Arama sonuçları: *

• Users: OsmanNokta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Sizce bu sistem nasıl ?

Anakart: Amazon.com.tr İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri RAM: XPG AX5U6000C3016G-SLABRBK Lancer Blade RGB 16 GB DDR5 6000 Mhz CL30 Tek Modül RAM Fiyatı ve Özellikleri Ekran kartı...
  2. O

İşlemci ve Ekran Kartı önerisi

İyi günler bilgisayarımın işlemcisi bozuldu am4 soket bana güzel ve yanına yakışacak ekran kartı önerir misiniz? Sistem özellikleri; Ryzen 5 2600X. RX 570 8 GB. 16 GB XPG 2666 MHz RAM. ASUS Prime A320M-F anakart.
  3. O

Yardım FİFA 25 SİYAH EKRAN SORUNU

Oyunu daha önce oynuyordum son 2 gündür oyun açılıyor fc25 logosu geliyor ama çözünürlük 1280-720 olarak geliyor yüklü oyunu açıyorum sonrasında siyah ekranda kalıyor sesler geliyor arkadan ama görüntü yok.
  4. O

Windows Update sonrası siyah ekran hatası almak

İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu. Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim...
  5. O

Windows Update sonrası görüntü gelmiyor

İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu. Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim...
  6. O

PC oyuna girince kapanıyor

PC normal kullanımda çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor sorun nedir acaba macunlar yeni sıcaklık normal sadece oyunlara girince kapanıyor.
  7. O

Palıt nvidia geforce rtx 4060 ti vs Sapphire 7700 xt

Bu ikisi arasında hangisi alınır yardımcı olur musunuz?
  8. O

Visual Studio projesi setup kurduktan sonra açılmıyor

Projemde setup kurmak istiyorum. Kurduktan sonra açmaya çalışıyorum setup tepki vermiyor. WARNING: Unable to find dependency 'System. DATA. COMMON' (Signature='B03F5F7F11D50A3A' Version='8.0.0.0') of Assembly 'Stoktakip.dll' Bu tarz hatalar ile karşılaştım.
  9. O

240GB ADATA SSD SU630değerleri normalmi?

Bu değerler normalmi ?
  10. O

Ryzen 5 2600X RX 570 sistem Valorant'ta FPS düşmesi

Normalde 200-250 arası FPS alıyordum ama artık FPS sürekli hareketli durumda 200 oluyor 80'e kadar düşüyor sorun ne bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim: AMD Ryzen 5 2600X RX 570 8 GB 8 GB 3000MHzRam ASUS A320M-F. Yeni format attım bugün ekran kartını güncelledim ara sıra takılmalar...
  11. O

Eski BIOSU UEFİ nasıl yaparım ?

Bios türüm eski uefi nasıl yaparım?
  12. O

Asus Prime A320M-F RAM MHZ ayarı nasıl yapılır ?

XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram AX4U32008G16A-SR30 Ram'im var ama mhz değeri olarak 2600 mhz gibi bi değerde çalışıyor yükseltiyorum bios ayarlarından geri eski haline dönüyor kasa hızlı şekilde fanları döndürüyor 2-3 defa kapanıp açıyor kendini geri eski ayara dönüyor.
  13. O

Telefon verilerini kurtarma

Telefonumun ekran mürekkep'i aktı ve usb ile pc ye takınca usb aygıtı tanımadı bozuk diye hata alıyorum nasıl kurtarabilirim içindekileri.
  14. O

AMD Ryzen 5 2600x Sıcaklık Değeri

Değerler normal mi ?
  15. O

RX 570 LoL'de anlık donuyor

LoL oynarken sistemim bazen oyun içinde 30 sn filan donup geri geliyor. FPS de çok düşüyor, 70-90 arası oluyor. Sistem özellikleri AMD RX 570 8 GB Ekran Kartı, AMD Ryzen 5 2600X, XGP 8 GB RAM, Adata 240 GB SSD oyun SSD içine kurulu.
Geri