Arama sonuçları: *

• Users: can1337
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

taksitli motorsiklet önerisi

Selamlar, aylık max 10-15 civarı ödeyeceğim 12 ay taksitli bir motorsiklet arıyorum kendime. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler iyi forumlar.
  2. C

7000 TL monitör önerisi

Selamlar, 7000 TL bütçem var valorant, cs2 gibi fps oyunları oynuyorum HZ olabildiğince yüksek olan bir monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi forumlar..
  3. C

Çözüldü✓ 10k bütçe monitor öneri

valorant ve cs2 gibi oyunlar oynuyorum HZ si olabildiğince önemli ama IPS ekran istiyorum renklerin güzel olması için aklımda bu var daha iyisi var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/236735/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/ 1706517499...
  4. C

Çözüldü✓ 30k bütçe sistem (sadece kasa) öneri

Merhaba, sadece kasa için 30.000 TL bütçem var. Valorant ve CS:2 gibi işlemci ağırlıklı oyunları oynuyorum. Fiyat/performans açısından en iyi hazır sistem ne olabilir sizce?. Teşekkürler.
  5. C

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar işim gereği çok uzun saatler bilgisayar başına oturuyorum aynı zamanda fps oyunlarıda oynuyorum bunun için konforlu sağlam bir koltuk arıyorum. Yapılı olduğum için geniş olması benim için önemli önerileriniz varsa bekliyorum. İyi forumlar..
  6. C

Çözüldü✓ 5000 TL oyuncu kulaklık önerisi

5000 TL Bütçem var CS:GO ve valorant oynuyorum yüksek elolarda bu yüzden ses kasma konusunda iyi olan mikrofonu temiz ses veren güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum bilgili arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim. İyi forumlar..
  7. C

Çözüldü✓ Bios Siyah Ekran Sorunu

arkadaşlar merhaba, bilgisayarda asla biosa giremiyorum sadece bios değil bootada giremiyorum dümdüz siyah ekran kalıyor pc açılırken bios tuşuna basmassam normal windows sorunsuz açılıyor. Bilgisayarı sıfırlamaya çalıştım usbsiz pc kapandı kurulum ekranına giremedi bilgisayar o yüzden iptal...
  8. C

Çözüldü✓ 50 Bi̇n Tl Toplama Bi̇lgi̇sayar Öneri̇

Merhaba arkadaşlar 50 bin tl bütçem var CS ve Valorant ve o tarz FPS oyunlar gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum input latencynin olabildiğince az olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir?
  9. C

Çözüldü✓ 3k TL kulaklık önerisi

FPS oyunları için iyi ses kasılan ses kalitesi güzel bir mikrofonlu kulaklık arıyorum ayrıca mikrofon kaliteside önemli şimdiden teşekkürler.
  10. C

Çözüldü✓ FPS oyunları için mousepad bütçe 1000 TL

Merhabalar valorant ve csgo için mousepad bakıyorum bütçem 1000 TL sensim düşük olduğu için büyük olması lazım ve ayrıca kayganlığı iyi olması lazım. öneriler için şimdiden teşekkürler.
  11. C

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran kartının %100 kullanılmaması

Selamlar, arkadaşımın monster leptopunda cpu kullanımı bir türlü %40-50 yi geçmiyor pc tüm gücünü asla kullanmıyor hep şarjda kullanıyor, bu yuzdende istediği fps/performansı alamıyor bu kısıtlamayı nasıl kaldırırız bilen var mı? Teşekkürler iyi forumlar.. 1676582020 3050ti i5 11k var valorantta...
  12. C

Çözüldü✓ Logitech G Pro X mi yoksa Logitech G733 mü?

Merhaba yeni bir kulaklık almayı planlıyorum bu iki kulaklık arasında kaldım valorant ve csgo gibi fps oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz? Teşekkürler iyi forumlar..
  13. C

Çözüldü✓ 3500 TL monitör önerisi

Merhabalar 3500 TL bütcem var minimum 240 hz bi monitör bakıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. İyi forumlar..
  14. C

Çözüldü✓ Mouse ve mousepad öneri

Merhaba arkadaşlar. Şuan kullandığım mouse (logitech g502 lightspeed) bozulduğundan yeni bir mouse ihtiyacım var. Şuanki mouse gibi fazla macro tuşu olan bir mouse ihtiyacım var yaptığım işlerden dolayı ve aynı zamanda fps oyunları içinde iyi olması gerekiyor (valorant ve csgo) ayrıca yanında...
  15. C

Çözüldü✓ PC upgarde öneri yapabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar şuanki bilgisayarımı upgradelemeyi düşünüyorum şuanda 1080ti i7 8700k ve 16 gb ram var anakartım amd desteklemediğinden (asus maximus X hero) bu anakartı almayı düşünüyorum ve yanında bu işlemciyi almayı düşünüyorum sadece csgo ve valorant oynadığımdan ekran kartı değişmeyi...
  16. C

Çözüldü✓ 20k pc önerisi valorant ve csgo için.

Merhabalar, 20k bütçem var bir sistem arıyorum. Valorant ve csgo oynuyorum sadece bildiğiniz üzere işlemci oyunu ikiside bunuda göz önünde bulundurarak pc önerilierinizi bekliyorum.
Geri