Arama sonuçları: *

• Users: batuhan02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Dragos ELITESeries E245FHD500 alınır mı?

[H3 id='Dragos+ELITESeries+E245FHD500+indirimli+olarak+grdm+11499tlye+alnr+m+sizce+nasldr+500hz+deneyimlemek+istiyorum+fiyatna+gre+ok+iyi+hz+oran+ama+kalitesi+nasldr+acaba']Dragos ELITESeries E245FHD500 indirimli olarak gördüm 11499tlye alınır mı sizce nasıldır 500hz deneyimlemek istiyorum...
  2. B

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 32 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 30.899,00 TL

27 inç modelini paylaşmıştım bunda stok yok yazıyor fakat muhtemelen gelecektir. Yeni aya girdiğimiz için stoklar yavaş yavaş girilir. 32 inç isteyenler için paylaşıyorum. Aklınıza geldikçe girip kontrol edin stokları. https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS32FG812SUXUF/
  3. B

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 27 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 27.809,00 TL

Samsung eğitim mağazasından indirimler devam ediyor geçen indirimi kaçıran arkadaşlar buradan alabilirler. 27 inç 4k 240hz oled isteyenler buyursun yeniden stoklar geliyor. https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27FG812SUXUF/
  4. B

🔥İndirim Samsung G80SD 4K 240HZ 32 İNÇ SMART OLED MONİTÖR TEKRARDAN 31.139TL

Şubat ayında yine bu fiyatlara düşmüştü buyrun tekrardan eğitim indirimi ile güzel fiyata alabilirsiniz üstelik smart tv özelliği de var. Eğitim mağazasından alabiliyorsunuz. https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS32DG802SUXUF/ Peşin fiyatına tüm kartlara 4 taksit oluyor.
  5. B

Yardım Kingston KC3000 2TB hız ve sıcaklık sorunu

İlk aldığım zamanlar bir sorun yoktu hız olarak ama sıcaklık olarak yine yüksekti ve anakartın SSD soğutucusu olan slotuna taktım sıcaklığını düşürmüştü o zaman ve şimdi kontrol edeyim dedim yazma hızı yarı yarıya neredeyse ve okumada da düşüş olmuş. Arkadaşlar ne yapmam gerek bir problem yok...
  6. B

🔥İndirim Inno 3D RTX 5070 TWIN X2 12 GB 25.600TL LANSMAN FİYATI

Son zamanların en düşük fiyatı bekleyen varsa yapıştırsın 2 stok kalmış. https://www.n11.com/urun/inno3d-n50702-12d7-195064n-geforce-rtx5070-twin-x2-12gb-192bit-gddr7-ekran-karti-71940053?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  7. B

Pc varken ps5 alınır mı

Sizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
  8. B

❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE 65.699TL

60 bin altına rtx 5080 olmadığını düşünürsek hem beyaz sistemi olanlar için hemde soğutması güzel bi model arayanlar için iyi bi alternatif bence. https://www.gamegaraj.com/urun/msi-geforce-rtx-5080-16g-gaming-trio-oc-white-2/
  9. B

Razer Blackwidow V4 alınır mı?

İtopyada şuanda indirimde bana tam boy bi klavye lazım sizce blackwidow v4 alınır mı?
  10. B

Yeterli sistem ve internet olmasına rağmen kötü görüntü neden olur?

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var ve ne yapsam çözüm bulamadım yani bana mı kötü geliyor yayın kalitesi yoksa gerçekten kötü mü size bir danışmak istedim. Kanalda birkaç deneme yayını yaptım bana görüntü kötü gözüküyor FPS arada düşüyor alta linki bırakıyorum bir bakıp yorumlarsanız sevinirim...
  11. B

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Samsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
  12. B

AMD 7800x3D dahili GPU kullanamıyorum

Bugün ekran kartımı sattım ve yeni 5000 serisi çıkana kadar kullanmış olduğum AMD Ryzen 7 7800x3D işlemcisindeki dahili ekran kartını kullanırım diye düşündüm. DDU ile temizledikten sonra adrenalini kuruyorum başarıyla kuruldu diyor fakat sürekli ekran gidip geliyor crash yiyorum. Sürücü...
  13. B

Sisteme yorumunuzu bekliyorum

Ssd : Kc3000 2Tb Anakart : Asus B650m-k İşlemci : Amd Ryzen 7 7800x3d Psu : Raijintek Cratos 1000w Ram : Patriot Viper Venom 2x16GB 6000mhz CL30 Kasa : Corsair 3000d Sıvı Soğutma : Arctic Liquid Freezer 280mm Arkadaşlar böyle bi sistem altyapısı topladım bu sistemin üzerine ikinci el rtx 4060...
  14. B

50k bütçe 7800x3dli sistem önerisi

Bütçem 50k. Mutlaka 7800x3D işlemci istiyorum FPS oyunları için. NVIDIA 5000 serisi gelene kadar ve geldiğinde de hazır altyapısı olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
  15. B

Arctis Nova 7X ses seviyesinde belirgin düşüş oldu

SteelSeries Arctis Nova 7X 4 ay önce aldım bu kulaklığı, bir sorun yoktu fakat bir anda ses seviyesinde belirgin bir düşüş oldu. Telefonda %10'a aldığımda falan hiç ses gelmiyor, eskisi gibi değil. Bir ara bilgisayara takmıştım şarj olsun diye böyle dızzzz diye sesler geliyordu metalin içinden...
  16. B

Razer Deathadder V3 Pro için mousepad önerisi

Razer Deathadder V3 Pro için mousepad öneriniz var mıdır yorumlarınızı bekliyorum birde hyperx fury s speed large modeli nasıldır bilgisi olan var ise söylerse memnun olurum çok teşekkürler şimdiden yorumlar için
  17. B

Öneri 5000tl wireless gaming klavye önerisi

5000tl wireless gaming klavye önerilerinizi bekliyorum tkl olursa daha iyi olur teşekkürler
  18. B

2000 TL'ye wireless palm grip mouse önerisi

Elim büyük ve daha önce razer mamba tournament edition kullandım ona benzer şeyler önerirseniz sevinirim ve wireless olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler bütçem 2000 tl
  19. B

Arctis 7X+ vs Arctis Nova 7X

Hem Xbox'ta hem PC'de hem mobilde kısaca her yerde kullanabileceğim kulaklık arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Aralarındaki farka değer mi vs yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden herkese.
  20. B

Xbox Konsol Temizliği

Xbox konsol temizliği ve termal macun değişikliği yapan yer var mı bildiğiniz istanbul avrupa yakasında olursa iyi olur. Önerenlere şimdiden teşekkürler.
Geri