Arama sonuçları: *

• Users: Yusev
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiye

5 - 10K arası bir bütçe var sizce ne almalıyım ?
  2. Y

Öneri Ev interneti olarak ne tercih etmeliyim ?

Bazı sağlayıcılar 200 bazilari 100 mbps veriyor mümkünse modem dahil bir sağlayıcı olursa iyi olur ?
  3. Y

Öneri RTX 4060 Tİ 8GB VRAM sorun olurmu ?

RTX 4060 Tİ için 8GB VRAM sorun çıkartırmı onun yerine 3060 Tİ almak daha mı iyi ?
  4. Y

Çözüldü✓ 650 WATT Sorun olur mu ?

650 watt güç kaynağım var sorun olur mu ? PSU
  5. Y

Yardım Hoparlörun usb kablosu koptu !

Hoparlorun usb kablosundan gelen kablolar koptu. Siyah kablonun d4 ten koptuğunu biliyorum ama kırmızı olani bilmiyorum.
  6. Y

Üçlü priz adaptör bağlantısı!

Üçlü prizin adaptoru kopmus bende baska bir adaptore baglayacagim ama hangisini nereye baglayacagimi bilmiyorum
  7. Y

Yardım Hoparlörun kablosu koptu !

Nereden kopmus olabilir ona gore lehimleyecegim
  8. Y

Samsung monitör iyi midir? ?

Bu Monitör fiyatıni hak ediyormu
  9. Y

Öneri 3500 TL monitor önerisi

Min 144 hz, ips, assagi yukari hareket eden bir monitor lazim.
  10. Y

Çözüldü✓ ASUS ANAKART BİOS FLASHBACK

Asus B450m A-|| Anakartım var donanımlar takılı görüntü gelmediği için bios flashback yapıyordum fakat dosyalarda fln hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen ışık 5 saniye yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor. Ne yapmalıyım ?? https://www.incehesap.com/asus-prime-b450m-a-ii-anakart-fiyati-47301/
  11. Y

Çözüldü✓ Kasa Fan Kablosu Bağlantısı

Yeni kasa topluyorum henüz cok bir bilgim yok.YouTube'dan izleyerek hangi kablo nereye takılır az çok öğrendim. Kasamın üzerinde fanları birbirine bağlayan bir çoklayıcı var ve bunun ucu CHA_FAN'a uyumlu değil aynı kablo üzerinde birde sata çıkışı var. Sata'yı doğrudan PSU'ya taktım çalışmadı ne...
  12. Y

Çözüldü✓ Gamebooster Kasa Bağlantısı

Yeni kasa topluyorum henüz cok bir bilgim yok. Kasanın içinde fanlar çoklayıcı ya bağlanmış. Çoklayıcının üstünde sata kablosu var doğrudan psu ya taktım çalışmadı sebebi ne olabilir ?
Geri