Arama sonuçları: *

• Users: Jankanbe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Jankanbe

BU SİSTEM NE KADAR EDER ?

Intel Core i3 12100F GİGABYTE EAGLE OC GeForce RTX 3060 12GB MSI H610M BOMBER GSKILL 16GB RipjawsV 3200Mhz CL16 Kioxia 500GB nvme m2d SSD COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W MSI MAG FORGE M100R Toplasanız 300 saat kullanılmamıştır hevesle zamanında topladım ama şehir dışında olduğum için kullanılması...
  2. Jankanbe

BU SİSTEM NE KADAR EDER ?

Intel Core i3 12100F GİGABYTE EAGLE OC GeForce RTX 3060 12GB MSI H610M BOMBER GSKILL 16GB RipjawsV 3200Mhz CL16 Kioxia 500GB nvme m2d SSD COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W MSI MAG FORGE M100R Toplasanız 300 saat kullanılmamıştır hevesle zamanında topladım ama şehir dışında olduğum için...
  3. Jankanbe

Yardım BU KART NE KADAR EDER ?

2022 Kasım itopya faturalı toplasanız 1 ay kullanılmamış gigabyte 3060 eagle ekran kartı var elimde jelatini üstünde kutusu duruyor kaça satabilirim ?
  4. Jankanbe

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NERDEN ALINIR

Beyler yeni insta hesabı açtım hangi siteden takipçi alsam iyi olur var mı öyle siteler
  5. Jankanbe

İSTANBULKARTIMI KAYBETTİM NASIL ÇIKARIRIM

Öğrenci istanbul kartımı kaybettim bizim burda ibb yetkili bir yer çıkartıyor ama hangi belgeleri götürmem gerek öğrenci belgesini sadece üniden mi alabilirim e devletten falan çıkar mı
  6. Jankanbe

Yardım Kulaklığın Etiketi Çıkartılmıyor Yardım

Beyler sabah bu q2 kulaklığı aldım dokunmatik olduğu için dokunmatipşne dokunmam lazım ama etiket mi ne yapıştırmışlar Çıkartamıyorımda bu lanet şeyi nasıl çıkarcam
  7. Jankanbe

kulaklığımın kutusu kayboldu napmam lazım

beyler phillps tat2236 almıştım 800 tl para verdim ama kutusu kayboldu çöp mü oldu bu çöp olduysa yeni kulaklık önerir misiniz kulakiçi fiyat performans bir şey
  8. Jankanbe

Lolde Di̇rekt Euwest Açiliyor

benim lol hesabım vardı tr sunucusunda euwestte de ayrı varmış girerken beni 10 lv euweswt hesabıma atıyor tr hesabıma nasıl giriş yapabilirm istemcide sadece euwest seçilebilir gözüküyor
  9. Jankanbe

IOS İOS ARAMANIN KAYBOLMASI YARDIM

Beyler sabah iş görüşmesi olumlu diye arandım işte adam dedi telefonunuzu açık tutun aranıcaksınız falan dedi neyse sonra 6 saat geçti eve peder geldi dedi telefonunu niye açmıyorsun bir baktım tel çalıyor ama ekrana arama düşmüyordu hatttı çıkarıp taktım düzeldi ama şimdi iş görüşmesi için...
  10. Jankanbe

Yardım VALORANT HATA KODU VAL43 YARDIM

Beyler valorantta sorunssuz girerdim şimdi girdim açılış ekranında kalıyor sonra bu hatayı verip 40 saniye içinde kapanıyor varmı sizdede
  11. Jankanbe

2k 27 inç ips monitör lazım

Bütçe 8 bin 2k 27 inç ips güzel monitör var mı?
  12. Jankanbe

20k Bütçeye Toplama Kasa Var Mi ?

Beyler acilen bugün pc almam lazım fatura lazım 20k pc arıyorum fiyatına göre şuan en iyi ne var amd olmasa iyi olur teşekkürler
  13. Jankanbe

Hi̇çbi̇r Özelli̇ği̇ Bi̇li̇nmeyen Kasa Ne Kadar Eder?

Beyler böyle bir kasa var çalışıyor sorunsuz ama özelliğini hiç bilmiyor sahibi banada fotoğraflarını attı monitörde yok takıp öğrenelim ama çalışıyor sizce ne kadar eder?
  14. Jankanbe

İ3 12100f ve Rtx 3060 Fena Takılıyor

İ3 12100F RTX3060 16 GB RRAM SİSTEM GTA5 DE TAKILIYOR BAZEN ANLIK BÖYLE KÜÇÜK KÜÇÜK VALORANTTADA TAKILIYOR TIRLATMAK ÜZEREYİM NEYDEN KAYNAKLI OLABİLR
  15. Jankanbe

Yardım GTA 5 YÜZDE 50 SAVE VAR MI ?

geçen gta 5 almıştım oyunu bu bir depoyu basıp adamları öldürüp michealı bağladıkları yerden kurtardığımız yere kadar oynadım sonra pc ye format atınca silindi tekrar yükledim nasıl kaldığım yerden başlarım oyunu bitirmek baya istiyorum tekrarda başlamaya üşeniyorum
  16. Jankanbe

3000 - 3500 TL Bütçeye PEDERE TELEFON

Peder maçkolikte falan takılıyor var mı bu paralara telefon
  17. Jankanbe

10k bütçe pc önerisi

beyler 10k bütçe var var mı bir şeyler bu paraya
  18. Jankanbe

Yardım ELEKTRİKLİ SCOOTER YARDIM

Düşük bütçem var şimdi bütçen düşük ama kaç diyorsanız piyasayı bilmediğimden bir fiyat söyleyemiyorum ama varsa bildiğiniz fiyat performans uygun bir scooter arıyorum
  19. Jankanbe

Haqqus Yeni Sistem Çıkardı

Sadece göremedim forumda paylaşanı o yüzden atıyorum ytd https://www.tebilon.com/amd-5600-sapphire-rx-6700-asus-prime-anakart-wd-nvme-ssd-kingston-16gb/
  20. Jankanbe

Windows'u Hesapsız Nasıl Yükleyebilirim?

Beyler 2 tane vatan sistemi almıştım ikisinide sattım ama birini sattığım kişi hiç anlamıyorum çocuğuma alıcam dedi bende dedim windows falan yüklerim hazırlarım şimdi bu windowsu yüklerken girişte bilgiler falan isticek bunları atlama yolu var mı hangi microsoft hesabı falan kurdurtuyorya...
Geri