Arama sonuçları: *

• Users: infinist0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

RTX 3060 İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Selamın aleyküm, iyi forumlar. Arkadaşlar rtx 3060, h510m-e donanımlı bir bilgisayarım var. Şuan aktif olarak i3 10100f işlemcisini kullanıyorum ve sizinde tahmin edebileceğiniz üzere darboğaz ve fps kaybı yaşıyorum ve bu çok can sıkıcı. Fazla uçmadan bana uygun fiyatlı, oyunlarda güzel fps...
  2. I

Laptopa bağlanan monitörle oyun oynama

Merhaba hocalarım, bir laptop bilgisayarım var ve ayriyetten 1 adette harici monitörüm var. Monitör 165 Hz ve Laptopta 144Hz. Monitörünü laptopa bağlayıp monitör üzerinden oyun oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Evet monitörü HDMI kablosu vasıtasıyla laptopa bağlayıp, monitörü harici...
  3. I

Power tuşu takılı kalıyor

Merhaba, iyi forumlar. Konu biraz acil direkt konuya giricem. Uzun bir süredir power tuşum takılı kalıyor, şuana kadar biraz zorlansamda açabiliyordum fakat şuan yine açabiliyorum ama bu sefer monitöre görüntü gelmiyor. Power tuşu içine gömülüyor geri geri yukarı çıkıyor ve kasa kapanıyor. Bazen...
  4. I

RTX 3060 İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Selamın aleyküm, iyi forumlar. Ekran kartına uygun bir işlemci almak istiyorum, şuanki işlemcim çok düşük kalıyor darboğaz yapıyor sanırım. Ekran kartıma uygun işlemci ne alabilirim, abartıya kaçmadan. Anakart : ASUS prime h510m-e Ekran kartı : Zotac rtx 3060 12 gb İşlemci : i3 10105f Teşekkürler.
  5. I

RTX 3060 İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Merhabalar, rtx 3060 12 gb lık ekran kartına sahibim ve işlemcimde i3 10105-f modeli. Oyunlarda sıkıntı çekiyorum ve biraz araştırma yaptım sanırım darboğaz oluyor. Bana uygun fiyatlı, oyunlarda beni götürecebilecek ve 1 yıl kullandıktan sonra çöp olmayacak işlemci ne önerirsiniz? şimdiden...
  6. I

RTX 3060 12 GB FPS SORUNU

Merhabalar, oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows uptadelerini yapıyorum, nvdia üzerinden gelen ekran kartı güncellemelerini yapıyorum fakat oyunlarda çok düşük fps alıyorum örneğin Gta 5 online oynarken 40-50-60 fps aralığında fps değerlerim geziyor ve bazen oyunun...
  7. I

rtx 3060 12 gb furmark test

Merhaba cümleten iyi formlar rtx 3060 12gb zotac ekran kartına sahibim googledan furmarkı indirdim ve çalıştırdım "benchmarking" testini başlattım. ekran kartı 75-76 dereceleri gördü ve puan 6200 çıktı aynı ekran kartıyla başka sayfalarıma baktığımında puanlar 8000 civarı gözüküyor ve ekran...
  8. I

Çözüldü✓ EKRAN KARTIM ÇIKMIYOR

Ekran kartının yarısi çıktı yarısı ise içerde kaldı çıkaramıyorum napicam ekran kartını soketide oynamiyor
  9. I

3-3,5 K Monitör tavsiyesi

3-3,5k arası monitör tavsiyesi istiyorum hz benim için önemli curved olursa iyi olur bütçeyi biraz zorlayabilirim.
  10. I

12 k sistem önerisi?

12000 bandında sistem arıyorum. Daha düşük fiyat olurda daha iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. I

AMD 3100 GTX 1060 alınır mı

AMD 3 3100, GTX 1060 6 gb ddr4 16 ram ssd,power,anakart,kasa hepsi dahil 9.400 alınır mı
Geri