Arama sonuçları: *

1. S

Balkonda mangal yapmak istiyorum öneri yaparmisiniz

arkadaşlar evimin balkonunda mangal yapmak istiyorum önerdiğiniz kullandığınız varmı barbekü link atar mısınız
  2. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

arkadaşlar öncelikle 6k bütçem var araç kamerası için yeterli bir bütçemi birde ön ve arka kesin olsun istiyorum bu fiyata birde 360 bulunurmu link atarsanız sevinirim
  3. S

Öneri Aracım için iç dış bez bakıyorum öneri?

Arkadaşlar aracım için iç dış bez bakıyorum öneri yaparmısınız aracın dışı için https://www.trendyol.com/fine-clean/60x90-cm-premium-cift-tarafli-600-gsm-mikrofiber-luks-oto-yikama-kurulama-araba-bezi-1-adet-p-862028739?boutiqueId=61&merchantId=22071 şundan 2 tane almayı düşünüyorum lastikler...
  4. S

Öneri Araç için temizlik bezi önerisi

arkadaşlar araç için temizlik bezi bakıyorum karar veremedim aracın dışı için araç içi için bakıyorum 2 tane dışı için 2 tane içi için bie tanede cam ve aynalar için düşündüm sizce
  5. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

Merhaba arkadaşlar pek bilgili değilim bu konuda gördüğüm aracın etrafını kayıt altına alıyor sürekli arkda ön vs. kaza olue veya park halinde biri çarpar önlem amacıyla almak istiyorum ne önerirsiniz
  6. S

Öneri 900 Bin Tl Civarı 2. el araç önerisi

Merhabalar 900 civarı araç bakıyoruz max 930 k ya çıkabilirim ne şuan Toyota Corolla 1.33 Life bakıyorum al satta beni zorlamayacak zarara uğratmayacak bir araç olsun istiyorum siz ne önerirdiniz güzel Toyota lar var ancak lpg li ve atiker marka arkadaş lpg ye masraf yaparsın diyor zamanım...
  7. S

Fitnes programı için yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar haftada 4 gün zpora gidiyorum Pazar göğüs arka kol -sali sırt ön kol - Çarşamba of - Perşembe omuz - cuma ful body sonra tekrar pazartesi aynı program sizce değiştirmek gereken bir şey varmı birde sırtımı hiçbir şekilde hissediyorum nedeni nedir ful koldan çekiyormusum gibi
  8. S

400 metre koşu süremi nasıl geri çekerim

merhaba arkadaşlar 400 metre koşum 1dk 15 sn geri cekmek istiyorum ama uzun süredir ayni sürede takili kaldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  9. S

Yardım Zincirli jetta modellerinde kronik varmı?

merhaba 2014 ve öncesi jettalar zincirli bu zincir değişimin maliyeti nedir kronik bir sıkıntısı varmıdır acaba astra 1.6ctdi gibi maliyeti yüksekmidir yardımcı olabilirmisin
  10. S

Öneri Max 950 k araç önerisi

arkadaşlar max 950k hem aile hem genç için km en fazla 130k km li bı araç bakıyorum bir türlü karar vermedim sizce ne alınır siz ne alırdınız
  11. S

Özel numaradan arayan birini nasıl bulabilirim

Arkadaşlar biri arayıp arayıp duruyor arkadaş grubumuzu bir türlü bulamadı bulmanın bir yöntemi varmıdır acaba
  12. S

Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Merhaba arkadaşlar 900 para var üzerine en fazla 50 k koyabilirim pazarlık payıyla flan max 1 milyon TL araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1.6 egea 1.0tce cliove ww grubu var piyasası olsun istiyorum arabanın 1.0tce cliolarin motorunun çok titrediği için söylüyorlar ww grubunda bu...
  13. S

Öneri Clash of clans deste önerisi

Arkadaşlar sağlam deste lazım yardımcı olur musunuz #LLRLJJR28 profilim bu + klanda var gelen saglam kişilere YL vericem pek aktif değilim ben siz yönetirsiniz klani #2LPGPPLLC klanın koduda bu
  14. S

Barfiks çubuğu önerisi yaparmisiniz?

Arkadaşlar önerinizi bekliyorum 85 kg ömürlük sağlam bişey olsun direnç bandında önerir misiniz? rica etsem
  15. S

Fitness ağırlıklarımı arttıramiyorum

Arkadaşlar 1 aya yakındır ayni agirlaktayim bir türlü artmıyor ayni ağırlıkta olmama rağmen tekrar sayımda artmıyor en fazla 5 çıkıyor anlamadım nerede yanlış yapıyorum
  16. S

Bilek ön kol antrenman önerisi

Arkadaşlar kol antrenmanlarını çoğu biseps e vururuyor ondan sizden öneri almak istedim bildiğim kadarıyla bilek kısmı büyümüyor ama on kol için antrenmanlar var misak sırt günlerinde yaptığım hareketler sayesinde ön kolukun altı yani bilek kısmı na giriyor neredeyse orada orası gelişti ama ön...
  17. S

Şınav sayımı nasıl arttırabilirim

Merhaba arkadaşlar 20 ye kadar yarım yamalak sınav çekiyordum önceden şimdi sürekli spor vs. Devam ediyorum artık 15 sınav gerçekten nizami çekiyorum askeri nizamda ama arttıramiyorum bir Türlü yavaş yavaş 15 tane nizamda yapmıyorum zorluyorum yine artmıyor ne yapmam lazım
  18. S

Öneri 900k- 1M arası araç önerisi

Arkadaşlar bu fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı araç nedir max 100K km de hem aile hem kendim için 950 net paramiz var filtrelemeyi 900-1m arası yapıyorum 20k flanda pazarlık payı olsa max 970 k ya çıkabiliriz diye düşünüyorum yani 1M paramızı yok net 950 en kötü 1.6 mj var aklımda siz...
  19. S

Antrenman programım nasıl?

Arkadaşlar haftanın 4 günü antrenman yapıyorum göğüs arka kol sırt ön kol of omuz bacak full Body sonra yine of yeterli mi sizce ful body günleri görebildiğim max ağırlığı girmeye çalışıyorum gücümü arttırmak için sadece o gün drop set atıyorum bi arkadaş gereksiz dedi ama sizce bide nasıl bi...
  20. S

Öneri Araç alırken bu parçadaki boyalar sıkıntımı

Arkadaşlar tr de boya takıntısı var klasik sadece merak ettiğim bu çamurluklarda olan boyalar sizce sıkıntımı plastik aksam olduğu için soruyor bi arkadaş dedi plastik aksamlar ekspertizlerde değişen olarakda yazılmıyormus ne kadar doğru bilmiyorum demekki boya olmasının da önemi yoktur diye...
Geri