Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Araç içi telefon tutacağı

arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
  2. S

Hediyelik tesbih bakıyorum

merhaba arkadaşlar hediyelij tesbih bakıyorum 1000 til civarı bütçem var plastik oladun istemiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Erzurum oltu taşı varmış mesal 10k flan çakması gürcü taşı varmış akik taş veya kuka önerdiler
  3. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

arkadaşlar arkadaşıma şaka amaxli yapacağında nereden yapabilirim
  4. S

Kriminoloji dersim için hangi konuyu seçebilirim?

arkadaşlar kriminoloji sunumum olucak konuya bir türlü karar veremedim aldığım konu biraz konu içeriği fazla olsun istiyorum yazmakta zorlanmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. S

Öneri Elektrikli ısıtıcı önerisi

arkadaşlar köye ısıtıcı almak istiyoruz karadenizdeyiz ev buzhane gibi oluyor önerilerini bekliyorum link atabilirseniz sevinirim
  6. S

Yardım Toyota Corolla navigasyon çalışmıyor

arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilecek varmı 2017 1.33 Corolla orjinal multimedya igo navigasyon var ama çalışmıyor dosya eksik diyor multi medya eski tabi ama oluru varsa nasıl olur Google haritalarda sürüm yetmiyor diyor
  7. S

Balkonda mangal yapmak istiyorum öneri yaparmisiniz

arkadaşlar evimin balkonunda mangal yapmak istiyorum önerdiğiniz kullandığınız varmı barbekü link atar mısınız
  8. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

arkadaşlar öncelikle 6k bütçem var araç kamerası için yeterli bir bütçemi birde ön ve arka kesin olsun istiyorum bu fiyata birde 360 bulunurmu link atarsanız sevinirim
  9. S

Öneri Aracım için iç dış bez bakıyorum öneri?

Arkadaşlar aracım için iç dış bez bakıyorum öneri yaparmısınız aracın dışı için https://www.trendyol.com/fine-clean/60x90-cm-premium-cift-tarafli-600-gsm-mikrofiber-luks-oto-yikama-kurulama-araba-bezi-1-adet-p-862028739?boutiqueId=61&merchantId=22071 şundan 2 tane almayı düşünüyorum lastikler...
  10. S

Öneri Araç için temizlik bezi önerisi

arkadaşlar araç için temizlik bezi bakıyorum karar veremedim aracın dışı için araç içi için bakıyorum 2 tane dışı için 2 tane içi için bie tanede cam ve aynalar için düşündüm sizce
  11. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

Merhaba arkadaşlar pek bilgili değilim bu konuda gördüğüm aracın etrafını kayıt altına alıyor sürekli arkda ön vs. kaza olue veya park halinde biri çarpar önlem amacıyla almak istiyorum ne önerirsiniz
  12. S

Öneri 900 Bin Tl Civarı 2. el araç önerisi

Merhabalar 900 civarı araç bakıyoruz max 930 k ya çıkabilirim ne şuan Toyota Corolla 1.33 Life bakıyorum al satta beni zorlamayacak zarara uğratmayacak bir araç olsun istiyorum siz ne önerirdiniz güzel Toyota lar var ancak lpg li ve atiker marka arkadaş lpg ye masraf yaparsın diyor zamanım...
  13. S

Fitnes programı için yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar haftada 4 gün zpora gidiyorum Pazar göğüs arka kol -sali sırt ön kol - Çarşamba of - Perşembe omuz - cuma ful body sonra tekrar pazartesi aynı program sizce değiştirmek gereken bir şey varmı birde sırtımı hiçbir şekilde hissediyorum nedeni nedir ful koldan çekiyormusum gibi
  14. S

400 metre koşu süremi nasıl geri çekerim

merhaba arkadaşlar 400 metre koşum 1dk 15 sn geri cekmek istiyorum ama uzun süredir ayni sürede takili kaldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  15. S

Yardım Zincirli jetta modellerinde kronik varmı?

merhaba 2014 ve öncesi jettalar zincirli bu zincir değişimin maliyeti nedir kronik bir sıkıntısı varmıdır acaba astra 1.6ctdi gibi maliyeti yüksekmidir yardımcı olabilirmisin
  16. S

Öneri Max 950 k araç önerisi

arkadaşlar max 950k hem aile hem genç için km en fazla 130k km li bı araç bakıyorum bir türlü karar vermedim sizce ne alınır siz ne alırdınız
  17. S

Özel numaradan arayan birini nasıl bulabilirim

Arkadaşlar biri arayıp arayıp duruyor arkadaş grubumuzu bir türlü bulamadı bulmanın bir yöntemi varmıdır acaba
  18. S

Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Merhaba arkadaşlar 900 para var üzerine en fazla 50 k koyabilirim pazarlık payıyla flan max 1 milyon TL araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1.6 egea 1.0tce cliove ww grubu var piyasası olsun istiyorum arabanın 1.0tce cliolarin motorunun çok titrediği için söylüyorlar ww grubunda bu...
  19. S

Öneri Clash of clans deste önerisi

Arkadaşlar sağlam deste lazım yardımcı olur musunuz #LLRLJJR28 profilim bu + klanda var gelen saglam kişilere YL vericem pek aktif değilim ben siz yönetirsiniz klani #2LPGPPLLC klanın koduda bu
  20. S

Barfiks çubuğu önerisi yaparmisiniz?

Arkadaşlar önerinizi bekliyorum 85 kg ömürlük sağlam bişey olsun direnç bandında önerir misiniz? rica etsem
Geri