Arama sonuçları: *

• Users: Devastator
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Devastator

Yardım M&B Bannerlord xbox üzerinden indiremiyorum

Daha öncesinde indirip oynamıştım oyunu fakat yer açmak için silmem gerekmişti. Şimdi tekrar yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata veriyor yükleyemiyorum sebebini bilen var mı ? Oyunu xbox üzerinden satın almıştım gamepassim varken indirimliydi. yani gamepass üzeridnen değil direk xbox...
  2. Devastator

🔥İndirim Hp victus 15-FB0015NT 17.9999 TL

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb0015nt-amd-ryzen-5-5600h-16-gb-512gb-ssd-rx6500m-freedos-156-fhd-144-hz-tainabilir-bilgisayar-7j3t4ea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Yaklasik 1000 tllik indirim var arkadaşlar. Laptop arayanlar...
  3. Devastator

Yardım Age of empires koleksiyonu alınır mı?

Arkadaşlar xboxta şöyle bir paket gördüm 25. Yıldönümüne özel yanında gamepass de hediye ediyor. 4 oyun + tüm dlcler. Aynı paket steamde 1200 tl sizce alınır mı?
  4. Devastator

Yardım Samsung Galaxy watch 5 44mm alınır mı?

https://www.epey.com/akilli-saat/samsung-galaxy-watch-5-44mm.html Bu fiyata alınır mı veya daha iyisi var mıdır. Kullanan varsa + - sini yazabilir mi. Bütçem 4000
  5. Devastator

Bu laptobun ekran kartı kaç watt bilen var mı

https://www.bestbuy.com/site/msi-stealth-17-3-144hz-gaming-laptop-intel-core-i9-nvidia-geforce-rtx-3060-1tb-ssd-16gb-memory-black/6515436.p?skuId=6515436&intl=nosplash Akrabamiz yurtdışından getireceğini söyledi ekran kartı kaç watt biliyor musunuz?
  6. Devastator

Bu 3 oyun alınır mı?

Arkadaşlar hazır yaz indirimindeyken bu oyunlari almak istiyorum fakat new worldden emin değilim oynayaniniz varsa alinir mi ne diyorsunuz yorum yapar mısınız. Ayrıca onun yerine şunu al dediğiniz bir oyun var mı. Not: rdr2, cp2077 tarzı oyunlara sahibim
  7. Devastator

Divinity 1 ve 2 bundle alınır mı

Bu fiyata 1. Ve 2. Oyun alınır mi. Güzel mi
  8. Devastator

Uyku bandı önerisi yapar mısınız

Arkadaşlar kullandığınız bir ürün var mıdır. Odamda güneşlik+ perde olmasına rağmen içeriye çok fazla ışık giriyor. Doğru düzgün uyuyamıyorum zaten uykum çok hafif hemen uyanırım en ufak sese, bir de ışık vurunca gözüme hiç uyuyamıyorum. Varsa bildiğiniz uyurken takabileceğim rahat bir ürün...
  9. Devastator

Yardım 90x40 mousepad önerisi

90x40 mousepad bakıyorum 300 tl bütçem var önerilere açığım.
  10. Devastator

Bu iki mousepad arasındaki fark nedir?

Bu iki mousepad arasındaki fark nedir veya 300 tl civarına nasıl bir mousepad alabilirim önerilere açığım.
  11. Devastator

Netspeed 100mbps 178 tl teklif veriyor kabul etmeli miyim?

Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce, farklı eve tasindigimizdan dolayi ayriyetten fiyat zammindan sonra farkli iss gececegimi aboneligimi iptal ettirmek istedigimi söyledim. Kendileri bana 6 ay boyunca 25 tl indirim sundular benim de halihazirda 10+15 tl 2 tane referans kodu...
  12. Devastator

Flixnet kullanan var mı?

Akrabamiz flixnet diye bir sağlayiciya geçmiş fixnet değil. Test ettim sorunsuz gözüküyordu ping değerleri 19-21 arasindaydi. Kendim netspeed kullaniyorum fakat değiştireceğim ben 14-17 arasi ping alıyorum. Geçilir mi ne diyorsunuz 130 tl 100mbps fiber paket. Bazen 120 130 mbps gördüğü oluyor.
  13. Devastator

Kimliksiz oy kullanılabilir mi

Arkadaşlar ikametgahim K.Maraşta fakat deprem sebebiyle yaklaşık 3 aydır Sivas'ta kalıyorduk. Seçim sebebi ile marasa geldik fakat ben gelirken cüzdanımı Sivas'ta unuttuğumu fark ettim. Nasıl oy kullanabilirim geri dönme şansımız yok ailecek geldik. Biliyorum yapılmayacak bir hata fakat bir...
  14. Devastator

Kazandirio cipsinden boş yok yazmasına rağmen kod çıkmaması

18 TL'lik doritos extreme cipsi aldım üzerinde boş yok yazmasına rağmen içerisinden kod çıkmadı. Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı?
  15. Devastator

Yardım Laptoba usb bağlayınca internet hızı düşüyor

Laptopta internete wifi üzerinden bağlanıyorum. İnterneti yeni bağlattık netspeedden 65 mbit internet hızı çıkıyor normalde test ettiğimde. Ancak laptobumda 2 usb , 2 tane de type c girişi mevcut. Bende 2 tane dönüştürücü var. 2 usb portuna klavye ve mouse bağlıyken internet hızı 60-65 arası bir...
  16. Devastator

windows 10 oem key alacak site önerisi

Normalde cmddden aktif ediyordum ama son 2 gündür olmuyor ne denediysem. Ben de artık uğraşmamak için oem key almayı düşünüyorum. Şuan bilgisayarımda windows 10 home single languague yüklü. Windows 10 home key alsam çalışır mı ? Bİlgisi olan yazabilir mi acaba
  17. Devastator

Yardım Uygun Vdsl modem önerisi

300 - 350 tl bandında vdsl modem bakıyorum var mı önerisi olan
  18. Devastator

Cimer'e girişte 404 not found hatası

Arkadaşlar cimer'e depremzede olduğuma dair başvuru yapacaktım. Belirli bir miktar maddi yardım yapacaklarmış. Ama şuan ne cimere girebiliyorum ne bişey. Sabahleyin de başvuru gönderirken geçerli e posta adresi girin diye hata veriyordu. Yok mu çözümü bilen var mı. Çünkü e postami doğru...
  19. Devastator

Netspeed internet başvurusu

Yaklaşık 1 saat önce netspeede başvuruda bulunduk. Fakat forumda şöyle bir gezinince referans kodu ile indirim kazanabiliyormusuz. Fakat bana sözleşmeyi gönderdiler. Henüz kendilerine kargolamadım. Bu indirimi nasıl kazanabilirim bilgisi olan birisi varsa açıklayabilir mi yeniden müşteri...
  20. Devastator

Yardım 1.5k civarı gaming kulaklık önerisi

Pedleri yumuşak ve uzun kullanımda rahatsız etmeyecek bir kulaklık arıyorum daha öncesinde eksa e900 kullanıyordum 4 sene oldu pedleri soyulmaya başladı. Aklımda corsair void elite vardı daha iyi önerisi olan var mı? Bütçem biraz esneyebilir kulaklık iyiyse
Geri