Arama sonuçları: *

• Users: nevi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nevi

30k Sistem Önerileriniz Var Mıdır?

Beyler arkadaşa sistem alacak 30kya bayadır takip edemedim piyasayı önerisi olan var mıdır?
  2. nevi

AMD 5600x aşırı ısınıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sistemi alalı 1 yıl 2 ay oldu. işlemcim boştayken 65-75 derece arasında oynuyor herhangi bir oyuna girdiğimde ise 90-96 derece arasında oynuyor. bugün işlemcinin tozunu falan da aldım fanı söküp tekrar taktım hala aynı değişen bir şey yok ne yapmalıyım? işlemcinin stok fanını...
  3. nevi

1 TB DRAM M2 SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar 1 tb m2 ssd alacağım windowsu ona kuracağım için dramli istiyorum. ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. şimdiden teşekkürler
  4. nevi

Yardım 2. Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar Amazondan; https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSKV1F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 bu ürünü 2.9kya aldım ama iade etmeyi düşünüyorum. 4kya kadar bütçe çıkabilirim ne almalıyım sizce?
  5. nevi

Yardım Zio koltuk alınır mı?

arkadaşlar zio Venom Gaming - Antrasit keten deep black alacağım. standart kol ve destek pedi(ücretsiz) ile totalde 8.5kya geliyor. kod girince 7.7kya düşüyor sizce almalı mıyım? zio önerir misiniz?
  6. nevi

Yardım TEMU alışverişlerim gümrüğe takılır mı?

Arkadaşlar ilk defa temudan alışveriş yapacağım, vergisiz 3000 lira değerinde olacak, 3 parça halinde alacağım. Vergi dahil 1750+1750+1300 ödeyeceğim. Hem üç parça halinde aldım diye hem de fiyat yüzünden gümrükte sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. nevi

Öneri Calitte, exvega, hawk ve xdrive hangi marka tercih edilmeli?

6-6,5k bütçem var 170 boy, 70 kilom var hangi markanın hangi koltuğunu tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. nevi

6000 Tl Bütçeli oyuncu koltuğu öneriniz var mıdır?

Sistemim için 2. monitör ve oyuncu koltuğum eksik kaldı. İnstagramda falan karşıma sürekli xprime reklamı çıkıyor çok iyi bilmediğimden size danışmak istedim. 6k bütçeye nasıl bir koltuk önerirsiniz?
  9. nevi

Laptop'um ne kadar eder?

Lenovo i5-10300h işlemcili gtx 1650ti 512gb ssd 16gb ram 120 hz 15.6" arkadaşım hazır sistem alacakmış elden çıkartmam lazım bunu dedi 2. elde ne kadara gider?
  10. nevi

Öneri 2500 TL'ye klavye önerir misiniz custom da olabilir

2500 tllik bütçem var, aşırı oyun oynayacağım için ona uygun olsun istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  11. nevi

2500 Tlden 1900 TL'ye Düşmüş Alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.11.6 bunun fiyatı 2499 tl idi normalde 3. yıl cart urt diye 1900 TL'ye düşmüş alınır mı?
  12. nevi

sinerji lunaspia-v1 alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lunaspia-v1-ryzen-5-5600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37897 bu sistemi önerir misiniz veya önerileriniz nelerdir?
  13. nevi

Donanım arşivi yeni sistem çıkaracak mı yoksa pch hero alınır mı?

arkadaşlar çok kararsızım bütçem 16k donanım arşivinin sistemi çıkarsa nasıl çıkacak onu da bilmiyorum ama birisi bekle dedi bende size sormak istedim
  14. nevi

Ryzen 5 5600 stok fanı yeterli midir?

pc hocası hero sistemini alacağım fakat birisi r5 5600ün stok fanı yetmez dedi almalı mıyım?
Geri