Arama sonuçları: *

• Users: bartubb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Mühendislik için laptop önerir misiniz

Herkese merhabalar Endüstri mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim Yazılım , 2d 3d çizim ve simülasyon derslerim var. Msi prestige 13 AI evo A1MG isimli laptopu almayı düşünüyorum sizde bu bilgisayar işimi görebilir mi ya da benzer fiyatlarda önereceğiniz laptoplar var mı ? En önem verdiğim konu pil...
  2. B

Z flip 4 kamerası kasıyor

Herkese merhabalar, 6 ay önce z flip 4 aldım başlarda böyle bir sorun yoktu ancak bir kaç gündür gece fotoğraf çekerken kamera aşırı kasıyor bunun için yapabileceğim bir ayar vs. var mı yoksa servise mi götürmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  3. B

2.el PS5 alırken nelere dikkat etmeliyim

herkese merhabalar 2,el ps5 almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim ,hangi testleri yapmalıyım ve hangi cuhu almalıyım veya almamalıyım
  4. B

EA giriş yapamıyorum

dün fifa 23 steam den fifa23 adım ve sorunsuz bir şekilde oynayabildim ancak bu gün girmeye çalıştığımda ea hesabından attı ve bir daha giremedim şifrem ve e postam doğru olmasına rağmen aşağıdaki uyarıyı verip durdu pc yi yeniden başlattım şifremi değiştirdim modemi resetledim ama hiç biri...
  5. B

EA hesabıma giremiyorum

herkese merhaba dün indirimde fifa 23 aldım ve sıkıntısız bir şekilde oynayabildim ancak bu gün girmeye çalıştığımda ea hesabıma giremedim iki farklı hesabıödada aynı sorunla karşılaştım şifremi bir çok kez değiştirdim fakat yine aynı sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
  6. B

connecting to rockstar games services hatası

epicten rdr 2 indirdim ondan sonra böyle bir hata oldu belgelerden rockstar dosyasını sildim am yine düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim
  7. B

bu pc ne kadar eder ve hangi pc yi alabilirim

pc değiştirmeyi düşünüyorum bende 6000tl var kendi kullandığım pc yide satıcam parçalar: r3 3100 rx 570 4gb (tek fanlı) 16 gb 3200mhz ram gigabyte a320 m s2h rampage majesty kasa 650w 80+ bronze psu 250 gb sata ssd 500 gb hdd parçaların garantileri yeni bitti sizce bu pc ne kadar eder ve toplam...
  8. B

steam aldığım oyun gelemdi

bu gün indirimde fifa 23 aldım kartımdan para çekildi ( ininal ) ama steamde ödeme onaylanmadı görünüyordu bende siparişi iptal ettim ama param geri hesabıma yatmadı sipariş geçmişimde de görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. B

apple watch şarja takınca kapanıyor

apple watch series 2 kullanıyorum saati şarja takınca kapanıp açılıyor yardımcı olursanız sevinirim
Geri