Arama sonuçları: *

• Users: DeathPit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

1.5-2k civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Kulaklık almayı düşünüyoruzda bütçe 1.5-2k civarı kalitesine göre belki biraz daha çıkabilir bütçe.
  2. D

1.5k ya boş gaming kasa önerisi

Kasam eski tip sesli kasa olduğu için yenilemeyi düşünüyorum sessiz çalışcak ve birazda güzel gözükecek ortalama bir kasa öneriniz olursa 1.5k civarına çok güzel olur
  3. D

Gigabyte A320m anakarta ryzen 5 5600 işlemci olur mu ?

ryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
  4. D

5000 TL ye RTX 2070 iyi mi

Suanki piyasaya gore gayet iyi bi fiyat oldugunu biliyorumda sizde bi kontrol edin istedim nasil alinir mi
  5. D

Sistemim aşağı yukarı ne kadar eder sizce

Zaten eski ve zamanında param yok diye biraz derme çatma toplamak zorunda olduğum bi sistem olduğu için fiyatı düşük tutmakta fayda var tabi biliyorum. Gigabyte A320M-H anakart Ryzen 5 1600x işlemci (AM3 fana ayak alıp uydurmuştum) Rx 570 4gb (3 ay mining çıkışlı olarak aldığım için normal...
  6. D

Monitörümde ki ışık süzmeleri normal mi?

Siyah ekranda mor kısımlar gözükmüyor ancak sağ ve soldaki beyaz ışığımsı kısımlar gözüküyor bu normal mi? Monitörü daha yeni aldımda duruma göre iade ya da değişim talep edeceğim. James Donkey r40 modeli VA panel
  7. D

Çözüldü✓ James Donkey monitor alınır mı

https://ty.gl/wtbqmggmci87h Bu fiyata şuan dengi yok sanırım kağıt üstünde varsa önerilerede açığım ama şuan bunu almayı düşünüyorum kuponla beraber 3800TL ye geliyo siz ne düşünüyorsunuz.
  8. D

Ajazz Aj159 pro mouse şarj standı çalışmıyor

Ajazz Aj159 pro mouse almıştı 8k hz alıcı hemde manyetik şarj standını şarj etmek için kullandım ama çalışmıyor ne yapabilirim neredeyse 2 saat bekletmiştim ama hiç şarj olmadı kablosuyla şarj etmek zorunda kaldım sorunu çözmenin bir yolu var mı ?
  9. D

Google one benim bilgim olmadan izinsiz çekim yapmış telefondan

15.58 de google one 720 tl lik çekim işlemi yapmış kartımdan annemin gmailinde muhtemelen kardeşim fark etmeden plan yükseltmiş bunu iptal edip parayı geri almanın bir yolu var mı ?
  10. D

Attack shark r1 mi ajazz aj 159 mu?

Elim logitech g305 mouse a daha çok alıştığı için ona görede tavsiye alabilirim ikinci el almayı düşünüyorum https://shbd.io/s/58NJzMyA https://shbd.io/s/HJ1lKR7Y örnek ilanlar bunlar indirime giderlersede fikrim değişebilir tabi ama sizin öneriniz nedir ?
  11. D

It takes two steam kütüphanemde olmasına rağmen tam halini satın al diyor

It takes two steam kütüphanemde var hatta steam mağazasına girincede kütüphanemde bulunduğunu söylüyor oyuna girince fotoğrafta ki gibi kısımlar çıkıyor oyuna başlayınca bi yere kadar mı gidebilicez veya arkadaşım friend pass sayesinde benimle oynıyamıycak mı ?
  12. D

Logitech g305 mouse a unyfing dongle uyar mı ?

Logitech g305 mouse kullanıyorum şuanda alıcısı bozuk sıkıntılı unyfing alıcı alsam uyumlu olur mu ?
  13. D

Temudan f/p mouse önerisi

Temudan sıkıntı çıkarmıycak f/p mouse önerisi verebilir misiniz ?
  14. D

Logitech kolun alıcısını mouse a nasıl bağlarım

Logitech mouse un alıcısı şuan sıkıntılı algılamıyorda bende kolumun logitech alıcısına bağlamak istiyorum nasıl yaparım
  15. D

Format flashını nasıl eski haline getirebiliriz

Windowsun kendi programından flashı format için hazırlıyodum ama kurulurken %84 te takılı kaldı yaklaşık 1.5 saat kadar ve bende işlemi iptal ettim ama bu seferde flashı biçimlendiremiyorum internette yazan cmd de yazılanlarıda denedim transmac indirip format atmayıda denedim hep hata veriyor...
  16. D

Genel diş için alınan randevuda diş taşı temizliği olur mu?

Selamlar oturduğum yerde diş taşı temizliği için diş fakültesine randevu almak için gittiğimde sitelerinden randevu alıp gelmem gerektiğini söylediler ama sitelerine girincede hiçbir poliklinik veya randevu alınacak bir kısım yok mhrs üzerinden genel dişe randevu alsam genel diş bu işlemi yapar mı ?
  17. D

50k ya sistem önerisi

Bir abim için sistem dizicezde kasa için 50k ayırabilir sadece valorant oynıycağı için bütçe birazda fazla olabilir ama sorun etmiyor şuanlık tek oynadığı oyun zaten valorant o yzden işlemcisi daha iyi bi sistem öneriniz varsa güzel olur.
  18. D

Chubina bağlama ile çalınır mı ?

Bu aralar evde bağlama çalmaya başladımda bu şarkının notları ben bulamadım sanırım bağlama ile çalmak için notalara nasıl ulaşacağımı bilen var mı ?
  19. D

Poliklinikten aldığım ilacı aile doktorum yazabilir mi?

Sivilce tedavisine başlamıştım ama ilk aldığım randevu gibi şimdide randevu bulamiyorum 3 aylık ilaç tedavim vardı 1 hafta oldu ilaçlar biteli hala randevu bulamadım hastanede aile hekimine gitsem ilacı yazabilir mi ?
  20. D

Capcut artık paralı mı?

Editlediğim videoyu dışa aktarmaya çalışıyorum ama pro sürümünü gösterip duruyo artık ücretli mi oldu ?
Geri