Arama sonuçları: *

1. İ

Maraş'ta 24 saat açık kafe var mı?

Bir tanıdıkla Maraş'a gelmeyi düşünüyoruz. Kalacak yer tutmayıp kafede otursak sabaha kadar, böyle 24 saat açık kafeler var mı? Bilginiz var mı?
  2. İ

Laptop fan temizlerken bataryayı çıkartmazsak bişey olurmu?

Şu videoyu izliyordum. Bende de Lenovo LOQ modeli laptop var. Fanları temizlerken ram kapağını ve bataryayı çıkartıyor galiba. Ben bunları yapmadan fanları videodaki gibi fırçalasam bir şey olurmu?
  3. İ

Steam'de uzakta görünmek

Steam'da mesela ETS 2 oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" olarak görünüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı? Klavye Mouse'u kullanırken oluyor bu, oyunu oynarken yani.
  4. İ

Steam'da oyun oynarken uzakta olarak gösteriyor

Steam'da mesela bazı oyunlarda (ETS 2 ve Forza Horizon 5 gibi) oyunu oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" yazısını görüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı?
  5. İ

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün Nordic'i de almayı düşünüyorum. TMP'de yüklü. Mesela siz ETS 2'yi bir süredir oynamasanız ve tekrar başlamayı düşünseniz save dosyalarını...
  6. İ

Spiderman Remastered alınır mı?

Miles Morales bitirmiştim. Remastered olanı almayı düşündüm. Steam'da 19.97 dolar bakiye var, üstüne 5 dolar ekleyip almayı düşünüyorum. Hikayesi 100 saati geçiyor mu, gezerek dolaşarak tüm yan görevlerle birlikte oynasam? Sizce alınır mı? Miles Morales'ten grafik olarak farkı var mı?
  7. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

F1 izlemiyorum ama yarış ve araba oyunları oynuyorum. Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım...
  8. İ

Forza Motorsport alınır mı?

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. RTX 4050 ve i5 12450HX işlemcili laptop var. Pist...
  9. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. Tavsiye ettiğiniz başka bu tür oyunlar var mı? Assetto...
  10. İ

Jbl tour pro 3 alınır mı?

Hiç jbl kullanmadım. Şuan airpods 2.nesil kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Kulaküstü istemiyorum, bu kulaklıkta karar kıldım. Airpods'tan kaliteli mi sesi? Önerir misiniz? Bu kulaklık alınır mı? Bazıları jbl çabuk bozuluyor diyor, bunu kullanıp sorun yaşayan oldu mu...
  11. İ

14k bütçe kulaklık önerisi

Sony WH-1000XM5 almayı düşündüm. Deri pedleri hem terletebilir hem de soyunma durumu var. Sonradan JBL Tour Pro 3'e baktım ama bunu da inceleyen, videosunu çeken kimse yok. Sennheiser düşünmüyorum, tek kulakta bozulma durumları oluyormuş. Sizin öneriniz var mı? Bütçe 14K. Max 15'e çıkarım. Bu...
  12. İ

Steam profil için arka plan ve tasarım önerisi

Hani bazı profillere girince "offf ne güzel tasarlamış adam" diyoruz ya, tüm tasarımlar birbiriyle uyumlu oluyor. O tip bir profil yapmak istiyorum ama yarış & araba temalı olsun istiyorum. 7.300 birikmiş puanım var. Profilimi aşağıya bırakıyorum. https://steamcommunity.com/id/raceibo/ Bu...
  13. İ

21 yaşındayım ve milli olmadım

Lisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz...
  14. İ

Termosta alkol taşınır mı?

https://ty.gl/tsc1ovnyu0ti7 Stevig marka bu termostan almayı düşünüyorum. Yolluk yapmak istiyorumda kendime, Red label + enerji karıştırıp koysam termosa zarar verir mi? Bi sorun çıkarır mı? Öneriniz nedir?
  15. İ

Bu laptopa bu SSD uyumlu olur mu?

Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 15.6 model laptopa, Micron 2550 512 GB 22x30 M.2 NVMe SSD takılır mı? Sorun olur mu? Uyumlu çalışır mı? Şu an laptop içinde kullanılan SSD: Micron mtfdkCD512QFM-1BD1aabla
  16. İ

GTA 5 Enhanced Online para kasma yolu nedir?

Geçen sene GTA legacy sürümünde mod menü ile Online'da günlük 15m kasıyordum, ban yemedim. Night club, bunker, garaj, arabalar birkaç yeri aldım. Hiçbir iş yapmadım, sırf para harcamasına aldım bunları. Şu an hesabımda 2M var ve hileye bulaşmaya gözüm korkuyor. BattlEye gelince ve Online'da...
  17. İ

.

. A . . . .
  18. İ

Konu silinmiştir

Konu silinmiştir.
  19. İ

%100 CPU kullanımı zararı varmı?

Rtx4050, i5 12450hx işlemcili laptop'a fh5 indirdim. Extreme ayarlarda "video bellek kullanımı az" hatası verdi, Ultraya aldım uzaklar bulanıktı msa 8x açtım, %80 iken CPU kullanımı birden %98-100 oldu. Oyun zaten sıkıntılı anladığım kadarıyla, uzaklar bulanık ve hiçbir türlü düzeltemedim. Msaa...
  20. İ

Pil seviyesi koruması ne oluyor?

Arkadaşım yeni laptoplarda prize takılıyken bataryayı değil de prizden elektrik çekerek bataryayı koruyor dedi. Biraz kurcaladımda bulamadım galiba bu ayarı. BIOS menüsünde şöyle bir ayar var: Türkçesi: Bu ayar ne oluyor bilginiz var mı? Ayrıca arkadaşımın bahsettiği ayar Lenovo LOQ 15IAX9...
Geri