Arama sonuçları: *

• Users: emirkarblt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ps5 de Fc26 renk ayarları çok soft nasıl düzeltebilirim?

Ekran ayarlarım ne durumda bilmiyorum ama PC’de gayet iyi kalitesi.PS5 de ekran iğrenç duruyor.Renk olarak çok soft.Aşağıya bıraktım anlarsınız.Ps kafede oynadığım gibi olmuyor asla.Bununla ilgili bir konu da bulamadım daha önce açılmamış herhalde yada ben malım becermedim
  2. E

PS plus sorularım var

PS plus aldığım zaman oyunlarım kayıt oluyor mu? Yani oynadığım yerden tekrar devam edebilecek miyim?
  3. E

Ps5 2 faktörlü doğrulama koduma erişemiyorum.

ps5 hesabıma bir zamanlar 2faktör yapmıştım Amerika’ya git gel yaptım şuan istanbuldayım ps açınca hesaba giriş yap dedi. Ama ben çift faktör koduna bir türlü erişemiyorum. Mail attım ama cevap vermediler.Bilen birisi var mı yardımcı olur musunuz?
  4. E

Valorant fps düştü bir gecede

Dün akşam valorantta 300-400fps arası alıyordum herhangi kasıma drop sorun olmuyordu bugün oyuna girdim sürekli dropluyorum bir de ekran kartını güncelledim sol üstte yeşil fps çubuğu çıktı 0 fps gösteriyor.Termal macunlarını 2ay önce değiştirdim.Haftada 2gün oynuyorum sadece.Birisi yardımcı...
  5. E

Yardım Ps 5 Kolunu Pc bağlayınca kapanıyor

Ps 5 kolunu PC’ye bağlamıştım.Şarjı bitti şarja taktım şarjı full şuan ama Bluetooth ile bağlanmıyor.Bluetooth adaptör kullanıyorum. Olayı net anlatayım Bilgisayara kol bağlamak için ortadaki ve sol üstteki küçük tuşa basıyorum.Bilgisayar ekranında bağlansın mı diye soruyor evete tıklayınca ps5...
  6. E

Yardım Fc25 kolu klavye mousr olarak görüyor

Fc25 oynamak için kolu Bluetooth ile bağladım.Şuan kol gözüküyor ama işlevli değil onun yerine klavye ve mouse olarak görünüyor.Yardım edebilecek var mı?Fotoğraflardaki gibi üstteki sabit alttaki klavye mouse hareket ediyor.
  7. E

Fc25 Ps5 kolunu çift görüyor bunu nasıl düzeltebilirim

Fotoğrafta belirttiğim gibi Fc25 klavye ve kolu aynı görüyor.Kol Bluetooth ile bağlı ve her şeyi çift çift atlıyor.Bunu nasıl düzeltirim?Kol şuan gözükmüyor klavyeymiş gibi hareket ediyor oyun.Maçta iken hiç bir şey çalışmıyor kolda
  8. E

Fc25 Ps kolunu Xbox Kolu görüyor

Bilgisayara Fc25 aldım.Bende kablolu snopy marka kontrolcü var.Oyun başladığı zaman x tuşu o tuşu ile kare tuşu da üçgen ile yer değiştiriyor.Maç yaparken kafam karışıyor.Bunu çözebilecek bir babayiğit var mıdır?
  9. E

Pcye 2 Dualsense bağlanır mı?

Ps 5 ve FC25 almayı düşünüyordum.Biraz pahalı geldi 25k tutuyor.Bunun yerine steamden 21dolara Fc 25 alıp 2tane orijinal kol alınca 7.5k tutuyor.Ama aklımda şöyle bir soru var aynı anda bilgisayara 2tane kol bağlanır mı? FC 25 için soruyorum
  10. E

550.000 Otomatik Araba Tavsiyesi

Merhabalar.550bin bütçem var temiz otomatik araba önerilerinizi bekliyorum.Sedan-Hatchback-SUV hiç fark etmez. 600e kadar çıkabilirim en fazla.
  11. E

AM4 ANAKART TAVSİYESİ

Ryzen 5 5600 işlemcim var.Ekran kartım Rtx3060 12gb. Şuan ki anakartım arızalandı.Tamiri sıfırıyla aynı para gibi.Tamirdense yenisini alayım diyorum.Uygun fiyatlı ama yarı yolda bırakmayacak anakart önerir misiniz?Şuan Gigabyte A520m k v2 var ama bozuk.Bu anakarttan daha iyi çok pahalı olmayan...
  12. E

İşlemci güc soketi takınca pc kapanıyor

Dün gece oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu.Bu sabah açılmadı.Biraz kurcaladım ve sorunu buldum.Ama devamını bilmiyorum.Psu dan gelen işlemci güç soketini anakarttaki yuvasına taktığım zaman pc kapanıyor.Şuan pc ışıklar fanlar falan çalışıyor.İşlemci güç soketini taktığımda kapanıyor.Ne yapmam...
  13. E

Elektrik Kesintisi Sonrası PC Açılmıyor, Yardım Lütfen

Dün gece elektrik kesintisi oldu.Pc kapandı 600w 80+ Bronze psu var.Şuan Ram ışıkları yanıyor ama ne tuşla nede anakarta tornavida değdirince açılmıyor.Yardım eder misiniz nasıl açıcam bilgisayarı?Bios pilini sıfır alıp değiştim.Çıkarttım bekledim yine düzelmedi
  14. E

Kasa Çalışmıyor Yardım Eder Misiniz

Dün gece elektrik kesintisi oldu.Pc kapandı 600w 80+ Bronze psu var.Şuan Ram ışıkları yanıyor ama ne tuşla nede anakarta tornavida değdirince açılmıyor.Yardım eder misiniz nasıl açıcam bilgisayarı?
  15. E

Pc Bozuldu yardim lazım

ram frekansı yükseltme yapıyordum sonra 2133den 3600e çektim.Ramlar corsair rgb pro 3600mhz onayladım.Tekrar başlatması gerekiyordu ama şuan pc çalışıyor fakat monitörde görüntü yok.Ekranda no signal yazısı çıkıyor.Klavye ve mouse rgb ledleri de çalışmıyor.Ne yapmam gerek Lütfen yardım edin.
  16. E

Yalvarırım Acil Yardım Pc Kasıyor

Oyunu açınca 5dk sorun yok sonrasında her oyunda 10-20fps alıyorum.Minecraftta bile aynı.Alt f4 çekip bilgisayarı yeniden başlatınca da aynısı oluyor.Çözüm bulamadım bilgisayarcıya götürdüm yaptım dedi.1gün sorun yaşamadım ama yine aynı sorun geldi.Sıvı soğutma var sıcaklıktan kaynaklı değil...
  17. E

Yardım Bilgisayar aniden fps düşürüyor Yalvarırım Yardim edin

Oyunu açınca 5dk sorun yok sonrasında her oyunda 10-20fps alıyorum.Minecraftta bile aynı.Alt f4 çekip bilgisayarı yeniden başlatınca da aynısı oluyor.Çözüm bulamadım bilgisayarcıya götürdüm yaptım dedi.1gün sorun yaşamadım ama yine aynı sorun geldi.Sıvı soğutma var sıcaklıktan kaynaklı değil...
  18. E

Part Time İş için fikir alışverişi

Merhabalar Trabzon'da yaşıyorum okul masrafları için part time işte çalışmak istiyorum.17yaşındayım daha önce garsonluk vs yapmadım.Sanayide çalışmıştım.Kariyet. net part time iş ilanlarına bakıyorum.Beni yaşımdan dolayı işe alırlar mı ve sadece cuma cumartesi pazar günleri boşum diğer günler...
  19. E

Lütfen biri yardım etsin Pc donuyor

Bilgisayar açılıyor sorun yok sonra oyuna girdiğimde bir süre dona dona ilerliyorum ardından hiç bir şey olmamış gibi eski akıcılığında devam ediyor.Bu sadece oyunlarda değil masaüstünde de böyle.Driver güncel,termal macunları yeni değiştirdim.Ekran kartımı resetledim. Sistem A520M K Ryzen 5...
  20. E

Raft Oynarken Donma Sorunu

Raft oynarken bir süre sonra donarak kasıyor bunun sebebi nedir bilen birisi var mı? Termal macunlarını yeni değiştirdim sıcaklık 58° Sistem A520M K Ryzen 5 5600 Corsair 16gb 3600mhz 1tb ssd samsung Rtx 3060 12gb 650w psu 27inc 200hz
Geri