Arama sonuçları: *

• Users: roosevelt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

2 senedir yaşadığım oyun içi problemler

2 senedir şu sisteme sahibim; Gigabyte GTX 1650 Super İ5 9400F Hyperx 8x2 GB dual channel 2666mhz ram Gigabyte H310M H2.0 anakart Xigmatek kasa ve PSU 1tb WD HDD Artık gına geldi diyebilirim. Sistemi topladığımdan beri sorun yaşayacağım korkusuyla adam akıllı oyun oynamadım. Bir...
  2. R

H310M H2.0’da nvme slotu yok

Nvme ssd alabileceğim paraya sata ssd almak istemiyorum sanırım ciddi bir hız farkı varmış? Nbme kullanmamın bir yolu var mı bu anakartta? 1600 liraya samsung 1tb sata ssd buldum sizce uygun mu?
  3. R

RDR2 oynarken aniden oyundan atılıyorum

Oynarken fps takip programı da açtım ve 30 FPS %99 gpu kullanımı %20-30 cpu kullanımı alıyorum ve gpu 68 derecede geziyor. Sizce sebebi ne olabilir? Sürücülerimin tamamı güncel. Daha 2 gün önce sorunsuz saatlerce oynuyordum ama şu an fps droplar vesaire giriyor. HDD'min biraz sorunlu olduğunu...
  4. R

Steam bahar indiriminden oyun önerisi

toplam 140 lira bütçem var oyun önerir misiniz? Halo master chief paketi, max payne 3, la noire ve detroit become human beğendiğim oyunlar. Başka ne önerirsiniz?
  5. R

2 fanlı Gigabyte RTX 3060 Tİ 8 GB alacağım

8000 liraya buldum sizce uygun mu? H310M H2.0 anakartta i5 9400F ile kullanacağım.
  6. R

Zotac RTX 3060 7800 TL iyi mi?

Hepsiburada’da sıfır satılıyor.
  7. R

GTX 1650S'den RTX 2060'a geçilir mi?

İşlemcim İ5 9400F anakartım Gigabyte H310M H2.0 1080p oyun oynuyorum 165 hz monitörüm var sizce değer mi? Genelde RDR2 tarzı yüksek kaliteli oyunlar oynuyorum. R6S ve Warzone dışında FPS oynamam.
  8. R

Orijinal oyun almak istiyorum ama…

Bir kere bitirip bir daha açmayacağım Batman Arkham serisi tarzı veya Days Gone tarzı orta kalite oyunlara o kadar para dökmek içime sinmiyor. Onun yerine korsan indirmek mantıklı geliyor ancak Steam’in başarım, oynanış saati ve save sistemleri beni kendine çekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
  9. R

I5 9400F işlemcili, Gigaybte H310M H2.0 anakartlı sistem RTX 3060'a uyumlu mu?

Herhangi bir darboğaz veya desteklememe sorunu yaşar mıyım?
  10. R

Vampyr rdr2 gta5 ve re2’ye toplam 330₺

Bu oyunların hepsine xbox üzerinden 330 tl verilir mi? Black friday indirimi var ama içim acıyor bu kadar parayı verirken.
  11. R

Ucuza kontrolfreek ve gamepad kılıfı nasıl alınır?

İnternette baktım ve analog koruyucular neredeyse 50 liraya satılıyor çok pahalı. Kontrolfreek’ler 300 lira falan. Nereden ucuza temin edebilirim?
  12. R

Sıfır Xbox Series S’imin içinden çıkan gamepad ile kasanın seri numarası farklı

İkisinin de seri numarasının aynı olması mı gerekiyor?
  13. R

Xbox Series S günlüğü / piyasadaki laf kalabalığını sonuca bağlamak istiyorum

An itibariyle (11.11.2022) Amazon Türkiye üzerinden 7900 TL'ye Xbox Series S siparişi verdim. konsol hakkında her allahın kulu farklı bir şey söylüyor. Biri diyor ki "dünyanın en harikası cep herkülü, yapımcılar beceriksiz konsol güzel" diğeri diyor ki "540p oyun oynatıyor". Bu saatten sonra...
  14. R

2. el oyun konsolu(Xbox Series S) alırken nelere dikkat edilmeli?

Açıkçası dolandırılmak istemiyorum.
  15. R

Xbox series s 4k tv’de rahatsız eder mi?

1080p monitör kullanan bir pc oyuncusuyum ve rahat rahat oynamak için series s alacağım. Daha önce one s aldığımda görüntüyü bayağı yadırgamıştım. Series s üzer mi kalite ve çözünürlük olarak?
  16. R

2022’de Iphone 11 almak pişmanlıktır

Change my mind.
  17. R

Akıl sağlığım iyi değil gibi hissediyorum

Lise çağında, derslerini iyi tutmaya çalışan ve kendince tutan bir erkeğim ben. Teknolojiyle çok ilgilenirim, bilgisayar ve oyunlar hayatımın ayrılmaz bir parçası ama fit kalmaya da özen gösteririm. Babam, ben okuma yazmayı öğrendikten 1 sene sonra içeri girdi. Kaç sene olmuş siz hesaplayın...
  18. R

1 aylık Iphone 11’in 4.30 saatte %50 pil tüketmesi

Bu normal bir değer mi?
  19. R

Adıma dava açmak için mesajla ağzımdan laf alınması

Bir sosyal medya sitesinde “bana itiraflarınızı gönderin” konulu bir paylaşıma başka bir fake sosyal medya adresimi verip oradan konuşmak istediğimi yazdım. Fake hesabımın olduğu sitede orijinal, ad soyadlı 1000 civarı takipçili bir hesap bana döndü. Reşit olmadığım için muhtemelen bir şey...
  20. R

Iphone'larda ses seviyesinin gün geçtikçe düşmesi ve genel sorunlar

Daha önce Iphone 6s plus'ta da bu sorunu yaşamıştım. Telefonun ses seviyesi gün geçtikçe azalıyor. Tam 1 ay önce sıfır bir Iphone 11 aldım ve şu an sesinde ciddi bir azalma var. Kalabalık ortamda son ses açtığımda bile kulağıma yaklaştırmazsam neredeyse duyamıyorum. İlk başta tabi ki çok iyiydi...
Geri