Arama sonuçları: *

• Users: ares131s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bu ram bu fiyata alınır mı?

DDR5 sistem toplayacağım 2.elde 9500tl ye aldım 2x16 GB toplam 32 GB bu RAM'ler nasıl bu fiyata iyi mi DDR5.
  2. A

2.elden PC nasıl toplarım

2.elden PC toplayacağım (AMD) DDR4 mü toplamalıyım DDR5 mi bir de en F/P PC parçaları hangileridir ortalama 20k 25k arası bütçem var.
  3. A

Soğutucu pinleri nasıl çıkar

Strong marka kule tipi soğutucu almıştım o beyaz pinleri anakartın deliklerine göre yapmaya çalıştım ama yanlış oldu beyaz pinleri geri nasıl çıkartabilirim
  4. A

Minecraft banlandığım sunucuya nasıl girerim?

DonutSMP'den 60 günlük ban yedim sunucuya giremiyorum girmenin bir yolu var mı program ya da IP değiştirerek.
  5. A

Minecraft en uygun nereden alabilirim?

Minecraft almayı düşünüyorum orijinal sitesinde bin TL gösteriyor daha ucuza almanın yöntemi var mıdır CD key gibi bir de CD key en ucuz nerderdir.
  6. A

Bigjoy zma kapsül açılırmı

https://www.amazon.com.tr/Bigjoy-Sports-Zma-120-Kapsül/dp/B0CNK92J2S/ref=pd_sbs_d_sccl_2_2/261-3903544-1088442?pd_rd_w=OcedU&content-id=amzn1.sym.0225bc8f-f37e-4fff-9ca3-525962a1e525&pf_rd_p=0225bc8f-f37e-4fff-9ca3-525962a1e525&pf_rd_r=PWWA0FX63QQ4PY38XGX0&pd_rd_wg=Nngmj&pd_rd_r=aa1c52de-edc7-449...
  7. A

Hangi ZMA yı almalıyım?

Zma alıcam hangisi alınmalı geminiye sordum en iyi bigjoyunki diyor sice asağıdakilerinden hangisi veya önerebileceğiniz varmı fitness yapıyorum https://proteinocean.com/zma...
  8. A

Bilinmeyen usb aygıtı sorunu

kontorland ft-96 direksyon setinin pedalının usb sini taktığımda bu hatayı veriyor herşeyi denedim ama bir türlü olmuyor
  9. A

Sanal Numara nasıl alınır

Yandex in tod kampanyasına katılıcam ama önceden numarayı kullandığım için katılmıyo SMS onay sitesi lazım güvenilir kaliteli bir site varmı
  10. A

Tavuk bonfile nasıl kesilir?

1.2 kg tavuk göğüsü aldım kemiksiz gergün 200 gram gelicek şekilde ayarlıcam nasıl kesmeliyim (haşlamalık)
  11. A

Nutraxin biotin vitamini in içindeki çinko yeterlimi?

Fitness içinde vitaminler alıyodum çinko yu biotinin içindeki çinkodan alsam herangi bir sorun olurmu veya etkisi azalırmı
  12. A

Sporcu vitaminleri önerisi

çok bütçem yok f/p olanlardan çinko magnezyum b6 ve omega 3 öneririmisiniz büyük haplar yutamıyorum
  13. A

Cable cross Hareketi yerine machinede fly olurmu?

https://drive.google.com/file/d/1MJZv2B_HELR7hBw7Dbo7QJjdb5e22ar9/view bu programa başlıcam programda cable cross dediği haraket nasıl yapılıyor makaraları ayarlarken nasıl olmalıdır veya onun yerine makinede fly olurmu
  14. A

Passo lig olmadan maça gitme

arkadaşım beşiktaş maçıma gidemeyecek kombinesini bana devredicek ama benim passo lig karttım yok başvuru yapmadan yani parra ödemeden kombineyi bana göndere bilirmi
  15. A

Adobe After Effects yüklenmiyor

Yarın sınavım var çalışmam gerekiyor ama Adobe After Effects yüklenmiyor AVX2 yok diyor başka yükleme yöntemi var mıdır?
  16. A

Valorant hesabıma giremiyorum

3 yıl önce hesabım askıya alınmıştı AFK dan, 3 yıl sonra hesap askıdan kalktıktan sonra kullanıcı adı şifreyi doğru girmiş olmama rağmen kabul etmedi. Ben de Gmail ile girdim. Gmail ile girdiğimde beni hesap askıdayken oynadığım hesaba giriş yaptı. Acaba hesabı yanlışlıkla aynı anda 2 Gmail'e mi...
  17. A

Lisede öğleden sonra gidersem yok yazılır mıyım?

11.sınıfa meslek lisesine gidiyorum. Bizim toplam 9 saat dersimiz var, 6. ders öğle arasına giriyoruz. Okula 7. ders gelsem, 7,8,9. da var yazılsam yarım günmü olur tam gün mü?
  18. A

Bu programda set sayısı fazlamı?

Göğüs haftalık toplam :22set Triceps haftalık toplam : 18set Sırt haftalık toplam:26set Biceps haftalık toplam:18set Pazartesi : göğüs -triceps Salı: sırt-biceps Çarşamba:off Perşembe :bacak -omuz Cuma: göğüs -triceps Cumartesi:sırt -biceps Pazar :off 7aydır spora gidiyorum haftalık set sayısı...
  19. A

fifa 22 nasıl indirilir

fifa 22 kaldırılmış benim pc de 23 ü açmıyor 22 indirmenin bir yolu yokmudur
Geri