Arama sonuçları: *

1. R

FC25 gpu kullanımı 50

Merhaba. 14500hx 4060 laptopum var. FC25 oynarken işlemcime limit koydum 75 derece geçmşyor gayet memnunum ama fifada gpu kullanımı 50 yi geçmediği için fps sürekli düşükte 100 ü asla geçmiyor. kullanımı arttırmak için ayarları fulledim vs. vs. her şeyi denedim ara sıra kullanım artıyor...
  2. R

Iphone 15 yükleme ekranında kaldı

merhaba cihaza yazılım yüklemeye çalışırken itunes ve apple devices üzerinden denediğimde telefon kapanıyor ve açılırken laptopla olan bağlantı kesiliyor ve yazılım yükelyemiyorum. telefon destek ekranında kaldı açamıyorumda 3u tools ile denediğimde de öyle bağlantı kesilioyr ne yapsam...
  3. R

7k akıllı saat önerisi

Arkadaşlar 7k bütçem var. Saatten beklentim uzun süre kullanacağım için kaliteli olması, üzmemesi ve şarjının uzun gitmesi bütçe max 7.5 falan çıkabilir Aklımda hauwei watch gt4 var
  4. R

Yeni kedi yiyip içmiyor

Herkese iyi forumlar. 7 aylık bir british kedi sahiplendik ve eve geleli yaklaşık 8-9 saat oluyor. Kedi eve geldi geleli hiçbir şey yiyip içmedi ve bie köşeye gidip oturuyor sadece kanepe altlarına gidiyor çıkmıyor vs. Bilgilendirecek varsa sevinirim
  5. R

4060 Pubg Mobile Kasıyor

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. HP-Victus 16 (rtx4060 i5-14500hx 16GB) cihaza sahibim. Tüm oyunları yüksek ayarlarda aşırı akıcı bir şekilde oynarken pubg mobile ı indirdiğimde düşük ayarlar dahi olsa gerekli gereksiz sürekli kasma sorunu yaşıyorum ve çok canımı sıkıyor. Oyunun bilgisayarlar...
  6. R

Hikayeli oyun önerisi

İyi forumlar. çok hikayeli oyun oynamadım toplasan 5 veya.. oyunumdur genelde klasik cs valo takılıyorum. mafia, max payne ve sniper elite gibi oyunlar oynadım şu sıralar ilgimi bannerlord gost of tsushima gibi oyunlar çekiyor sizden beni çok sıkmayacak oyun önerisi istiyorum. Sistemin...
  7. R

İphone 15 pil sagligi

Herkese iyi aksamlar. 29 kasimda iphone 15 satin aldim ve yaklasik 1 ay gecti ve pil sagligim 99 a dusmus devir sayisi 33 sizce cok cabuk mu dustu yoksa normal mi? Tesekkurler.
  8. R

IPhone 15 icin yesil kilif

Arkadaslar yesil iphone 15 cihazim var. Cogu sitede aradim ama rengiyle uyumlu kilif bulamadim. Kullanan ya da bilen varsa logosu olan yesil lansman kiliflardan nasil bulabilirim uygun fiyata
  9. R

1000TL tıraş makinesi önerisi

Arkadaşlar bu sene yurtta kalacağım için sıfıra yakın, mümkünse sıfır kesen bir tıraş makinesi arıyorum. Philips QP2824/10 Oneblade Aklımda bu model var. Bütçem 1000tl ama 50 60tl çıkarım sorun değil. Güçlü bir makine önerirseniz sevinirim.
  10. R

Uygun ve kalıcı parfüm önerisi (250-300tl)

Uygun ve kalıcı parfüm önerisi istiyorum. 250 300 TL'lik bargello vs. Olabilir.
  11. R

60.000Tl Gaming Laptop Önerisi

Valorant cs2 gibi rekabetçi oyunlar için uzun süreli oynadığımdan dolayı soğutması güzel laptop arıyorum. Maximum bütçem 60k.
  12. R

Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı

Arkadaşlar iyi forumlar. E posta adresimden 2-3 dk çıkış yaptım ve geri girmek istediğimde size ait olduğunu doğrulayamadu gibi bir hata aldım. Ne kurtarma mailine ne telefon numarasına bir kod geliyor sadece maile kod gidiyor ondan da çıkış yaptığım için hesaba giriş yapamıyorum. Ne yapacağım...
  13. R

250 TL'ye kadar cüzdan önerisi.

Arkadaşlar cüzdan taşımayı hiç sevmeyen biriyim ama mecbur lazım oluyor. Boyu büyük değil ince iş görür şık bir cüzdan önerir misiniz? bütçe 250tl.
  14. R

Sporthink güvenilir mi?

Sporthink sitesinden ayakkabı alacağım güvenilir mi? Teşekkürler.
  15. R

500tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar Max 500tl 520 530 falan sarkabilirim kablosuz kulak içi kulaklık istiyorum ses kalitesi güzel olsun dışarı ses vermesin. Gün içinde 2-3 saat müzik dinliyorum seside yüksek olsun. Teşekkürler
  16. R

Psikiyatri Sicile İşlermi

İyi akşamlar, bir psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ileride üni bitince baykarsa staj devlet işi vs. Gibi düşüncelerim var ama ilaç yazar büyük ihtimal ondan dolayı böyle durumlarda bana sıkıntı çıkarırmı yanı sicile işler devlet işinde sorun yaratırmı?
  17. R

Uygun fiyatlı internet önerisi

Arkadaşlar uzun bir zamandır Türk Telekom kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim. Daha yeni görüşme gerçekleştirdim 35Mbps internete aylık 470tl gibi bir fiyat söylediler sizin önereceğiniz Max 500tl ama taahhütlü deniyor galiba bir sözleşme yapacağımız hızlı bir internet öneriniz varsa...
  18. R

Hesap takas için platform

Bir arkadaş ile hesap takası yapacağız ama doğal olarak güvenden dolayı ilk vermek istemiyoruz . Bunu güvenli bir şekilde yapabileceğimiz bir platform varmı acaba bildiğiniz.
  19. R

Zula - Standoff2 hesap takası

Arkadaşlar içinde bıçak olan standoff2 hesabı arıyorum karşılığında steam yada zula hesabı verebilirim.
  20. R

30K Monitörlü sistem alınır mı?

Arkadaşlar elimde Max 30K ya kadar çıkabilecek bütçem var öncelikle laptop yada masaüstüde olabilir ama öncelik masaüstü monitör kasa dahil 30k https://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46114/?hsu=19926,317708,486144,106319,447807,558717,277927 Bu...
Geri