Arama sonuçları: *

• Users: NercyOz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yardım Toyota Corolla Aracımın Aynası Kırıldı Ne Yapmalıyım?

Dostlar selam toyota corolla 2019 aracımız park halindeyken yan aynası kırılmış katlanır ayna mekanizması çalışmıyo onun harici sağlam. Tamiri için komple aynanın değişimi gerekir mi? Gerekirse tahmini ne kadar tutar? Kaskoya yaptıralım dedim onun için kaskoyu bozdurmaya değmez dediler. Ne...
  2. N

Robot süpürge lazer sensör tamponu hatası

Dostlar selamlar. Henüz birkaç ay önce aldığımız Xiaomi s10+ robot süpürge önce dahili sensör hatası verdi gönderdik servisine geri geldi şimdi de lazer sensör tamponu hatası veriyor. Bunu biz çözebilir miyiz yoksa yeniden servise mi göndermeli? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  3. N

Yardım Kyk internete bağlanamama sorunu

Geçen hafta yurda geldim ve internete bağlanmak icin gerek taahütü falan yaptım ama kayıt ol kısmında tc daha önce kullanıldı diyo ki daha önce bir projede kullandırtmışlardı şifre değiştirme işlemi olmuyo bir türlü. İnternete nasıl bağlanabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. N

Ünide hazırlık sınavı

Dostlar selam geçen sene mezuna kalmıştım ünideyim bu yıl. Bölüm %30 ingilizce hazırlıklı 26 sında muafiyet sınavı var açıkçası ben hazırlık okumak istiyorum bir sene yatmak için ama tam emin de değilim girsem geçerim diye düşünüyorum o yüzden girmeyeceğim. Girmeyince sıkıntı oluyo mu? Hazırlık...
  5. N

Bir anda oyun çöküyor

Dostlar selam geçen gün laptopta fifa oynarken birden çöktü ve bir hata verdi içinde ekran kartımın adını görebildim sadece sonra kapandı kutucuk ve birkaç gündür oyun oynarken birden oyun çökmeye basladı. 1 1.5 saatten sonra oluyo normal oyun performansında herhangi bir sorun yok ama bir anda...
  6. N

Kredi kartı için söylenilen gelir yurt çıkmasını etkiler mi?

Dostlar selam kyk yurduna başvurdum 2 si son tarihti aşağı yukarı o zamanlar banka arada kredi kartı için ben de onayladım rastgele 1.5k gibi bir gelir söyledim 3k limitli kart tanımlamışlar bugün de tahmini 12.800 geliriniz var limit 25600 yapabiliriz diye mesaj geldi benim herhangi bir gelirim...
  7. N

Gamepad speaker testi

Selamlar tekrar. Daha önce kol tavsiyesi için yazmıştım kolu aldım ve ilk görüşte gayet memnunum ama henüz speakeri test edemedim. Nasıl test edebilirim? Titreşimde bluetooth üzerinden bağladığımda olmuyo kablolu da oluyo sebebi ne olabilir?
  8. N

Çözüldü✓ T28 model replika kol alınır mı?

Selam tekrar sabah techstorm için yazmıştım ama https://www.hepsiburada.com/adalia-t28-bluetooth-oyun-kolu-ps4-ve-pc-uyumlu-mkemmel-kalite-type-c-arj-p-HBCV00003942AD?magaza=U%c4%9furlu+Elektronik&url_src=and-product-detail...
  9. N

Çözüldü✓ Techstorm t28 alınır mı?

Arkadaşlar selam. Yeni oyun kolu alıcam pc için çok pahalı bir seye de gerek yok diye düşünüyorum techstorm t28 uygun gözüktü. Kullanan var mı, alınır mı?
  10. N

Çözüldü✓ Security boot ayarı değistirilmiyor

Arkadaşlar selam fifa 23 aldım ve security boot çık olmadıgı için açılmadı. Biostan açmayı denedim ama disabled olarak kalmış ve değiştirilmiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden. 1680272197 Bu şekilde
  11. N

Windows 11 pro key tavsiyesi

Dostlar selam tekrardan yeni laptop aldım kurulumu tamam da windowsu etkinleştirmem lazım. İnternette satılan keylerden alıcam önerdiğiniz site var mı? Ve size oem mi retail mi almalıyım teşekkürler şimdiden
  12. N

Yardım Freedos cihaza windows kurumu

Dostlar selam yeni laptop aldım ve freedos bir sekilde elime geldi windows un ve driverların kurulumunu hallettim ama ürün anahtarı girmedim. İnternette satılan keyler işimi görür mü? Oem mi retail mi almalıyım?
  13. N

Laptop Önerisi hangisini almalıyım?

Dostlar selam tekrar geçenlerde yazmıştım laptop tavsiyesi için aşağı yukarı 20000 lira bütçem var. Aynı laptopun ddr4 16 gb ram, ddr5 8 gb ram varyasyonları arasındayım şu an ddr5 8 gb ramli olanı düşünüyorum rami nasıl arttırabilirim baska laptop öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz teşekkürler.
  14. N

Maksimum 20000 laptop tavsiyesi

Dostlar selam bilgisayar mühendisliği için laptop almak istiyorum ama çok kararsız kaldım ne alacağımla ilgili. Hatta acaba laptop değil de masaüstü mü alsam diye bile düsünüyorum da fakültede de lazım oluyo yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  15. N

Yardım Monster Huma laptop işimi görür mü?

Mühendislik ve biraz da oyun icin yaklasık 15 16000 lira bütçem var https://www.teknosa.com/monster-huma-h5-v325-intel-core-i71165g7-156-16-gb-ram-500-gb-ssd-fhd-165-hz-winodws-11-laptop-p-786281871?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.18 bu laptopu düşünüyorum şu an başka tavsiyeniz...
  16. N

Öneri Mühendislik için laptop önerisi

Arkadaşlar selam biliyorum çok fazla bu konuda başlık var da yine de sorayım dedim mezun senemdeyim önümüzdeki sene bilgisayar mühendisliği düşünüyorum çok fazla insan gibi bütçem yaklaşık 15 16 bin lira çok fazla oyun oynamayacağım zaten de yine de arada atarım bir seyler önerileriniz varsa...
Geri