Arama sonuçları: *

• Users: pytha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

İphone 12 instagram amblemi beyaza dönmesi.

Merhaba iphone 12 aldım bugun instagramda video izlerken bi 5-10 dakika sonra amblem sağ üstteki gibi beyazlaşıyor ve nokta oluyor bu sadece koyu modda oluyor açık modda böyle bir şey olmuyor ne yapacağım? 1705519952 ek not, bu ekran beyazlaması sadece instada oluyır
  2. P

baskılı sweatshirt vb

shiny force gibi bir şey arıyorum herkeste aynısından olduğu için bi benzerini almak istedim şu ana kadar sokak butikten falan baktım, sokak butik nasıldır?
  3. P

Vozol 10k aroma seçimi.

passion fruit raspberry tangerine, tangerine mango guava, kiwi passion fruit, watermelon ice bunlardan hangisini almalıyım? çok arada kaldım
  4. P

itopyadan aldığım mouse hala hazırlanıyor

15.09.2023'de razher detahder v2x hyperspeed aldım ve bu tarige kadar hala hazırlanıytor görünüyor, ne zaman gelir bu
  5. P

Mousepad önerisi istiyom

kaliteli xxl bir mousepad arıyorum, 300tl civarında olsa iyi olur bu fiyata alabileceğim en iyi mouse pad hangisidir? teşekkürler. rgbli olabilir de olmayabilir de fark etmiyor önemli etken mouse pad kalitesi 1694972603 cevapsss 1695057781 öneri
  6. P

1.1k Klavye Önerisi.

1.1k bütçesinde bir klavye arıyorum, tam boy ve mekanik tercih bütün fp şeyleri atın bakalım karar vereLİM
  7. P

1K -1.2K ARASI KLAVYE ÖNERİSİ.

mekanik veya membran fark etmez, prof. oyun oynamıyorum. Tam boy ve mekanik istiyorum
  8. P

kLAVYE ALINIR MI? 1.1K

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-tuf-gaming-k1-rgb-kablolu-oyuncu-si-fiyati,859356834.html ALınır mı?
  9. P

Klavye Önerisi 500 "900

Merhaba bu fiyat banında bir klavye istiyorum mekanik faLan fark etmez 2. eL DE OlabiLİR Önerinizi bekLİYORUM
  10. P

800 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

500-800 arası kLAVYE Önersi istiyorum uzun ömürlÜ ölursa iyi ölÜR 1692899376 klAVYE Blözuk yazamiyçm
  11. P

Ekip arkadaşı aranıyor

Merhaba arkadaşlar, genellikle 2-3 kişi oluyoruz ve yaşlarımız da 16-17 arkadaş ortamımız gayet eğlenceli ve tüm oyunları beraber oynayabiliriz, sistemlerimiz yeterli bu süredir hep beraberdik ama playlist oynayalım falan dediğimizde oynayamıyorduk, eğer bize katılıp eğlenmek oyun oynamak...
  12. P

Kablosuz kulaklık tavsiyesi.

1900tlye kadar kablosuz kulaklık alacağım öneri istiyorum telefon iphone
  13. P

ASUS RX 6600 ISI HK.

merhaba google ve discord açıkken ekran kartı 56-59 derece arası, bu normal mi?
  14. P

Oyun için hangi harddisk

Hangisi daha iyidir
  15. P

Hard disk hakkında..

Merhaba hard disk alacağım ama kasama bana uygun mu harddisk linki de bu eğer uyuşuyorsa alacağım https://www.amazon.com.tr/dp/B01LNJBA2I?ref_=cm_sw_r_apann_dp_K4FTXRTYD6W9YP68YNQ9. Kasa markası vento vg 14fe
  16. P

Harddisk takma hakkında

Harddisk alacağım ama nereye takacağım bilmiyorum yardım eder misiniz 1679420190 ..
  17. P

Minecraft mining mi yapıyor? (?)

Selam, minecraft skyblock sunucusunda oynuyorum ve oyuna girdiğim andan itibaren java adlı dosya -bunu kapatmayı denedim, oyun bu- disk yemeye başlıyor, 55 gb ile oyunu açıyorum ve zamanla düşüyor. 50-42-40-38.. gidiyor ve 0'a düşüyor, reset attığımda kendine geliyor depolama alanı başka...
  18. P

Discord nitro Hk. Simge değişmedi

Nitro simgesi neden değişmedi
  19. P

Hikaye oyun önerisi istiyorum

Hikaye tarzı hikayesi saran oynadıkça oynayasim gelen bir oyun arıyorum
  20. P

Kasadaki sönmeyen ışıklar ve elektrik iletim

Anakart in arkasındaki ethernetin orada sarı bir ışık ve bilgisayarı kapatmama rağmen hala kulaklığın ışığı yanıyor
Geri