Arama sonuçları: *

• Users: DESMOND
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop...
  2. D

Öneri SIMGOT EP5 ve Yanında Ses Kartı Almayı Düşünüyorum Mantıklı Mı?

Kulaklık arıyorum bir kaç gündür ve ben genelde çabuk karar veren biri değilim. Çok kararsız biriyim açıkçası. Biraz yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum gamegaraj x5t model. Daha iyi bir performans için şuan veya kulaklığı aldıktan bir kaç ay sonra ses kartı da alabilirim. Sizce doğru bir...
  3. D

Sımgot EP5 mi ATK Neptune N9 Pro mu?

Hangi modeli almalıyım veya bi fiyata daha iyi dediğiniz model var mı? ATK karar verirsem stok bekleyeceğim ne zamana gelir bilemiyoruz maalesef...
  4. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim...
  5. D

Öneri Havit Gamenote HUAXU-X1 Alınır Mı? Max 2k Bütçe

2k Bütçe ile kulaklık arıyorum. Valorant, Metin2 vs oynuyorum. Şimdiye kadar hep güzel kulaklıklar kullandım bütçede artık sıkıntı var biraz. Elimde olan monitörü satabilirsem bütçe artar 5k kadar olabilir. Ama 2k civarına güzel bir öneri gelirse direk almayı düşünüyorum beklemeden.
  6. D

Yardım Gamegaraj X5T Mavi ekran hatası. Minidump dosyası

Saniyelik mavi ekrana düşüyor laptop ve kodu vs göremeden yazıyı okuyamadan pc yeniden başlata geçiyor. İngilizce yazıyor kodu da göremiyorum. Yeni format attım ama tekrar mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyasına bakarak anlayan birileri varsa sorunumu çözerse sevinirim. Sorunlu bir parça...
  7. D

Yardım Ecovacs Deebot T30C mi Dreame X40 Ultra mı?

Bu 2 model en çok gözüme çarptı. Direk kullanan kişiler varsa dinlemek isterim. Eco 19.000Pa Dreame 12.000Pa. Farklı özellikler + - yönleri vardır elbet. Ama aralık bitmeden 1 tane almak istiyorum. Max 30.000TL olacak şekilde.
  8. D

Öneri Robot Süpürge Önerisi. Kullanıcılardan Yorumlar Bekliyorum Acil.

Eve robot süpürge almak istiyorum genelde tüm halılarımız kalın eski tip kaliteli halılardan. Derin temizlik için istiyorum. Annem yaşlandı ve gerçekten iyisi olsun istiyorum. Dreame X40 almak istiyordum 30.990a düşmüştü black friday ile daha çok düşer mi diye bekledim hüsran oldu. Hepsiburada...
  9. D

Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

Belçikadaki arkadaşa topluyoruz sistem size nasıl bir sıkıntı var mı?
  10. D

1800 Euro Toplama Pc Önerisi. Mediamarkt BE

Dostlar arkadaşım için sistem toplamak istiyoruz. 1800 euro bütçe var. 300 euro monitöre ayırsak 500 euro kadar kasa için bütçemiz oluyor. Mediamarkt BE üzerinden hazır sistem de olur kendimiz de toplayabiliriz. Klavye mouse ihtiyacı yok. Monitör ve kasa alacağız. Yardımcı olabilecek müsait...
  11. D

Robot Süpürge Önerisi 30k

Robot süpürge almak istiyorum kasım indirimlerinde güzel bir model. Silme özelliği olan güçlü emişi olan. Bazı modellerde dar alanlara girmek için ekstra özellikler vs oluyormuş. Çok anlamıyorum ama derinlemesine iyi bir temizlik önemli. Hepsiburada World kartla güzel taksit sayısı oluyor.
  12. D

Ekrandaki Gel Git Sorunu. Yıllardır çözülmeyen problem.

Son bir kaç yıldır aldığım tüm bilgisayarlarda aynı sorunu yaşıyorum ve farklı sorunlar da yaşıyorum ayrıca. Kısa tutucam video atıyorum bu sorun neden olur nasıl çözerim. Toplam 5 6 bilgisayar değiştirdim şuanda da gamegaraj laptop aldım yeni bugün bu sorunu fark ettim diğer bilgisayarlardaki...
  13. D

Tarayıcı Uzantıları ve Farklı Tarayıcılar Sistemde Hatalara Sebep Olur Mu?

Tarayıcılara yüklediğimiz uzantılar bilgisayara virüs vs bir şeyler bulaştırıp sisteme bir zararı olur mu? Farklı tarayıcılar da problem yaratır mı oradan yüklenen eklentiler vs. Yıllardır kullandığım her bilgisayarda 4 laptop 1 masaüstü problemler yaşadım. Bu problemleri çözebilen kimse...
  14. D

Öneri Laptoplarda ki Kronik Sorunlar 28k Hangi Laptop Alınır

Lenovo LOQ beğendim karşıma anakart yanma sorunu olduğu çıktı. Hp Victus da kronik sorunlar varmış. Acer servis sorunları vs diyorar Piyasada marka kalmadı neyi tercih edicez ne alıcaz gerçekten durum sıkıntı.
  15. D

Öneri Max 20k Laptop Önerisi Hepsiburada 9 Taksitle Alacağım.

Genel olarak dizi film izliyorum. Oyun oynamayı seviyorum özledim de ama oynarsam Metin2 falan oynarım. Farklı bir şey oynar mıyım bilmiyorum şuanlık. Hepsiburada deme sebebim Hepsiburada world karta 9 taksit imkanı sağlıyor genelde normal world karta bile yapmıyor.
  16. D

Yardım Laptop Üzerinde İnternetim Yavaş Telefonda Sorun Yok Neden Olur

Bilgisayarda internet çok yavaş youtube a girmiyor bile bazen. Ama telefondan 4k video açıyorum donmadan izliyorum. CMD komutları ile bazı ayarları sıfırladım ama her gün böyle. Neden olur nasıl çözerim?
  17. D

Savefrom.net güvenilir mi? Video indirmek için hangi siteyi kullanabilirim?

Savefrom.net sitesi güvenilir midir? Seyahat ederken internet çekmiyor youtube videosu izliyorum zaman geçmesi için. Evde bilgisayar da ıdm ile indiriyorum da olmadığında hangi siteyi kullanabilirim?
  18. D

Kron TX150 Kron TX75 Alınır Mı? Şehir Bisikleti Önerisi

2 Adet şehir bisikleti arıyorum. Bütçemiz olmadığı için fazla taksitle Hepsiburada üzerinden alacağım. Hidrolik disk fren olmasına dikkkat ediyorum. Kron Kron
  19. D

Yardım KolSaati Pil DeğiştirmeAparatı ve Pili Hangi Marka Almalıyım?Nasıl değiştiririm?

Kol saatlerini çok seviyorum şuanda 7 8 adet saatim var ucuzu da var pahalısı da. Pili dışarıda değiştirince çabuk bitiyor ve fazla para ödemiş oluyorum muhtemelen. Bu işi kendim evde yapamaz mıyız? Ne tür aparat gerekli olur ve en iyi pil hangi markalardır. Casio saatimin pilini aldığımdan beri...
Geri