Arama sonuçları: *

1. abdulkadir1998

Icloud' hesabından androide whatsapp mesajlarını aktarma

Merhaba iyi günler ben normalde iphone kullanıyordum ve icloud hesabıma whatsap yedeğim vardı fakat telefon değiştirdim anlık dalgınlığıma geldi ve whatsap uygulamasını yeni android telefonuma yüklemeden qr kodla aktarmayı unuttum apple cihazımı komple sıfırladım ve şimdi whatsap sohbet yedeğimi...
  2. abdulkadir1998

S25 ve Fiyatı Hakkında

Merhaba iyi günler aslında bu konuyu açma sebebim bir fikir sahibi olmak. Ben telefon almak istiyorum bütçe 40-50 arası ve aklımdaki telefon samsung s25 bu telefonu kullanan varsa öncelikle fikrini almak isterim diğer bir husus ise ben bu telefonu kasım aylarının sonunda doğru 42 bin tl gibi bir...
  3. abdulkadir1998

Türktelekom Discord Hakkında

Merhaba ben Türknetten, Türktelekoma geçtim fakat dns çalışmıyor discord girmem gerekiyor. Telefondan giriş sağlayabiliyorum ama pcden giriş sağlayamıyorum vpn vs. kullanmak istemiyorum herhangi bir program kullanmadan bunu çözmenin bi yöntemi mevcut mu. Modemden falan ayarlama gibi
  4. abdulkadir1998

Kulaklıkta cızırtı problemi

Merhaba iyi günler dilerim benim masaüstü bilgisayarım var ve ben ön taraftaki jak girişine kulaklık taktığımda normal youtubedir,netflixtir vs.dir platformlarda herhangi bir cızırtı vs. yokken rdr 2 dir online oyunlardır bunlara girdiğimde kulaklıktan cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Telefona...
  5. abdulkadir1998

WL Mouse Modelleri Hakkında

Merhaba iyi günler ben WLMouse modellerinden almak istiyorum fakat model konusunda henüz bir karar veremedim. 2 Model arasında kaldım bunlardan bir tanesi wl x max diğeri ise wl x mini. Elim çok büyük değil tam olarak ölçmedim ama 16-17 maks 18 cm falandır. Mouse olaylarından da çok anlamadığım...
  6. abdulkadir1998

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerileri

Merhaba iyi akşamlar dilerim ben kulak içi kulaklık önerisi istiyorum sizlerden. Bütçe olarak 1-2 bin tl arası olabilir fakat kablolu ve mikrofonlu olması şart çünkü kulak üstü kulaklık kullanamıyorum rahatsız ediyor. Genelde valo,cs gibi oyunlarda kullanacağım her sesi duyurmasa da en azından...
  7. abdulkadir1998

Laptop Wifi Bağlanıyor Ama İnternet Yok Diyor

Merhaba iyi günler benim monster laptobum var arada açıp kullanıyorum bugün açtım pcyi internete bağlanıyor gibi oluyor bağlanmıyor. Masaüstünde herhangi bir problem yok wifi'de de bir problem yok telefonlar bağlanıyor. Kendi telefonumun interneti açıyorum oda bağlanıyor ama kendi internetime...
  8. abdulkadir1998

Görev Yöneticisinde Ekran Pır Pır Etmesi

Merhaba iyi akşamlar ben bugün görev yöneticine girdim ve bir anda dikkati mi çekti böyle ekran anlık gidip geliyormuş gibi oluyor ama sadece görev yöneticisinde bu oluyor video kaydetmeyi denedim ama nedense yakalayamadım bunun sebebi nedir sadece görev yöneticisinde oluyor sadece film...
  9. abdulkadir1998

10 Bin TL Bütçe Android Telefon

Merhaba iyi günler, ben babama telefon alacağım da günlük kullanım için android telefon önerir misiniz. Babam çok kaba telefonları sevmiyor boyut olarak çok büyük olmayacak birde mümkünse samsung kullanmayı seviyor 10bin tl civarı bir telefon. Xiaomi kesinlikle olmayacak çünkü babam nefret...
  10. abdulkadir1998

Thermalright Phantom Spirit Montaj

Merhaba iyi günler ben işlemcime soğutucu aldım da ilk defa takacağım stok fanı söktüm fakat bu işlemci kilidini kaldırmak zorunda mıyım takmak için veya termal macunu nereye süreceğim. Bana yardımcı olur musunuz
  11. abdulkadir1998

Thermalright Phantom Spirit Kasama Sığar Mı ?

Merhaba ben işlemcime soğutucu aldım ama kasaya sığar mı sığmaz mı hiç dikkat etmedim aldığım soğutucu bu https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-TL-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili kasam da...
  12. abdulkadir1998

Monitörüm Pır Pır Ediyor

Merhaba iyi akşamlar, benim bir problemim var monitörüm pır pır ediyor böyle gelip gidiyor gibi oluyor lenovo r25 kullanıyorum sorunu bir türlü anlayamadım internette araştırdım vs. kimisi diyor ekran kartın bozulmuş kimisi diyor monitörün dp girişi bozuk kimisi de diyor dp kablosu bozuk ben...
  13. abdulkadir1998

Yardım Lenovo R25-i30 DP Kablosu Hakkında

Merhaba iyi günler dilerim herkese, benim bir problemim mevcut ben bu lenovo r25 24.5 inch monitörü 1.5 haftadır kullanıyorum oyunda ve genel kullanımda bayağı memnunum tatmin ediyor fakat şöyle bir problemim var laptoptan geçtim masaüstü pcye ama youtubede ki videolar cidden çamur gibi tüm...
  14. abdulkadir1998

Monster Laptop ve Masaüstü

Merhaba ben absürd bir soru soracağım bende masaüstü pc var hdmı kablosunu ekran kartına taktım daha sonra hdmı girişini laptoba taktım :D şu an laptop açılmıyor bunun sebebi ne olabilir :D
  15. abdulkadir1998

Twitch Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Merhaba iyi akşamlar ben yeni sistem aldım ve tüm driverleri vs kurdum ayarladım falan twitch hesabıma girmeye çalışıyorum ama şöyle bir hata veriyor önbelleğimi temizledim çerezleri temizledim dns yok vpn yok reklam engelleyici vs yok ama hesaba giriş yapamıyorum chrome ile denedim olmadı opera...
  16. abdulkadir1998

Bilgisayarım Geldi Yapmam Gerekenler

Merhaba ben bilgisayar almıştım geldi şu an montajı yapmam lazım daha doğrusu hazır sistem ama kablolar vs ben tam olarak bilemiyorum. Bir sürü vida kablo vs var ekran kartını taktım ama doğru takıp takmadığımdan emin değilim videolarda vida takıyorlar ben mesela takamadım. Bana yardımcı olur...
  17. abdulkadir1998

4060 Ve 7500F'li Sistem Hakkında

Merhaba iyi akşamlar normalde ben 4070'li sistem alacaktım fakat her şeyi 0'dan topladığım için biraz maliyetli oldu.Monitör vs aldım bu yüzden 4060'lı sistemlere bakıyorum artık ve ddr5 olmak kaydıyla.Zaten piyasada ki en ucuz 7500f'li 4060 gaminggende şuan da fakat benim kafamı karıştıran bir...
  18. abdulkadir1998

Yardım Eski Model Laptop Açılmıyor

Merhaba elimde kullanmadığım eski bir laptop modeli var samsungun bu pc açmaya çalıştığım zaman hiç bir şekilde bios ekranı vs gelmiyor bu ekranda kalıyor. Sorun nerde olabilir anakartta mıdır ?
  19. abdulkadir1998

Çözüldü✓ 4070 Toplama Sistem Hakkında

Merhaba iyi günler ben sistem almak istiyorum daha doğrusu 2 3 aydır deniyorum kampanyaları bir türlü yakalayamadım aklımdaki 4060 ti 16gb vramli bir ekran kartıydı fakat olmadı alamadım şuan da colorful kartlarında kodla birlikte indirim var 16gb ti sistem 28 bine falan toplanıyor ama 31.500...
  20. abdulkadir1998

Çözüldü✓ İnce Hesap Bilgisayar Toplama Hakkında

Merhaba iyi geceler ben ince hesaptan pc toplamak istiyorum fakat sistem toplama rehberinde illa bana şu kasayı seç bu psu al diyor normal normal kendi halimde toplayıp sistem montajı yaptırma gibi durum söz konusu değil mi ? İlla ben sistem sihirbazındaki sistemleri alırsam mı bunun montajını...
Geri