Arama sonuçları: *

1. toprakgureli

rx 6800 furmark testim

3070 garanti olarak gitti muadili olmadığı için alternatif bir kart olmadığı için rx 6800 gönderdiler ryzen 5 5600 işlemci ile cs2 de aldığı performans aşırı düşük. 180 - 250 zorlarsan 300. Atölye haritalarında 400 500 oluyor. Sorun şu, zamanında aynı sistemi topladığım arkadaşım (ekran kartı...
  2. toprakgureli

Silindi

Silindi
  3. toprakgureli

Laptop 60HZ Problemi

Arkadaşlar selam, Casper Nirvana f600 laptop'a sahibim. Mevcut bilgisayarın kendi ekranı kırık olduğu için yeni bir monitör aldım. Gigabyte G24F-2. Ancak maksimum 60HZ destekliyor, HDMI ile bağlanıyorum. Bazı arkadaşlarım sadece 2.ekran seçeneği seçmeni söylediler ancak sonuç yine aynı...
  4. toprakgureli

Ekran Kartı Monitör Hertz Uyumu

Gt940mx ekran kartım var, 180hz monitör alıyorum ilerleyen vakitlerde sistem toplicam. Malum ekipmanları erkenden toplamak daha mantıklı geldi, dün 4k monitör bugün 7k olmuş en basit örnek. Ekran kartım ile monitör hertz arasında bir desteklememek gibi bir problem olabilir mi?
  5. toprakgureli

Steelseries Arctis 5

Steelseries Arctis 5 hakkında düşünceleriniz nelerdir, alınır mı? Alınmaz ise sizce onun yerine hangi kulaklık alınır
  6. toprakgureli

BÜTÇE MONİTOR TAVSİYESİ

Selam, 4k ya kadar bütçem var, bana güzel bir monitör önerir misiniz, kullanım yeri yazılım ve oyun. Şimdiden teşekkürler :))
Geri