Arama sonuçları: *

1. M

Laptop Japonyadan almak mantikli mi ekstra tavsiye

Oyun oynayan biri değilim uzun zamandırda pc veya laptop gibi şeylere bakmiyorum Genel basic ödevler araşitrma gibi dizi film gibi seyler izlemek icin istiyorum Haziran gibide japonyaya gidicem ve ordan almak daha ucuz olur mu Ve hangi tür laptop önerirsiniz Kisaca sims kizi gibi bilaptop
  2. M

2k 3k arasi gaming klavye

Butceyi belirttim belki ustune biraz cikilabilie Full mekanikred switch ariyorum hot swap ozellikli %100 veya %125 gibi bisi istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. M

Havit Gamenote KB884L alinir mi

Klavye ariyorum Oyun icin ariyorum aslinda daha cok %125 klavyeler hosuma gidiyor tavsiyeniz var midir Bide bilindik markalardan pek degil gibi razer vs ekstra oneriniz var midir? Bide hot swap varmidir
  4. M

Klavyem bozuldu yardim

Klavyemdeki a s d ı gibi yaklasik 10 harfte asiri duzeyde temassizlik var yaklasik 2 ay pc acmamistim sonra temizledim bu temassizliklar basladi yeni klavye ariyorum butce yaklasik 2k falan full mekanik ve red switch ariyorum tavsiyenuz var midir
  5. M

Pc acilmiyor lütfen yardim

Pc bi anda acilmamaya basladi kablolarda bi sikinti var gibi hissediyorum defalarca kez bakmama ragmen sanki power tusuna basmiyormusum givi tepki aliyorum. Birkacgundurde kablolari tak cikar yapinca aciliyordi sizce sorun ne olabilir
  6. M

Razer deathvadder v3 wired alinir mi

https://a.co/d/fp9eEzB Mouse bu arkadaslar amerikadan getirticegim icin ve türkiye ile fiyat farki oldugu için sizce değer mi
  7. M

Oyuncu mouse 750 1000 lira arasinda tavsiyeniz nedir

Cs2 oynuyorum bana 750 ile 1000 lira arasinda max 1300 lira bandında guzel uzun vade gidicek mouse onerir misiniz
  8. M

Acil mouse a kahve döküldü napicam

Öncelikle merhaba kullandigim steel series rival 3 mouse'a kahve döktüm ama fare imleci istedigim gibi oynuyor google da istedigim gibi sağ sol click basarken masaüstünde veya diger uygulamarda basmiyor uygulamalarin uzerine gelsemde algilamiyor mouse u kurutma makine ile kuruttum beklettim...
  9. M

max 40k bütçe alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0044nt-amd-ryzen-7-7840hs-32-gb-1-tb-ssd-16-1-fhd-144-hz-rtx-4060-8gb-freedos-7z601ea-pm-HBC00004J9ZOL?magaza=notisteknoloji sizce nasıldır alınır mı victus markası nasıldır alan varsa yazabilir mi
  10. M

30k ya kadar bütçem var hangilerini onerirsiniz?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00004KNGHA sizce nasıldır fiyatına değer mi...
  11. M

XBOX mı playstation kolu mu

Fifa 23 ü pc den oynuyorum kol olarak sizce xbox kolu mu daha mantikli yada playstation kolu veya önerebiliceğiniz 1 model var midir
  12. M

Arkadaslar 7.1 oyuncu kulakligi oneriniz var midir

Arkadaslar 7.1 oyuncu kulakligi istiyorum ama mikrofonu cikabilir olan ve usb girişli olmayan yani normal hayattada kullanabileceğim 1 kulaklik var midir ? Bildiginiz Rgb olsada olur olmasada olur
  13. M

valorant savaş bileti alınır

şuanki savaş bileti alınır mı yada 1 sonrakini mi beklim
  14. M

valorant savaş bileti alınır

şuanki savaş bileti alınır mı yada 1 sonrakini mi beklim
  15. M

fifa 23 alınır mı pc için

şuanda steamde 280 lirada optimizasyon sıkıntıları var diyorlar sizce alınır mı %60 indirim iyi gibi duruyor
  16. M

7.1 fujin önerir misiniz ?

Incehesapta ucuza buldum 480 tl sizce değer mi sizce
  17. M

kulaklık öneriniz var mıdır ?

500 tl max 7.1 olan 1 kulaklık var mıdır bildiğiniz.
  18. M

Çözüldü✓ Yardım lütfen monitor 165 hz ama 64 hz oldu

Bu sorun neden oldu bilmiyorum bilgisayari actigimda kasmadan anladim kablo ile ilgili 1 sorun oldugunu sanmiyorum çünkü şu ana kadar olmadi sebebi nedir lutfen acill
  19. M

Arkadaslar mikrofon ariyorum sadece mikrofon

Kulakligim var ama mikrofonu bozuk oldugu icin 40 liraya mikrofon ariyorum oyle kaliteli bisey zaten bakmiyorum bildiginiz kullandiginiz varsa söyleyebilir misiniz ??
  20. M

Van9003 hatasini nasil cozerim

Ekran kartim rx6700xt valorantda van9003 hatasini nasil cozerim 1665928731 Arkadaslar acil
Geri