izledim ama bendeki X.M.P tıkladığımda profil gelmiyo. Pcyi komple set almıştı arkadaş bende ondan aldım ama acaba üzerinde bulunan ramler gaming olmadığından olabilir mi Ekran görüntüsü aşağıda bisorun görünüyormu sizce...
  18. KerTeMEyeN_KeLe

Cpu İçi̇n Yardım

Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce anakart ve ekran kartımı yükselttim ama işlemcim para yetmediğinden kaldı oyun oynarken CPU %100lere geliyo aşağıdaki resimdede görülen sıcaklıklara çıkıyo ekran kartı. Resimde 72 ama bazan 75leri geçtiğide oluyo.Sizce bu normal mi yoksa acilen işlemciyi...
  19. KerTeMEyeN_KeLe

Çözüldü✓ İŞLEMCİ İÇİN YARDIMm

Merhaba arkadaşlar i3 9100f işlemcim var yükseltmek istiyorum ama AMD işlemci alırsam sistemim kaldırımı sizce eğer kaldırırsa hangi işlemciyi tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler asus prime z390 anakart gigabayt 1660 super ekran kartı 600w psu 16 gb ram 256 gb ssd
  20. KerTeMEyeN_KeLe

İşlemci tavsiyesi Intel vs amd

Merhaba arkadaşlar (bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😁) Malum bu pc işlemleri hakkında pek bilgi sahibi değilim malumen sora sora öğrenecez Prime z390 anakart 8*2 ram Gigabayt ,1660 s ekran kartı 600 wat PSU İşlemci i3 9100 ama işlemciyi yükseltmek istiyorum sizce AMD mi Intel mi.genelde...
Geri