Arama sonuçları: *

• Users: AzorAhai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Sapphire RX 7800 XT Pulse ekran kartı ve amd 5600 600w 80+ bronze psu yeter mi?

Sapphire RX 7800 XT Pulse ekran kartı ve amd 5600 işlemcili kasaya 600w 80+ bronze psu yeter mi arkadaşlar kasa ve psu vok friday 2 sisteminde olan 600w lık psu.
  2. A

TWISTED MINDS L DESIGN masa

Ben sistemim ve laptobum için bu masayı almayı düşünüyorum ama nette çok yorum ve inceleme yok bu masayı almak mantıklı mıdır,üzer mi beni yada başka önerileriniz olur mu ? Masanın...
  3. A

Aptech Gauss crack lazım

Merhaba, benim bu programa ihtiyacım var fakat ne kadar araştırsamda bir linkini bulamadım bulduklarımda kırık.Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?
  4. A

Wifi kartı almak istiyorum

Vok-friday 2 aldım sisteme wifi kartı almak istiyorum sisteme uygun wifi kartı varmıdır performansı iyi olan wifi kartı işlerinden pek anlamam yardımcı olabilecek var mı?
  5. A

Dünden bugüne anakart zamı

Asus TUF GAMING B550M-E Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX modeli anakart almayı düşünüyordum dünden bugune 1.5k artmış normal bişey mi bu analayamadım?
  6. A

VOK FRİDAY-2 aldım 3060ti+r5 5600 monitör lazım

başlıkda belirttiğim gibi sistemi aldım 2k monitöre ihtiyacım var.Uygun ve sistem ile iyi gidicek bir monitör önerir misiniz?.
  7. A

VOK -FRIDAY 2 havale

havale ödeme yöntemiyle VOK -FRIDAY 2 alan birileri var mı? Benim sipariş durumu ödeme bekliyor olarak kaldı normal midir?
  8. A

20k her şey dahil sistem

20k bütçe var monitor dahil bir sistem toplamam gerekiyor.Yakın zamanda çıkacak bir youtuber sistemi varmı acaba bu klasmanda yada şuan uygun bir hazır sistem.
  9. A

25k ya sistem yardımcı olurmusunuz?

https://www.incehesap.com/daemon-oyuncu-bilgisayari-fiyati-58355/?hsu=323800,323884,323923,323809,324040,324106,323821,341510 bu şekilde özelleştirmeyle satın almayı düşünüyorum monitör dahil 25k bütçe var daha fazla beklemek istemiyorum sizce mantıklı mı yoksa şuan daha iyisi toplanır mı...
  10. A

25k bütçe monitor dahil iş bilgisayarı

Mimarlık ofisi için 25k bütçeyle monitör dahil sistem toplamam gerekiyor ne önerirsiniz.Çizim programları ve render için kullanılacak
Geri