Arama sonuçları: *

• Users: EVERYBODY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Aşağıdaki asus laptop alınır mı?

Bu bütçelerde hem oyun için hem üniversite için kullanmak amaçlı laptop almak istiyorum linkteki cihaz alınır mı sizce Asus Tuf Gaming A15 FA507NUR-LP006 6gb RTX4050 140W Ryzen 7 7435HS 16gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar...
  2. E

30-40k arası gaming laptop önerisi

belirttiğim bütçede önerdiğiniz kronik sorunları olmayan laptop almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. E

Valorant da attığım değerler normal mi

işlemci: i3-12100f Ekran kartı: rtx3060 12 gb Aldığım fps ve sıcaklık değerleri iyi mi kötü mü acaba yapmam gereken bir şey var mı
  4. E

Linkteki hazır sistem alınır mı ?

Xaser SOVAX60 Ryzen 7 5700X 32GB Ram 1tb M.2 Nvme SSD 16GB RTX5060TI Sıvı Soğutmalı Hazır Sistem Oyuncu Bilgisayarı https://app.hb.biz/Oeus2iMEBSml Bu fiyata alınır mı yoksa beyaz önerebileceğiniz sistem var mıdır
  5. E

50 k bütçeye sistem önerisi

bu bütçeye sistem almak istiyorum veya toplama da olabilir önerilerinize açığım
  6. E

Beyaz hazır sistem veya toplama bilgisayar

Bütçe:50 bin arkadaşlar beyaz sistem olucak ve mümkünse kredi kartına taksitle almak istiyorum hepsiburada da 9 taksit var önerebileceğiniz sistem var mıdır
  7. E

Asus veya msi gaming laptop

bütçe:60 k civarı yardımcı olur musunuz?
  8. E

Yardım 60 k bütçeye laptop önerisi

genelde oyun oynamak için laptop almak istiyorum bütçe 60 k civarında kaliteli güvenilir sorun yaşamayacağım öneriniz var mıdır
  9. E

Mimarlık için laptop önerisi

arkadaşlar merhaba mimarlık için laptop alıcam önereceğiniz model var ise yardımcı olur musunuz bütçe=40-50k
  10. E

Yardım Akko 5075 mi vgn v87 mi

Bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/585340/akko-5075b-plus-shine-through-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ 2- https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye
  11. E

Ram tercihi ne olmalı

XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM (AX4U32008G16A-SB30)× 2 Arkadaşlar pc de bu ramlar vardı 1 tanesi bozuldu yerine 1 adet 8 mi almalıyım yoksa 2x16 ya yükseltmeli miyim varsa da ram önerisi alabilirim
  12. E

Öneri Beyler bi el atabilir miyiz

Harita bölümü okuyorum hem onun için hem de orta derece oyun oynayabileceğim 30 40 k arası laptop alıcam arkadaşlar ne önerirsiniz
  13. E

Yardım 30-40 k arası laptop öneri

harita bölümü okuyorum hem üniversite için hem günlük kullanım için arada oyunda oynayabileceğim 30 40 bin arası bi laptop arıyorum yardımcı olur musunuz
  14. E

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir

Arkadaşlar selamın aleyküm neden böyle oluyor
  15. E

İmiki sf1 akıllı saat nasıl sizce

Arkadaşlar bugün İmiki sf1 akıllı saat modelini aldım ama henüz kutuyu açmadım sizce nasıl
  16. E

3 bin 3.5 bin civarı akıllı saat

Belirtilen fiyatlarda akıllı saat bakıyorum yardımcı olur musunuz
  17. E

Acil anneme doğum günü hediyesi için Akıllı saat önerisi

2 ile 3 bin tl arasında akıllı saat arıyorum hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz
  18. E

1000 tl bütçeye mouse önerisi

1000 tl bütçem var arkadaşlar kardeşime hediye olarak mouse almayı düşünüyorum önerileriniz neler ?
  19. E

Mavi ekran hatası yardım

Arkadaşlar fc24 oynarken pc kendini yeniden başlattı açıldığında ekrana bu geldi sonrasında ise onarım ekranı çıktı karşıma sorun nedir sizce ?
  20. E

Sistem değerlendirmesi

INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB/16 gb ram/ ASUS prime H610m-d anakart sistem nasıl arkadaşlar ?
Geri