Arama sonuçları: *

• Users: sezaresen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sezaresen

Yardım Modemin "Kaynak DNS Testi Başarısız" Hatasının Sebebi Nedir?

Modem Modeli : TP-Link TD W9970 V3 Aşağıdaki resimlerde görünen bir hatayı almaya başladım. Bu hatayla karşılaştığımdan beri Wifi ile mobil cihazlarda bazı uygulamalara erişemiyorum. Bu hatanın sebebini bilenler lütfen yardım eder misiniz?
  2. sezaresen

Yardım Kaynak DNS Testi Başarısız Hatası Yardım

Arkadaşlar geçenlerde Gıbırnet'e geçiş yaptım her şey iyi güzel ama mobil cihazlardan özellikle alışveriş uygulamalarına wifi giriş yapamıyoruz. Wifi ile hiç bir şekilde uygulamalara erişim sağlayamıyoruz ama mobil veriyi açınca çalışıyor her şey. Modem ile yaptığım testleri aşağıya bırakıyorum...
  3. sezaresen

Çözüldü✓ Monitörün Renkleri Bozuluyor

Arkadaşlar merhaba. Mönitörüm otomatik olarak driverini güncelliyor ve güncelleme yaptığında renkler sarımsı, farklı bir hal alıyor. Her defasında monitörün driverini kaldırmak zorunda kalıyorum. Acaba bu sorunu yaşayan ve çözebilen kimse var mı forumda? Bir defasında da AMD yazılımının özel...
  4. sezaresen

Çözüldü✓ Corsair Vengeance Lpx 3600 Mhz Ram Gecikme Hızı Nasıl Olmalı

Merhaba arkadaşlar. Corsair Vengeance Lpx 2x16 3600 Mhz Ram Aldım. Fakat işlemcim 3600 Mhz hızını desteklemiyor. Bende 3466 Mhz hızında kullanıyorum şu anda ama stok CL değeri 18. Bu gecikme değerlerini nasıl ayarlayabilirim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Anakart : Gigabyte B450M SH2 V2...
  5. sezaresen

Çözüldü✓ Dual Chanell RAM Taktığımda PC Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba Corsair Vengeance Lpx 2x16 3600 MHz Ram aldım. Tek takınca bilgisayar açılırken çift taktığımda iki saniyeliğine görüntü gelip gidiyor. Şuan bios ayarlarındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir çaresi varsa yardımcı olabilir misiniz? Anakart : Gigabyte B450M SH2 V2 İşlemci ...
  6. sezaresen

Çözüldü✓ Hosting Firması Önerebilir Misiniz?

Arkadaşlar web sitesi açmak istiyorum hangi hosting firmasını seçmeliyim?
  7. sezaresen

Çözüldü✓ GTA 5 Social Club Sitesine ve GTA 5 Online Giremiyorum

Arkadaşlar ne Gta 5 Social Club sitesine girebiliyorum ne de Gta 5 online moduna. Telefon internetiyle giriş yaptığımda siteye girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum. Güvenli internet profilim de devre dışı. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
  8. sezaresen

Çözüldü✓ Bu Sisteme Göre RAM Önerir Misiniz?

Arkadaşlar aşağıdaki sistemde Ram yükseltmek istiyorum. İstediğim Ramlerin Mhz değerleri yüksek olduğu için sistem çalışmaz diyorlar. (Baktığım Ram 2x16 3600 Mhz) Kullandığım programlar için Ram ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Siz olsanız ne yapardınız? Anakart : Gigabyte B450M SH2 V2...
  9. sezaresen

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 1600 (2X16Gb) DDR4 3600Mhz RAM Çalıştırır mı?

Arkadaşlar 2 x 16 RAM alacağım ama sistemimde uyumlu çalışır mı? Zahmet olmazsa bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Sistemim; Anakart : Gigabyte B450M SH2 V2 İşlemci : AMD Ryzen 5 1600 Ekran Kartı : RX 570 4 GB Almak istediğim RAM; Corsair Vengeance Lpx (2 X 16Gb) Ddr4...
  10. sezaresen

Çözüldü✓ Bu İki RAM Uyumlu Çalışır mı?

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda takılı olan 8 GB Tek Kanal 3000 Mhz hızında DDR4 Ram Bulunmakta. Bunun yanına 16 GB 3600 Mhz hızında bir Ram daha eklemek istiyorum. Acaba bu iki Ram birbiriyle uyumlu çalışır mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatırsa çok iyi olur. Ona göre...
  11. sezaresen

Çözüldü✓ Discord'da Ekran Paylaşımı Yaparken Sesler Bozuluyor

Arkadaşlar merhaba, ben Discord'dan arkadaşlara ekran paylaşımı yaparken yaklaşık 5 dakika sonra paylaştığım uygulamanın sesleri bozuluyor (Cızırdama şeklinde) Harici bir masaüstü ses kartım var ve iyi bir ses kartıdır. Sistem varsayılanı olarak ses kartım seçili. Discord'dan ekranı değiştirip...
  12. sezaresen

GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

Arkadaşlar, Steam üzerinden Gta 5 oynamak istiyorum fakat fiyatı konusunda kararsız kaldım. Yeni oyuncu sayılırım o yüzden pek bir bilgim yok bu konuda. Arada sırada oyun oynayarak kafamı dağıtırım düşüncesiyle girişiyorum bu işe. Siz ne dersiniz şu anda bu fiyata Gta 5 alınır mı?
  13. sezaresen

Çözüldü✓ Anakartımda Boş Disk Takma Yeri Kalmadı

Merhaba arkadaşlar. Gigabyte B450m S2H V2 anakartımda HDD takmak için yer kalmadı. 4 tane Sata girişi var ve 3 tanesi dolu ve 4 tane diskim var. Yeni ekran kartı taktığım için bir tane sata portu ekran kartının altında kaldığı için dikim boşta kaldı. Sormak istediğim şey ise sata portlarını...
  14. sezaresen

Çözüldü✓ Anakarta 2. M2 SSD İçin Dönüştürücü Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, anakartım Gigabyte B450M S2H V2. Bu anakarta 2. bir m2 SSD takmak istiyorum. Başlıkta belirttiğim dönüştürücünün bağlantısını aşağıya bırakıyorum. Ürünü kullanan veya hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bu dönüştürücü ile ne kadar hız alabilirim ve...
  15. sezaresen

Çözüldü✓ Gigabyte B450M S2H V2 Anakarta M2 SSD Dönüştürücü Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim anakartıma şu anda 250 GB boyutunda m2 SSD takılı. Diğer sata girişlerimin hepsi dolu onlarda da HDD var. Yeni bir m2 SSD aldım 1 TB boyutunda. Yeni aldığım m2 SSD'yi anakartın üzerinde olan m2 yuvasına takacağım. 250 GB olan m2 SSD'yi de yine kullanmak...
Geri